hits

Jannicke Elnæs

Would you rather..

  • 02.09.2017, 12:08


Heii vakringer! Jeg leste et utrolig artig blogg innlegg i går, som du finner her. Det er en "would you rather" utfordring, og jeg bestemte meg med en gang for at det vil jeg også prøve på. Så her er hva jeg ville hatt/gjort.. 

1. Fått eksplosiv diaré midt i offentligheten en gang i året, eller under hver eneste middag hos svigers?
Tror faktisk jeg må si hos svigers, så enkelt som det er for alle i offentligheten å dra opp mobilen å filme nå om dagen. Hos svigers kunne vi sikkert holdt det hemmelig, selv om det hadde blitt utrolig pinlig. Men siden vi er vanedyr - ville de sikkert vendt seg til det.. haha! I offentligheten hadde jeg sikkert blitt den kjendisen da.. på youtube kanskje? 

2. Hatt et hode på størrelse med en vannmelon eller en tennisball?
Vannmelon, helt klart. Ikke alle er like store ;)

3. Giftet deg med Donald Trump eller ha en one night stand med Putin?
One night stand med Putin - det går fortere over!
Tror ikke jeg hadde orket et eneste samarbeid med Donald Trump.. Uansett hadde han sikkert låst meg bak en mur om jeg ba om skilsmisse. 

4. Revet av alle neglene på fingrene, eller revet ut alle tennene fra munnen? 
Neglene! Mye billigere å fikse på igjen med litt proff hjelp. 

5. Kuttet av en finger, eller betale 50 000kr for personen du hater mest sin spaferie?
Spandert en spaferie, helt klart. Vil ikke skade meg selv om jeg ikke må. 

6. Frosset til døden eller brent ihjel? 
Noe av det verste jeg vet, er å fryse. Så må nok bli brent, også ville jeg satset på at røyken hadde tatt meg først. 

7. Leve for alltid eller dø de neste fem minuttene?
Leve for alltid. Utrolig lang tid - evig faktisk. Men så mye jeg ikke får oppleve om jeg skal bli borte for godt de neste fem minuttene.. 

8. Konstant rennenese eller føle at du har noe i øyet 12 timer i døgnet? 
Føle at jeg har noe i øyet tolv timer i døgnet. Da har jeg halve døgnet igjen til å være normal. 

9. Ha superkrefter som gjør deg usynlig eller i stand til å fly? 
I stand til å fly. Bare tenk all køen du ikke trenger å stå i på vei til jobb. Sååå deilig! Og uansett er det ingen som ser opp for å se etter deg, så der slår jeg 2 fluer i en smekk. 

10. Aldri mer internett-tilgang, eller aldri ha mulighet for å fly igjen? 
Aldri fly igjen. Kan alltids ta båt eller bil. Bare tenk hvor mye internett har utviklet seg de siste ti årene. Jeg vil ikke gå glipp av de ti neste.. 

11. Skreket NEITAKK eller begynt å gråte hver gang du ble spurt om pose på butikken? 
Begynt å gråte. 

12. Lukte oppkast uten å legge merke til det selv, eller ha en partner som lukter oppkast, og kjenne det?
Lukte selv, det går jo ikke utover meg.. Kunne prøvd en cover up med parfyme når noen hadde turt å fortelle meg at jeg lukter oppkast! 

13. Ukontrollert, illeluktende promping på jobb eller under hver eneste første date? 
Under hver eneste første date. Flaut, men da har man noe å le av, og forhåpentligvis etter noen vinglass så det ikke blir såå flaut. 

14. Nyse hver gang du prater, eller få tårer i øynene 24 timer i døgnet?
Nyse hver gang jeg prater. Hørt om allergi? Prateallergi. 

15. Lykkelig men singel for resten av livet, eller ulykkelig gift for resten av livet? 
Lykkelig å singel. Være låst i et ulykkelig ekteskap er noe av det siste jeg vil her i livet. Og det tror jeg det finnes nok av fra før! 

16. At politiet skulle funnet din døde kropp på en haug av sex-leketøy eller på en haug av dop? 
Oi.. helst ingen av delene. Men det må bli på en haug med sex-leketøy (tror jeg). Vil ikke være innblandet i noe som helst med dop å gjøre. 

17. Hatt det lekreste huset i et fattig nabolag eller det styggeste huset i et rikt nabolag?
Lekreste huset i et fattig nabolag. Jeg bryr meg fint lite om andres økonomi så lenge det er hyggelige mennesker 

18. Vært i den virkelige versjonen av The Walking Dead eller Jurassic Park?
The Walking Dead. Jeg har aldri vært fan av Jurassic Park, og faktisk hadde jeg et helt forferdelig mareritt om den filmen når jeg var liten. Kanskje litt for liten til å se filmen.. 

