hits

Jannicke Elnæs

Jeg vant & min desember

 • 21.12.2017, 12:38


Helo! 

Nå er det faktisk akkurat en måned siden jeg skrev noe sist, så nå er det på tide å komme tilbake. Tenk at hele adventstiden snart er over, herregud det går så utrolig fort.. Jeg vil vise dere en gave jeg vant i november på bloggen til Nina.  Hun delte ut 2 julekalendere, og det sykeste er at jeg ønsket meg akkurat denne. Jeg vurderte til og med å kjøpe den selv, men så vant jeg konkurransen hennes ved å fortelle hvorfor jeg ville vinne. 

Jeg har så ekstremt mye sminke å lage forskjellige looker med nå, og har allerede en som skal publiseres her veldig snart! Det er jo flere håndfuller med sminke i kalenderen, noe som passer meg midt i blinken. I tillegg er det midt favoritt merke, jeg elsker sminke fra revolution, den sitter så fint så utrolig lenge. 

Min desember så langt har gått til ekstremt mye jobbing, siste skoledag og ikke minst mange timer i stallen ♥ Nå er mitt siste juleønske at snøen skal holde seg helt til julaften. 

Har dere det fint? 
 Jannicke 

Vlogg - party time fra start til slutt!

 • 15.11.2017, 14:24


Jeg kan senke skuldrene å puste lettet ut, for eksamen er overstått  Det beste av alt er at magefølelsen er med meg. Så får tiden vise om jeg har rett eller ikke.. haha! Men oppgaven var så annerledes og enklere formulert enn alt dette vi har gått igjennom på skolen. Herregud for en god følelse det er! 

I sikkert de 6-7 siste innleggende har jeg skrevet at jeg har holdt på en film, og i går fikk jeg endelig gjort den helt ferdig. Herregud som jeg vimsa for å få på musikk.. det tok en evighet bare det. Den er uansett ferdig, endelig! Det er jo allerede en liten stund siden halloween, men jeg legger den ut like vel. Den viser alt fra et bomba hus til et festklart hus og til nytt rot. Sånn går det. 

Ønsker dere vlogg om noe spesielt? 
 Jannicke 

En Toffie i snøen

 • 14.11.2017, 12:17


Helois! Nå er det fryktelig lenge siden sist, og jeg har så lyst til å skrive hver eneste dag. Det bare har ikke vært noe rom og tid for det. Dessverre. Men nå, i dag bestemte jeg meg for å bare ta meg tid til det. For jeg har egentlig en hel haug med tanker jeg vil dele. Jeg føler bare ikke for å skrive noen lange personlige innlegg før eksamen er overstått. Så i morgen klokka 14:00, da skal jeg puste lettet ut, gi meg selv en klapp på skulderen å ta meg en bolle for fullført eksamen! 

Jeg ble så glad da jeg så ut vinduet i dag tidlig - det er jo snø, og det snør som bare det ♥ Automatisk når det er hvitt ute får jeg sånn skikkelig desember følelse, og den er helt magisk. For hvor mye vondt kan man si om desember? Så lenge det er snø, så er svaret ingenting. Det skjer så mye fint, over alt i desember. Selvfølgelig, det finnes folk det er utrolig synd på, som kanskje ikke har det like fint frem mot jul, men jeg syns at hele stemningen generelt, men julegater, smulteringboder osv. gjør noe med oss. Iallfall med meg! 

   

Snør det hjemme hos deg i dag? 
 Jannicke 

5 ting på novemberplanen

 • 06.11.2017, 20:13


Nå som november endelig er her, er det faktisk lov å snufse nesa litt bort i juletider - så vidt bittelitt må være lov. November kanskje til og med på årets første snøfall? Det håper iallfall jeg! Jeg gleder meg som et lite barn til snøen kommer og skia kan pakkes ut. 

 Gå en del turer ute i frisk luft. En ting jeg synes er utrolig deilig er hvordan luften forandrer seg når vinteren nærmer seg. Det virker som luften er mye finere, renere og sunnere å puste inn. Den er nok verken mer eller mindre usunn enn sommerluft, men den krystall lufta gjør noe med meg. 

 Pakke meg inn i skjerf, votter og strikka gensere! Absolutt en av mine favoritt punkter for denne måneden. Det er virkelig bedre å være litt kald og kle på seg litt ekstra, enn å være for varm. Og jeg har de to siste årene fått skikkelig sansen for ull gensere - heldigvis! Ikke minst knestrømper har jeg blitt fast tilhenger av. Herremin så deilig det er å ha gode strømper over knærne på morningen. 

  Drikke mye kakao og te. Det er veldig merkelig, for aldri før har jeg vært noe særlig glad i te. Nå forguder jeg det like mye som andre må ha kaffe koppen sin. Spesielt på de dagene vi får morgenrapport halv 8 på morningen på jobben. Ingenting kan slå en varm kopp med te i den halvtimen. 

