hits

Jannicke Elnæs

Vlogg - min halloween makeup

 • 02.11.2017, 15:00Håper alle har hatt en fin dag så langt!

Her kommer en video av min halloween sminke i år. 2 dager for sent, men jeg har hatt litt problemer med å laste den opp, så det får bare være som det er. Kan jo hende det er noen som skal ha en liten fest i helgen, som ikke fikk "feira" forrige helg. Abonner gjerne på kanalen, jeg lover mange videoer i tiden fremover. Har en liten overraskelse for desember måned, og det kommer jo raskere enn jeg rekker å blunke!

Hva var du på halloween?
Jannicke

Slik blir min Halloween look!

 • 26.10.2017, 12:30


Nå har jeg endelig landet på hva jeg skal være på Halloween, haha! Det blir som på bildene, men dilemma står mellom rosa eller blått hår. Da er det jo helt fantastisk å blogge, så jeg spør dere jeg!

Rosa eller blått hår?

Kommer vlogg på denne looken senere!

- Jannicke

Vlogg - halloween UV makeup

 • 25.10.2017, 11:49


// inneholder reklame

Endelig!
Nå har jeg holdt på i hele dag for å få dette ferdig, og nå kan jeg endelig klappe meg selv på skulderen fordi jeg fikk det til. Seriøst, jeg har ikke holdt på med dette siden jeg var 15 år, det begynner å bli noen år siden.. Jeg er absolutt ikke drilla på makeup heller, haha så det er nesten litt komisk at det er slike videoer jeg lager.. men man lærer hele tiden!  Som sagt fant jeg inspirasjon til denne på facebook, og har null peiling på hva det egentlig er for noe..           

 
 

Produkter til denne looken finner dere hos coolstuff! De har absolutt alt du kan tenke deg til en hver anledning - og iallfall til halloween som er rett rundt hjørnet. De har produkter til en veldig grei pris, som fungerer som det skal. Jeg har ikke vært misfornøyd med noe derifra. Denne looken er også litt av min egen sminke - typ eyeliner og øyeskygge. Noe de fleste har i sminkebagen sin. 


Jeg har allerede laget to looker til - som er en god del forbedret fra denne. Den ene er filmet, den andre har jeg bare tatt bilder av. Så får vi se om jeg kanskje kommer med en vlogg til før uka er over. 

Hva synes dere? 
Jannicke

Neon halloween makeup med null mening

 • 24.10.2017, 23:12


//inneholder reklame

 

Heisann og hoppsann!

Som blogger er man jo totalt avhengig av Internett, og hvor typisk er det ikke at jeg har vært uten siden 12 eller noe sånt.. så den bloggingen jeg hadde på planen ble jo ikke helt som forventa.

Jeg har holdt på med masse sminke i dag, og den looken jeg legger ut nå så jeg på en video på Facebook. Jeg aner ikke hva eller hvem det er - så hvis noen vet det gjerne fortell meg! Jeg syns bare den var sykt kul. Og det beste er at den streken over ansiktet er uv maling!!

Jeg har brukt produkter fra coolstuff.no og egen sminke. Faktisk har jeg vlogget denne looken såååå jeg skal vise dere alle produktene. Videoen må bare bli ferdig redigert først.

Noen som vet hva dette er? Haha

- Jannicke

Black&Gold halloween makeup

 • 02.10.2017, 21:50


// inneholder reklame

Heii alle fine flotte der ute!

Som jeg nevnte tidligere i dag så skulle jeg prøve ut en sminkelook på tanten min - noe som var veldig gøy. Vi gikk i alle mulige butikker for å finne glitter i pulverform, og gjett hvor vi fikk tak i det. På H&M, ikke lekebutikke, TGR, nille osv. Den hadde jeg ikke sett komme. Altså hvor mange ampuller hadde ikke vi med glitter når vi var små da!? Og lekebutikken hadde ikke.. Merkelig.

Her er dagens prosjekt.
Produkter brukt:
Glitter dust og løsvipper fra h&m
svart ansiktsmaling finner du her!
Vaselin er brukt for å feste glitteret
Vanlig malepensler er brukt til ansiktsmaling

Selv om det ikke ble perfekt, var det veldig gøy å ha prøvd det ut! Og naturligvis tror jeg alle halloween sminkelooker tar seg best ut i mørket.. haha!

Jannicke

Braided updo

 • 02.10.2017, 10:14


Haloo og god morgen!

Herre min hatt, tiden flyr så utrolig fort. Helgen er over allerede, men vet dere - det gjør ingenting for nå er det høstferie. Og det er sååå utrolig lenge siden jeg har hatt følelsen av skoleferie, haha. Over 3 år siden, faktisk!

