Jannicke Elnæs -
Forside Add meg Instagram Facebook

Mitt drømmehus!♥Drømmehuset mitt♥

Bilderesultat for drømmehus gård

Mitt drømmehus ser noe alá det her ut. Stort nok til en familie, med 2 etasjer. Ingen loft, men kanskje en bod ute. Garasje med plass til 2 biler i, med elektrisk port så klart. Når du kommer inn inngangsdøren er det først en gang med et eget rom til sko og jakker. Rett frem er det en akkurat passe stor hall med trapp opp til andre etasje. I andre etasje er det bad, soverom og kontor til arbeidsplass. Verandaen oppe er utsikten fra senga mi. Nede er det kjøkken med masse skapplass, kjøkken øy som kan lages mat på og spises frokost rundt. Det skal være spisestue med plass til mange gjester rundt bordet. Det er en stor stue som har peisplass, med stor sofaplass og en svær TV. Det er eget vaskerom litt gjemt bort fra "hovedrommene". Det er stor uteplass ute med masse gress og en platting til å ha hagemøblene på. Det er også et boblebad på denne plattingen. Hagen er friområdet for Toffie så han har masse plass og løpe på. I et hagehjørnet står det en trampoline som blir brukt av store og små. Kanskje til og med et lite basseng etterhvert.

Bilderesultat for stor hage inspirasjon

Relatert bilde

I gå avstand fra huset er det en liten stall med plass til 8-10 hester, en ridebane og masse fine turmuligheter i skogen. Dette har jeg skrevet et innlegg om tidligere så det går jeg ikke så veldig mye mer inn på.
Bilderesultat for bygge liten stall

Q; Hvordan ser ditt drømmehus ut?
♥ Jannicke


Ta challengen du også, HER!

 • Hvordan fikse håret i hektisk hverdag  Okey, det er ingen tvil om at sveisen min skal gå raskt og effektivt til vanlig så dette er ingen store greier til hverdags. For enten er jeg på jobb med håret bort fra ansiktet, eller så sitter jeg på hesteryggen og har hjelmen over hodet med en hestehale eller flette, av og til får håret litt luft å får henge fritt. Men det er ikke ofte nok. Haha mine rutiner er egentlig bare dusje med sjampo, kur og balsam. Føne eller luft tørke og så rett opp i strikk eller sette en hjelm på hodet. Super fancy, ikke sant!

  Skal jeg ut eller fiffe meg opp litt derimot, da kan jeg finne på å krølle eller få noen til å flette meg. Og siden jeg har gått frisørlinja så elsker jeg å dulle med håret til andre, og gjøre dem fine. Litt flaut og, for jeg skulle nok tatt litt bedre vare på mitt eget. Så her har dere min aller mest brukte sveis;


  Veldig fint og avansert. Da fikk dere neste del i challengen, den må bare komme når det er tid til det.

  Jannicke

 • 5 ting jeg ikke kan leve uten  Tredje dagen av challengen allerede, hvor blir tiden av? Dagene går så utrolig fort. Og da spesielt på fine sommerdager med knall sol og helt blå himmel. Her kommer 5 ting jeg ikke kan leve uten;

  ♦ Familie og venner - tar det sammen som et punkt fordi de er alle like viktige for meg og spiller en stor del av hverdagen min.

  ♦ Toffie - kan jeg selvfølgelig ikke leve uten etter at jeg kjøpte han. Han har blitt babyen min, og kommer alltid til å være det.

  ♦ Mobilen min - egentlig kun fordi det er den jeg bruker til å holde kontakten med folk. Her om dagen skrudde jeg faktisk mobilen min i flymodus kun for å få en pause fra alle varsel og ting som dukker opp. Det var utrolig deilig, men jeg må ha mobilen min får å holde kontakten med alle sammen. Og den er veldig kjekk å ha hvis det plutselig skulle være et uhell ute. Også ganske enkel å ta bilder med på null komme niks, for å catche et perfekt moment.

  ♦ Jobb - jeg er faktisk så glad i å jobbe. Hadde jeg ikke hatt jobb hadde jeg kjedet livet av meg og gått tom for kreativitet tror jeg. Altså den følelsen av å kunne glede seg til man kommer hjem igjen, den er deilig den. Og den kommer ikke hvis man ikke har et fast sted å dra til, som jobb. Jeg hadde ikke klart meg uten jobb!

  ♦ HEST SÅ KLART - hest er halve livet mitt føler jeg. Det er en så stor del av meg, som jeg aldri kommer til å gi slipp på. Et så fantastisk dyr som gir så mye av seg selv, det er bare synd at hest skal koste så mye..  Har du noe du ikke kan leve uten?
  ♥ Jannicke


  Ikke glem å bli med på challenge HER!