19. Få 20 barn eller ingen? 
Ingen. 20 er alt for mange, da ville jeg ikke hatt tid til mitt eget liv lengre.  

20. Øyevipper som fingre eller fingre som øyevipper? 
Øyevipper som fingre. Tenk så lange øyevipper da, hah!

Hva ville du valgt? 
 Jannicke 


Facebook her // Instragram her // Snapchat jannickeel96

Mitt drømmehus!

  • 24.07.2017, 15:00


♥Drømmehuset mitt♥

Bilderesultat for drømmehus gård

Mitt drømmehus ser noe alá det her ut. Stort nok til en familie, med 2 etasjer. Ingen loft, men kanskje en bod ute. Garasje med plass til 2 biler i, med elektrisk port så klart. Når du kommer inn inngangsdøren er det først en gang med et eget rom til sko og jakker. Rett frem er det en akkurat passe stor hall med trapp opp til andre etasje. I andre etasje er det bad, soverom og kontor til arbeidsplass. Verandaen oppe er utsikten fra senga mi. Nede er det kjøkken med masse skapplass, kjøkken øy som kan lages mat på og spises frokost rundt. Det skal være spisestue med plass til mange gjester rundt bordet. Det er en stor stue som har peisplass, med stor sofaplass og en svær TV. Det er eget vaskerom litt gjemt bort fra "hovedrommene". Det er stor uteplass ute med masse gress og en platting til å ha hagemøblene på. Det er også et boblebad på denne plattingen. Hagen er friområdet for Toffie så han har masse plass og løpe på. I et hagehjørnet står det en trampoline som blir brukt av store og små. Kanskje til og med et lite basseng etterhvert.

Bilderesultat for stor hage inspirasjon

Relatert bilde

I gå avstand fra huset er det en liten stall med plass til 8-10 hester, en ridebane og masse fine turmuligheter i skogen. Dette har jeg skrevet et innlegg om tidligere så det går jeg ikke så veldig mye mer inn på.
Bilderesultat for bygge liten stall

Q; Hvordan ser ditt drømmehus ut?
♥ Jannicke


Ta challengen du også, HER!

Hvordan fikse håret i hektisk hverdag

  • 21.07.2017, 15:35


Okey, det er ingen tvil om at sveisen min skal gå raskt og effektivt til vanlig så dette er ingen store greier til hverdags. For enten er jeg på jobb med håret bort fra ansiktet, eller så sitter jeg på hesteryggen og har hjelmen over hodet med en hestehale eller flette, av og til får håret litt luft å får henge fritt. Men det er ikke ofte nok. Haha mine rutiner er egentlig bare dusje med sjampo, kur og balsam. Føne eller luft tørke og så rett opp i strikk eller sette en hjelm på hodet. Super fancy, ikke sant!

Skal jeg ut eller fiffe meg opp litt derimot, da kan jeg finne på å krølle eller få noen til å flette meg. Og siden jeg har gått frisørlinja så elsker jeg å dulle med håret til andre, og gjøre dem fine. Litt flaut og, for jeg skulle nok tatt litt bedre vare på mitt eget. Så her har dere min aller mest brukte sveis;


Veldig fint og avansert. Da fikk dere neste del i challengen, den må bare komme når det er tid til det.

Jannicke

5 ting jeg ikke kan leve uten

  • 16.07.2017, 12:00


Tredje dagen av challengen allerede, hvor blir tiden av? Dagene går så utrolig fort. Og da spesielt på fine sommerdager med knall sol og helt blå himmel. Her kommer 5 ting jeg ikke kan leve uten;

♦ Familie og venner - tar det sammen som et punkt fordi de er alle like viktige for meg og spiller en stor del av hverdagen min.

♦ Toffie - kan jeg selvfølgelig ikke leve uten etter at jeg kjøpte han. Han har blitt babyen min, og kommer alltid til å være det.

♦ Mobilen min - egentlig kun fordi det er den jeg bruker til å holde kontakten med folk. Her om dagen skrudde jeg faktisk mobilen min i flymodus kun for å få en pause fra alle varsel og ting som dukker opp. Det var utrolig deilig, men jeg må ha mobilen min får å holde kontakten med alle sammen. Og den er veldig kjekk å ha hvis det plutselig skulle være et uhell ute. Også ganske enkel å ta bilder med på null komme niks, for å catche et perfekt moment.