I helgen har jeg vært hestepasser, frisør, baker og jobbet en vakt i hjemmesykepleien. Så det er kanskje ikke så rart at tiden har gått fort når det konstant har vært noe å gjøre. Jeg har lyst til å vise dere frisyren jeg lagde på tanten min på lørdag. Hun skulle i bursdag og spurte derfor om jeg kunne hjelpe til å fikse håret hennes, og jeg sier sjeldent nei til å fikse på litt hår og sminke. Hun kommer faktisk til meg i dag for å leke litt med sminke.

Hva synes dere?
Jannicke

Halloween makeup - såreffekt!

 • 27.09.2017, 16:00


// Reklame

Alle produkter finner du her!

Produkter brukt på såreffekt:
Flytende latex
Dopapir
Fake blod
Svart maling

Har dere lagd noe lignende før? :)
Jannicke


#halloween2017look

Sneakpeak - halloween bloody makeup

 • 26.09.2017, 14:00


//reklame

aaah, endelig har jeg fått testet meg litt frem med lateks og fake blod også! Utrolig mye gøy man kan lage på en så utrolig enkel måte. Jeg filmet litt i dag, så jeg kan prøve å redigere sammen en liten snutt om hvordan jeg gikk frem for å gjøre dette.
Nå skal jeg bare sminke ferdig resten og ta bilder av resultatet!

Produkter finner du her!!
Jannicke

Simple halloween makeup

 • 20.09.2017, 13:00


// inneholder reklame

Hei vakringer! Må si jeg føler meg svært produktiv med med hele 2 innlegg før dagen er over, hehe. Motivasjonen er på topp etter å ha sovet litt, uten tvil.

Jeg har gjort enda en sminkelook retta mot halloween, denne gangen en veeeldig enkel en. Det eneste du trenger utenom din vanlige sminke er svart og hvit maling. Det finner du her. Som dere kan se på bildene har jeg testet ut en rådyr inspirert look.

Helt ærlig så skjønner jeg ikke hvorfor akkurat rådyr skal ha så mye med en skummel kveld å gjøre, enten så er det noe jeg seriøst ikke har fått med meg eller så har det vel bare blitt sånn.. haha.

Pensler og maling til looken finner du her! +++ masse annet godt utvalg som absolutt vil resultere i en bra halloween! Denne looken koster under 100 lappen ;))

Skal jeg lage video på noen halloween looker?
Jannicke

Avatar halloween makeup

 • 13.09.2017, 12:29


//reklame 

Hei hei flottinger! 

Det er utrolig deilig å være tilbake med tid til å sette seg ned foran pc'en for å skrive litt. Jeg kan lage et lite "siden sist" innlegg senere i dag, akkurat nå tenkte jeg å vise dere første looken jeg har prøvd meg på med produktene fra coolstuff.  Lookene jeg poster i tiden fremover med produkter herifra er rettet mot hallloween - som faktisk nærmer seg med stormskritt. Halo, vi er i midten av september allerede!! 

Det er kanskje ikke så vanskelig å se hva jeg har prøvd på, en avatar figur. Dette var første forsøk, så hvis noen vil ha tutorial på denne si det i kommentarfeltet. 

Produkter: 
Blå UV spray (til kropp og hår) - finnes her
Ansiktsmaling - finnes her
Svamp for påføring - finnes her 

Som sagt, første forsøk så det ble litt ujevnt.. Også vil jeg tro at det er mye enklere å bruke blå ansiktsmaling - og ikke spray. MEN hvor kult er det ikke at det er en uv farge? Med dette ansiktet ville jeg sikkert lyst opp som sola på et utested. Haha! 
Alle produktene er fra coolstuff, og passer perfekt til utkledning og halloween! Sjekk utvalget her! 

Skal jeg lage en tutorial? 
Forslag til noen andre looker jeg kan prøve meg på? 

 Jannicke 


Facebook her // Instragram her // Snapchat jannickeel96

Selvtillitsboost med styler fra GHD!

 • 04.09.2017, 20:55


Heloo !!

Som skrevet tidligere denne helgen skulle jeg vise en super enkel måte å ordne håret på med en styler (rettetang) fra GHD. Jeg er helt avhengig av min styler da den funker perfekt for å fikse håret til enhver anledning. Frisyre på bildene under her passer til fest, jobb, photoshoot - og ja egentlig til alt. Den blir ikke varmere enn 180 grader, fordi håret trenger absolutt ikke mer varme enn det for å kunne endre fasong. Varmere enn dette ødelegger håret helt unødvendig, og dere kan tro jeg klødde meg mange ganger i hodet når jeg fikk høre det. Jeg skjønner ikke hvorfor noen produsenter skal produsere rettetenger som kan skrus opp til 220 grader. Har vært der og gjort det selv og vært super fornøyd med resultatet. Sannheten er at jeg faktisk har svidd/brent en del av håret når jeg har gjort det.

