Stay away #1

Nå kommer det en "stay away - anbefaling". Altså min erfaring med et produkt jeg ikke vil anbefale til andre. Har dere hørt om colorista? Det finnes i så og si alle butikkhyller på vita, h&m, Cubus og helt sikkert noen matbutikker også. Uansett, det er hårfarge eller bleking. Etter hva jeg har sett har de en pakke med bleking for å lage striper eller baylage. Og en serie med masse forskjellige pastell farger.

Jeg har testet begge - og se på dette håret nå!!

Det ser jo virkelig ikke fint ut. Og hvis noen tror jeg ville ha grønt hår, så nei. Dette er den blå fargen til colorista som skulle vært vasket ut for lenge siden. 14 dager står det på produktet, og hvis det er sånn at hvis det ikke gjelder behandlet hår så burde dette også stå på pakningen! Jeg er heldigvis ikke så super fisefin når det kommer til håret mitt, og holder ut til det har gått helt ut av seg selv. Men nå har jeg gått i langt over 1 måned og må si jeg begynner å gå rimelig lei..

misunner dere som har god erfaring med disse produktene, men for min del lever de ikke i nærheten av opp til forventningene. Jeg hadde den fargen jeg ville ha i håret til jeg vasket håret første gangen. Allerede da begynte det å bli grønt. Skuffende, fordi designet og alt ser jo så innmari bra ut! Og det virker veldig lovende, men her har dere nå min erfaring hvertfall.

Q; Har dere noen andre erfaringer med produktet?

Ulemper med å bo for seg selv

Hei hei! Nå er det jo en god stund siden jeg skrev innlegget med positive sider ved å bo for seg selv, som du finner HER. Så nå er det vel på tide med oppfølgeren som tar for seg de ikke så pene sidene ved det å flytte fra barndomshjemmet sitt. 

 Klesvask, haha ingen tvil om at dette er kjedelig i lengden. Venter på en maskin i skrivende stund. Syntes dette var litt gøy de første ukene, men så ble det kjedelig og ork etterhvert. 

 Et hav av utgifter, som ingen har forberedt deg på. Ihvertfall i mitt tilfelle kom det regning på regning som et lite sjokk. Og da spesielt hvor dyrt strøm kan være, ble jeg litt satt ut av! Forbered deg godt på absolutt alle faste utgifter som kommer. En utgift som er utrolig vanskelig å holde kontrollen på er maten du skal spise. Fysøren så dyrt det er å skulle spise bra, i alle fall om man er litt bortkjemt hjemmefra hos mamma og pappa. 


Siden jeg har vært så sinnsykt smart å kvittet meg med kameraet mitt til fordel for Toffie så blir det mobilbilder en god stund.. 

 Husarbeid, kan være både på den positive og den negative delen egentlig. Det kan være veldig koselig å vaske sin egen leilighet, men til tider kan det også være et slit og masse kaos. Jeg har enda ikke kommet helt 100% inn i min hybel, så her er tilfellet fortsatt litt ork og pes. Derfor kommer det på den negative delen i dag. 

 Ansvar over seg selv, man skulle tro dette var det diggeste med å flytte for seg selv. Men sannheten er at det kan være beintøft til tider. Det kan være så sykt vanskelig å finne motivasjon til å gå ut av sengen om morran når ingen står å banker konstant på døra eller står på kjøkkenet å skriker navnet ditt. Det kan være vanskelig å bestemme seg for å gå å legge seg til riktig tid. Man bestemmer jo selv, tross alt. Og ofte frister det mye mer med bare en episode til av en serie eller andre ting man heller vil gjøre enn å sove. 

Q; Noe du vil legge på lista? 
♥ Jannicke