 • Mitt største ønske!  God morgen!

  CHALLENGE TID, i dag er det "ditt største ønske akkurat nå". Og det er så vanskelig for det er så mye jeg kan skrive! Først og fremst ønsker jeg veldig sterkt å komme inn på ambulansefag, nå står jeg på venteliste.

  Men mitt aller største ønske er å kunne leve ut hestedrømmen. Å leve av hobbyen sin, det må være så fantastisk. Jeg skulle hatt et stort hus på en relativt stor tomt, med en stall med plass til maks 10 hester. Det skulle vært ridebane ute og ridehus ved stallen, det skulle vært besøksstall for vanskeligstilte mennesker som trenger litt ekstra oppmuntring i hverdagen. Det skal være trener(e) på stallen, og et helt amazing miljø blant eierne av hestene. To av dem er selvfølgelig mine. Og generelt skal stallen bare være perfekt!

  Dyr gir så mye av seg selv, og det er helt magisk å være med spesielt hest i mitt tilfelle. En tur i stallen kurerer alt som er vondt og gir meg så mye glede. Glede som jeg vil overføre videre til andre!


  Marie, lillesøsteren min med favoritthesten sin på de to siste bildene.

  Å kunne leve av noe sånt, det er drømmen det! Og akkurat nå, skal jeg i stallen.

  Hva er ditt største ønske?
  ♥ Jannicke


  Ikke glem å bli med på challenge HER!

 • Min verste uvane  Da er det challenge tid, og første punkt på lista er "din verste uvane". Jeg synes det blir så vanskelig å plukke ut bare én uvane, for her er det fler å ta av. Men min aller verste er at hvis noen spør meg om noe jeg har lyst til, så sier jeg alltid ja før jeg tenker. Og ofte ender jeg opp med å ha sagt ja til å dra opptil 3-4 forskjellige steder på samme tid. Det er fryktelig frustrerende til tider. Jeg er veldig dårlig på å sette alarmer på det jeg skal, så jeg har investert i en stor ukesplanlegger som står veldig synlig mellom gangen og stua. Den er også investert i for at jeg skal huske hvilken hest jeg skal ri når, haha. Så surrete kan det bli noen ganger! Den er virkelig genial og ha, og kan anbefales til dere med en hektisk hverdag. Jeg har kjøpt min på Clas Ohlson.


  Tror faktisk jeg må være et av verdens største surrehuer! Men denne tavla hjelper meg å holde litt oversikt, som gjør at jeg stresser mindre.

  Hva er din verste uvane?
  ♥ Jannicke


  Ikke glem å bli med på challenge HER!

 • Challenge - bli med du og!  God morgen fine deg!   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   


  Jeg har lyst til å starte en challenge, og utfordrer alle som leser dette til å bli med å gjennomføre den. Jeg starter med mitt første innlegg litt senere i dag, for nå skal jeg komme meg i stallen for å få ridd noen hester. Åh, jeg elsker å starte dagen i stallen, det er virkelig det beste jeg kan gjøre på morningen! Men tilbake til denne challengen, her er den:

  1. Din verste uvane

  2. Største ønske akkurat nå

  3. 5 ting du ikke kan leve uten

  4. Hvordan ordner du håret ditt

  5. Drømmehus

  6. Siste innkjøp

  7. Favoritt blogg eller blogger

  8. Kjæledyr

  9. Forbildet ditt

  10. 5 positive ting og 5 negative ting

   

  Jeg tenker å skrive litt om en av bloggene som er med på challengen, så..

  Er du med?


  ♥ Jannicke

 • Les mer i arkivet Juli 2017 Juni 2017 Mars 2017

  Jannicke Elnæs

  Jente på 20 (snart 21 år), bosatt i Drammen sammen med min nydelige chihuahua på 2,5 år! Skriving er en slags terapi for meg. Her slipper jeg pumpene adrenalin og et hjerte som slår hardere enn deg for å kunne si min mening, høyt! Jeg lever nemlig med skrekken for å prate i folkemengder, og med så mye på hjertet er det greit å få ut litt. Så hvorfor ikke bare dele med hele verden? Kontakt: elnes.jannicke@gmail.com

  Kategorier


  Blogg challenge hår&sminke Toffie ukens blogg

  Arkiv


  Juli 2017 Juni 2017 Mars 2017

  Siste innlegg


  Mitt drømmehus! Hjernen streiker på ferie Hvordan fikse håret i hektisk hverdag Utnytta og baksnakk på jobb! Roadtrip i solnedgang Mental breakdown! Klissete inspirasjon Ukens blogg Profesjonell i uniform Deilig å være bortskjemt

  Lenker


  blogg.no Få din egen blogg!

  Design


  bilde Ina Anjuta bilde

  Annonse


  hits