Funfact: Har du noen gang dratt en rettetang eller krølltang over samme sted fler ganger etter hverandre for å få bedre resultat? Ja, selvfølgelig. Hvem har vel ikke det.. Sannheten er at 2,3,4 og femte gangen du gjør det oppnår du ingenting annet en å brenne håret. For å kunne endre strukturen i håret enda mer må du faktisk vente til det er kaldt/ har kjølt seg ned igjen før du kan endre hårstrukturen en gang til.

Resultatet blir så utrolig fint når du får børstet ut litt av korketrekkerne! Absolutt en enkel frisyre å anbefale for å piffe opp hverdagen med litt beauty. Hvem blir vel ikke glad av å føle seg litt pen? Det blir iallfall jeg, det gir meg en lite selvtillitsboost.

Har du noen beauty hacks til håret? :)
Jannicke

Slik pleier jeg håret mitt!

 • 02.09.2017, 16:39


Let's talk about all that hair!!

 

Jeg har ikke snakket så veldig mye om min skolegang her på bloggen, så her kommer en liten funfact. Jeg skulle egentlig bli frisør! Jepp, jeg hadde til og med kommet over halvveis til fagbrev. Det er to år på skolen og to år med læretid. I læretiden var jeg da jeg fikk en kraftig smell med senebetennelse i håndleddet. Faktisk var det legen og sjefen min som fortalte meg at jeg ikke ville holdt lenge i yrket. Det var nederlag, det! Men jeg har dratt med meg litt erfaringer og holder stadig på med litt hår den dag i dag også. Heldigvis.
Så dette er slik jeg tar vare på og behandler håret mitt.

I dusjen - har jeg en sjampo, balsam og en god kur (den er dessverre tom nå). Jeg vet dette er fyfy, men jeg bruker faktisk butikkprodukter en del. De du får på matbutikken. Men ikke hvem som helst, jeg er kun fornøyd med sunsilk sine vitamin explosion eller shine bright. Jeg bytter litt på. Kur kjøper jeg fra salong, og jeg er frelst med alle Bed Head sine produkter. Så jeg bruker også sjampo og balsam fra bed head de gangene jeg tar meg råd til et litt bedre kjøp. I mitt hår liker jeg å bruke den rød serien, den er egentlig for tung - men jeg liker at håret henger litt tungt ned, fremfor alle disse volum produktene.

Pleie av håret - her bytter jeg stadig ut produktene mine og tester nye. Eller går tilbake til noe jeg var fornøyd med før. Det siste halvåret har jeg vært veldig glad i disse to. Den rosa er en leave in kur for farget hår, så den hjelper med å bevare fargen og bygge opp håret igjen. Sprayen fra Redken er en varmebeskyttende spray. Begge disse produktene påfører jeg i vått/håndkle tørt hår, før jeg går videre til å style det. En heat protection bruker jeg kun hvis jeg skal føne håret, eller style med noe annen form for varme.

Elektrisk verktøy - her eier ikke jeg stort. Faktisk er alt jeg har én føner og to rettetenger (jeg bruker bare en av dem). På skolen hadde vi et kurs med GHD, og jeg ble veldig imponert over produktene de pratet om. Faktisk blir ikke min rettetang, eller styler som de så fint kaller det varmere enn 180 grader. Jeg kan ikke stille den på noe varmere heller, fordi håret trenger ikke mer varme enn dette for å endre fasong. Jeg skal fortelle mer om dette i et annet innlegg hvor jeg skal vise en måte å style håret på. Det valgte jeg å ikke gjøre i dag, siden jeg snart skal på jobb. 

Og jeg må bare påpeke helt til sist, at det aller beste for håret er å la det tørke naturlig. Også noe jeg foretrekker selv, men jeg legger ikke skjul på at en føner er svært mye mer effektiv hvis man har litt dårlig tid. Noe jeg ofte ender med å ha, og må løpe ut døren.. En annen ting jeg leser ofte er at noen bruker kokosolje i håret sitt, jeg har ikke testet enda - men skal helt klart prøve!

Gjør du noe spesielt for å ta vare på håret ditt?
Jannicke


Facebook her // Instragram her // Snapchat jannickeel96

Bruk stemmeretten din!

 • 23.08.2017, 14:39


Ikke glem giveawayen som trekkes på fredag! Du kan melde deg på her!


