Jannicke Elnæs -
Forside Add meg Instagram Facebook

Han kaster seg på ryggen hvis jeg ikke koser nok!God morgen, fra en veldig kosete gjeng! Overskriften er selvfølgelig dedikert til verdens skjønneste hund! Jeg kan med hånden på hjerte si at Toffie er den mest kosete jeg vet om, og han gir meg sååå mye glede ♥ Han skal helst ligge nesten oppi ansiktet mitt som på bildene, og så fort jeg setter meg ned så spretter han opp på fanget mitt for å få kos. Hvis jeg ikke koser kaster han seg rundt på ryggen og gjør seg utrolig søt! Han har virkelig blitt min aller beste venn. 

Nå som jeg har besøk av lille Marie også, så får disse to blitt ordentlig godt kjent med hverandre. Hun synes jo det er så stas med Toffie - og hun har fått ansvaret for fóringen morgen og kveld, samt en liten morgentur mens frokosten er underveis. Samtidig får Toffie virkelig kjørt seg denne uka med ekstremt mye oppmerksomhet, veldig mye lek og en del av disse småturene ut og litt ned i gata og opp igjen. Haha, det er gøy å se på de to gjennom dagen. De finner på mye rart. Også er jeg så glad jeg har en hund som kan være med barn uten å forandre holdningen sin.

Q; Har du et kosete kjæledyr? 
♥ Jannicke 

 • Les mer i arkivet Juli 2017 Juni 2017 Mars 2017

  Jannicke Elnæs

  Jente på 20 (snart 21 år), bosatt i Drammen sammen med min nydelige chihuahua på 2,5 år! Skriving er en slags terapi for meg. Her slipper jeg pumpene adrenalin og et hjerte som slår hardere enn deg for å kunne si min mening, høyt! Jeg lever nemlig med skrekken for å prate i folkemengder, og med så mye på hjertet er det greit å få ut litt. Så hvorfor ikke bare dele med hele verden? Kontakt: elnes.jannicke@gmail.com

  Kategorier


  Blogg hår&sminke Toffie

  Arkiv


  Juli 2017 Juni 2017 Mars 2017

  Siste innlegg


  I 2017 skal jeg glede andre! Sære tvangstanker Fittetryne og Morrapuler! Picture perfect - en virkelighet som ikke eksisterer! Smile på utsiden - når magen hyler av redsel Helt meningsløst, rett og slett Han kaster seg på ryggen hvis jeg ikke koser nok! Paradise hotel på topplisten Kjære syklist - bli så sint på meg du bare vil! Så vanlig for meg = en opplevelse for andre!

  Lenker


  blogg.no Få din egen blogg!

  Design


  bilde Ina Anjuta bilde

  Annonse


  hits