 Starte på julegaver og smug lytte på julemusikk. Julen er en høytid jeg virkelig elsker. Hele stemningen som forandrer seg blant oss her i landet. Det føles ut som om alle bare skrur på en knapp inni seg - og så er vi gode mot hverandre, selv de vi ikke kjenner. For en liten periode. Men så kommer hverdagen tilbake etter hvert. Men akkurat dem stemningen blant oss i julen, ah - elsker det! 

 Helt til sist, jeg og mr. treningsstudio skal bli mye bedre kjent! Nå kjenner jeg på meg selv at det er skjerpings.. så denne måneden er det tid for at jeg å treningen har krangelen vår - og så legger den bak oss så jeg kan få trene i fred uten stress en stund fremover. 

Har dere noen spesielle planer i november? 
 Jannicke 

Måneden som gikk

 • 04.11.2017, 10:19


Ååh, jeg husker hvor glad jeg var da oktober var like rundt hjørnet. Med et knips så er vi plutselig godt i gang med november.. hva skjer liksom? 
Dette skjedde mye fint i oktober og derfor tar jeg meg tiden til et lite tilbakeblikk. 

Kreativiteten var på plass. Jeg ordnet tante til en fest og testet ut litt halloween sminke. Dere skulle bare visst hvor lang tid vi brukte på å finne gull glitter, vi gikk land og strand i alle slags barnebutikker - vi tenkte jo selvsagt ikke på sminkebutikker. Til slutt fant vi akkurat hva vi så etter på H&M. 

Stallen - et sted jeg brukte masse, masse tid i hele oktober. Noe dessverre må bli litt mindre av frem mot eksamen.. Jeg bodde så og si i ridebuksa mi i oktober! 

Alkoholforbruket steg kraftig fra september til oktober, haha. Det var veldig 2 veldig vellykkede fester med fantastiske mennesker. Det var ,min egen bursdagsfeiring som virkelig gikk over all forventning, og halloween fest med masse ekle ansikter i alle slags farger og gørr.. 

Fornøyd jente - bloggmotivasjonen svingte litt fra dag til dag, men jeg skrev faktisk det innlegget jeg er mest fornøyd med denne måneden. Det kan du lese her.  Og jeg begynte med youtube videoer, noe jeg definitivt skal fortsette med. Youtube kanalen min finner du her. 
Oktober ble også en måned med mange familiebesøk - noe jeg setter uendelig stor pris på når det passer med timeplanen ellers. Det er jaggu ikke lett å få til alt på en gang.. 

Ellers har oktober vært tiden for å rydde vekk alle sommerklær og pakke frem igjen alle strikka gensere, utebukser, og til og med slalomhjelmen min ligger klar til snøfallet kommer! Jeg elsker vinteren, og gleder meg som et lite barn til det blir hvitt ute. 

Hvordan var din oktober? 
 Jannicke 

MINE SOSIALE MEDIER

 • 02.11.2017, 19:00


 Som blogger merker jeg at jeg automatisk har blitt veldig mye mer aktiv på forskjellige sosiale medier. For eksempel har jeg laget en egen side kun for bloggen, på facebook. Den finner du her.

Instagram er en konto som blir ofte oppdatert, med både blogg ting og private ting. Den finner du her.

Og selvfølgelig noe jeg begynte med kun fordi jeg blogger - YouTube som du finner her.

Hvilke sosiale medier er du mest aktiv på?
Jannicke

Lykkerus

 • 02.11.2017, 10:17


Heiisann!

Okey, det første jeg gjorde når jeg logget på pc'en i dag var å lese litt på de bloggene jeg alltid klikker meg inn på. Ei av disse er Nina Cecilie - som nylig har hatt en konkurranse hvor hun deler ut sminkekalender. Og seriøst, hvem tror dere vant? JEG! Det skjer aldri, så nå er jeg i lykkerus. Det kunne ikke vært noe bedre start på en så etterlengtet fri dag♣

Sånn ellers så går tiden alt for fort, jeg drukner litt i skole de neste ukene frem mot eksamen. Det er masse andre ting som skal ha litt av tiden min også, og ikke minst merker jeg godt hvor liten tid jeg får å bruke på de jeg vil gi litt av meg selv til. Det er egentlig litt tøft, fordi jeg har rett og slett ikke kapasitet. Så fort jeg kommer hjem om kvelden slokner jeg på sofaen, og der ligger jeg til V vekker meg fordi han skal legge seg. Skjønner dere eller? Døgnet trenger flere timer, eller så begynner jeg å bli for gammel.. Det er jo mange som sier at tiden går fortere jo eldre man er. Begynner å tro at det er sant!