 Hei hei, fine deg!

I dag tidlig dro jeg for å endelig få fikset neglene mine igjen. Det er over et år siden sist, så dette var utrolig deilig. Også blir jeg alltid så fornøyd med resultatet.

Elsker fargen, litt sånn gråblå (veldig mørk) med gull glitter.

Beklager at jeg ikke skriver noe om noe politisk, nå som valget nærmer seg. Men jeg har ikke noe å komme med, jeg kan ikke politikken bra nok til å ville uttale meg om noe. Men en ting er helt sikkert - bruk stemmeretten deres! Såpass kan jeg si, at stemmer du ikke så har du null rett til å klage de neste 4 årene (?). Men å uttale meg om det ene og det andre partiet, neitakk.

Jannicke

//Følg meg gjerne på facebook, her!

Back to school - makeup

 • 22.08.2017, 10:53


God morgen, skjønninger!

Tidligere har jeg vist dere mine favoritt produkter til å fjerne sminken med. I dag vil jeg vise dere min morgenrutine. Den er kjapp og veldig enkel så den passer seg perfekt for dere som er tilbake på skolebenken. Den tar maks 20 minutter, og det er til og med løsvipper i looken.

Jeg har aldri brukt masse kremer og concealer før jeg begynner med selve looken. Så her klæsjes det bare på med foundation med en gang. Denne begynte jeg å bruke i sommer, og den er helt perfekt for en kombinert hudtype.

Så bruker jeg en av de mørke fargene i revolution sitt bronze palette. De er kjempe drøye i bruk, så den holder kjempe lenge! Absolutt verdt alle pengene. Den legger jeg i kinnbena, litt i panna fordi min panne er ekstremt lang.. også pittelitt på siden av nesa.

Det var selve hudsminken, super easy og ikke for mye. Tar heller ikke lang tid i det hele tatt, så nå kan jeg heller bruke litt mer tid på å få på vippene. Disse vippene vant jeg på en blogg konkurranse, men når jeg kjøper selv pleier jeg å handle det på wish. Har alltid vært fornøyd med det.

Til vippene bruker jeg lim fra house of lashes, og en mascara på Loreal som jeg har vært fast tilhenger av i flere år nå. Jeg bruker mascara på vippene kun for å blende inn mine egne. Selv har jeg lyse vipper, så de synes om jeg ikke gjør dem svarte.

Finito! På leppene bruke jeg carmex til vanlig, og ikke noe mer enn det. Super enkelt, raskt og passer veldig fint i en hverdag. Vipper er noe jeg har startet med akkurat nå, og det ser ikke ut som det er noe jeg kommer til å fortsette med. Bare gi øynene en pause i blant.

Hvordan er din sminkerutine?
Jannicke

Stay away #1

 • 28.06.2017, 17:45


Nå kommer det en "stay away - anbefaling". Altså min erfaring med et produkt jeg ikke vil anbefale til andre. Har dere hørt om colorista? Det finnes i så og si alle butikkhyller på vita, h&m, Cubus og helt sikkert noen matbutikker også. Uansett, det er hårfarge eller bleking. Etter hva jeg har sett har de en pakke med bleking for å lage striper eller baylage. Og en serie med masse forskjellige pastell farger.

Jeg har testet begge - og se på dette håret nå!!

Det ser jo virkelig ikke fint ut. Og hvis noen tror jeg ville ha grønt hår, så nei. Dette er den blå fargen til colorista som skulle vært vasket ut for lenge siden. 14 dager står det på produktet, og hvis det er sånn at hvis det ikke gjelder behandlet hår så burde dette også stå på pakningen! Jeg er heldigvis ikke så super fisefin når det kommer til håret mitt, og holder ut til det har gått helt ut av seg selv. Men nå har jeg gått i langt over 1 måned og må si jeg begynner å gå rimelig lei..

misunner dere som har god erfaring med disse produktene, men for min del lever de ikke i nærheten av opp til forventningene. Jeg hadde den fargen jeg ville ha i håret til jeg vasket håret første gangen. Allerede da begynte det å bli grønt. Skuffende, fordi designet og alt ser jo så innmari bra ut! Og det virker veldig lovende, men her har dere nå min erfaring hvertfall.

Q; Har dere noen andre erfaringer med produktet?

Jannicke Elnæs

Jente på 20 som bor i Drammen sammen med min lille chihuahua og kjæresten min. Mitt største ønske her i verden er å kunne være med å utgjøre en forskjell. Jeg er utrolig glad i å skrive å dele alt som skjer i min hverdag, vi blogges! Kontakt: elnes.jannicke@gmail.com

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no