hits

Jannicke Elnæs

Noe å gjøre en søndagskveld

  • 27.08.2017, 21:42


Heii søte

Søndag har alltid vært en super kjedelig dag for meg når jeg var litt yngre, for det var jo absolutt ingenting å finne på.. det er helt utrolig hvor lite kreativ jeg kan bli bare fordi matbutikken stenger liksom. Det er jo den største forskjellen (for meg) som skiller en lørdag og søndag. Shoppingtur på kjøpesenter skjer jo så sjeldent uansett, så det er bare typisk at den ideen skal falle inn på søndager. Men det er vel sånn at vi har mest lyst på det vi ikke kan få, eller er det bare meg som er sånn?

Denne søndagskvelden har vi bare slappet av på sofa'n, laget god mat og gått en kveldstur med Toffie. Han kom hjem igjen i dag, og jeg blir nesten litt rørt av å se hvor glad han er for å se meg igjen. Ikke noe er herligere enn hunden din som hopper som er gærning rundt bena dine mens halen går i 100! Jeg merker det så utrolig godt på stemningen i leiligheten også, den blir helt annerledes når Toffie er her, positivt selvfølgelig. Deilig å ha en sofa buddy igjen, iallfall nå som Vetle har fått inn pc'en sin..

Menneskets beste venn

Jeg blir så glad av å se hvor godt disse to liker hverandre!

Hva pleier du å gjøre søndager?
Jannicke

Han kaster seg på ryggen hvis jeg ikke koser nok!

  • 05.07.2017, 10:24


God morgen, fra en veldig kosete gjeng! Overskriften er selvfølgelig dedikert til verdens skjønneste hund! Jeg kan med hånden på hjerte si at Toffie er den mest kosete jeg vet om, og han gir meg sååå mye glede ♥ Han skal helst ligge nesten oppi ansiktet mitt som på bildene, og så fort jeg setter meg ned så spretter han opp på fanget mitt for å få kos. Hvis jeg ikke koser kaster han seg rundt på ryggen og gjør seg utrolig søt! Han har virkelig blitt min aller beste venn. 

Nå som jeg har besøk av lille Marie også, så får disse to blitt ordentlig godt kjent med hverandre. Hun synes jo det er så stas med Toffie - og hun har fått ansvaret for fóringen morgen og kveld, samt en liten morgentur mens frokosten er underveis. Samtidig får Toffie virkelig kjørt seg denne uka med ekstremt mye oppmerksomhet, veldig mye lek og en del av disse småturene ut og litt ned i gata og opp igjen. Haha, det er gøy å se på de to gjennom dagen. De finner på mye rart. Også er jeg så glad jeg har en hund som kan være med barn uten å forandre holdningen sin.

Q; Har du et kosete kjæledyr? 
♥ Jannicke 

Jannicke Elnæs

Jente på 20 som bor i Drammen sammen med min lille chihuahua og kjæresten min. Mitt største ønske her i verden er å kunne være med å utgjøre en forskjell. Jeg er utrolig glad i å skrive å dele alt som skjer i min hverdag, vi blogges! Kontakt: elnes.jannicke@gmail.com

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no