♦ Jobb - jeg er faktisk så glad i å jobbe. Hadde jeg ikke hatt jobb hadde jeg kjedet livet av meg og gått tom for kreativitet tror jeg. Altså den følelsen av å kunne glede seg til man kommer hjem igjen, den er deilig den. Og den kommer ikke hvis man ikke har et fast sted å dra til, som jobb. Jeg hadde ikke klart meg uten jobb!

♦ HEST SÅ KLART - hest er halve livet mitt føler jeg. Det er en så stor del av meg, som jeg aldri kommer til å gi slipp på. Et så fantastisk dyr som gir så mye av seg selv, det er bare synd at hest skal koste så mye..Har du noe du ikke kan leve uten?
♥ Jannicke


Ikke glem å bli med på challenge HER!

Mitt største ønske!

  • 15.07.2017, 09:49


God morgen!

CHALLENGE TID, i dag er det "ditt største ønske akkurat nå". Og det er så vanskelig for det er så mye jeg kan skrive! Først og fremst ønsker jeg veldig sterkt å komme inn på ambulansefag, nå står jeg på venteliste.

Men mitt aller største ønske er å kunne leve ut hestedrømmen. Å leve av hobbyen sin, det må være så fantastisk. Jeg skulle hatt et stort hus på en relativt stor tomt, med en stall med plass til maks 10 hester. Det skulle vært ridebane ute og ridehus ved stallen, det skulle vært besøksstall for vanskeligstilte mennesker som trenger litt ekstra oppmuntring i hverdagen. Det skal være trener(e) på stallen, og et helt amazing miljø blant eierne av hestene. To av dem er selvfølgelig mine. Og generelt skal stallen bare være perfekt!

Dyr gir så mye av seg selv, og det er helt magisk å være med spesielt hest i mitt tilfelle. En tur i stallen kurerer alt som er vondt og gir meg så mye glede. Glede som jeg vil overføre videre til andre!


Marie, lillesøsteren min med favoritthesten sin på de to siste bildene.

Å kunne leve av noe sånt, det er drømmen det! Og akkurat nå, skal jeg i stallen.

Hva er ditt største ønske?
♥ Jannicke


Ikke glem å bli med på challenge HER!

Min verste uvane

  • 14.07.2017, 21:13


Da er det challenge tid, og første punkt på lista er "din verste uvane". Jeg synes det blir så vanskelig å plukke ut bare én uvane, for her er det fler å ta av. Men min aller verste er at hvis noen spør meg om noe jeg har lyst til, så sier jeg alltid ja før jeg tenker. Og ofte ender jeg opp med å ha sagt ja til å dra opptil 3-4 forskjellige steder på samme tid. Det er fryktelig frustrerende til tider. Jeg er veldig dårlig på å sette alarmer på det jeg skal, så jeg har investert i en stor ukesplanlegger som står veldig synlig mellom gangen og stua. Den er også investert i for at jeg skal huske hvilken hest jeg skal ri når, haha. Så surrete kan det bli noen ganger! Den er virkelig genial og ha, og kan anbefales til dere med en hektisk hverdag. Jeg har kjøpt min på Clas Ohlson.


Tror faktisk jeg må være et av verdens største surrehuer! Men denne tavla hjelper meg å holde litt oversikt, som gjør at jeg stresser mindre.

Hva er din verste uvane?
♥ Jannicke


Ikke glem å bli med på challenge HER!

Challenge - bli med du og!

  • 14.07.2017, 10:30


God morgen fine deg! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Jeg har lyst til å starte en challenge, og utfordrer alle som leser dette til å bli med å gjennomføre den. Jeg starter med mitt første innlegg litt senere i dag, for nå skal jeg komme meg i stallen for å få ridd noen hester. Åh, jeg elsker å starte dagen i stallen, det er virkelig det beste jeg kan gjøre på morningen! Men tilbake til denne challengen, her er den:

1. Din verste uvane

2. Største ønske akkurat nå

3. 5 ting du ikke kan leve uten

4. Hvordan ordner du håret ditt

5. Drømmehus

6. Siste innkjøp

7. Favoritt blogg eller blogger

8. Kjæledyr

9. Forbildet ditt

10. 5 positive ting og 5 negative ting

 

Jeg tenker å skrive litt om en av bloggene som er med på challengen, så..

Er du med?


♥ Jannicke

Jannicke Elnæs

Jente på 20 som bor i Drammen sammen med min lille chihuahua og kjæresten min. Mitt største ønske her i verden er å kunne være med å utgjøre en forskjell. Jeg er utrolig glad i å skrive å dele alt som skjer i min hverdag, vi blogges! Kontakt: elnes.jannicke@gmail.com

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no