Meeen, i dag er iallfall en fin dag. Den har startet bedre enn jeg kunne tenke meg - og sola skinner så det bør bare gå oppover.

Noen som har noen tips for å få litt mer tid i døgnet? Å planlegge er noe jeg alltid gjør - langt frem i tid.
Jannicke

Vlogg - sneakpeak

 • 30.10.2017, 15:24


Hellooo fine dere!

Jeg lekte meg litt med movie maker på mobilen i dag med snapper fra helgen, haha veldig morsomt! Her er resultatet av litt trykking i friminuttene. Det skal sies at dette tok meg totalt 10-15 minutter og er egentlig noe jeg gjorde bare for gøy.

Over og ut - jeg trenger deres hjelp

 • 30.10.2017, 07:39


Heii fininger!

Egentlig alt for tidlig for en liten oppdatering - men det skulle egentlig kommet ut i går. Problemet var bare at rumpa mi ikke kom seg opp av sofaen etter lørdagens festligheter.

Lørdagen var fylt med så mye fine mennesker i alle mulige kostymer, og jeg har filmet alt fra da vi startet å rydde leiligheten og til festen var i gang. Det er den videoen jeg fortalte om tidligere, som jeg gleder meg sånn til å redigere.

Har dere noen forslag til andre videoer? :)

- Jannicke

FRIDAY

 • 27.10.2017, 14:52


Heey - endelig fredag igjen! For noen er det fri - ikke helt enda for meg dessverre.. En tidlig vakt i stallen i morgen, og er det PARTY TIME 

I dag føles det ut som tusen millioner ting som skal fikses før i morgen. Det er vi som skal holde halloween fest for gjengen i helgen, så leiligheten må jo først og fremst være festklar. Og ikke har vi handlet inn mat, kostymene er sånn halvveis ferdig. Så ja da, her er det ikke tid for å slappe av helt enda. På toppen av kaka holder jeg på med en vlogg som jeg gleder meg skikkelig til å starte redigeringen på. Haha, kanskje jeg bare skal bli youtuber? Neida. 

Jeg vil prøve å få lagt ut video på den forrige looken jeg la ut, i kveld. Prøve å rekke det, iallfall. 

Like glad for fredag, uansett da! Fredag er stort sett alltid en bra dag, bare fordi det er fredag.

Hva gjør dere i dag? 
♥ Jannicke 

#BRANOK

 • 25.10.2017, 13:45


Er det ei jeg virkelig digger, så er det Kristin Gjelsvik! 

Hun har seriøst vært en av mine favoritter og et helt fantastisk forbilde siden den dagen hun sjekket inn på Paradise Hotel. Heldigvis er hun en av de som bruker den makten hun er så heldig å ha, riktig. 

 DET FINNES SÅ MANGE FLOTTE MENNESKER, SLUTT MED KROPPSPRESS 

Er det ikke snart på tide å bare godta oss selv for den vi er, og det er sånn det skal være. Vi er jo så forbanna heldig som har en dullion muligheter med sminke blant annet - noe du kan fjerne med en serviett om du angrer etterpå. Også er det jo en smule billigere. Topplisten her på blogg.no har i alt for lang tid florert av jenter fulle av "plastikk". Det er virkelig hva vi andre unge lesere interesserer oss for og vil klikke på. Dessverre. Det finnes så uendelig mange andre som har så mye bedre ting å dele - så mye finere verdier. 

Jeg ønsket selv og forandre på mye når jeg hadde min fjortisperiode og litt etter det. Jeg er skikkelig glad jeg er redd for operasjoner, for jeg tørr fader ikke legge meg under en kniv uansett hvor mye jeg måtte ønske det. Tenk på alle komplikasjoner som kan oppstå - bare fordi jeg skal prøve å bli mer fornøyd med mitt eget utseende? Neitakk. Jeg har heldigvis kommet dit hvor jeg er fornøyd med den jeg er, og de som ikke liker meg for det fortjener heller ikke å ta del i mitt liv. Det er ikke utseende som definerer hvem vi er. 

Jeg kan absolutt ikke klare å si det noe bedre enn Kristin, så jeg anbefaler dere alle å lese innlegget hennes her! 

Hva er deres tanker rundt dette?
 Jannicke 

Alltid dårlig timing..

 • 24.10.2017, 09:58


Heeii!

Long time, no see - eller noe sånt!? haha. Det er nesten litt komisk, men det er i helgene jeg faktisk har minst tid til å faktisk sette meg ned å skrive noe.. Og det verste er at når søndag kveld nærmer seg har jeg egentlig ufattelig mye motivasjon og en haug med ideer. Jeg bare får dem ikke ned når jeg har dem, for de kommer alltid når jeg ikke har tid. Hvor typisk er ikke det?

Jeg var veldig flink til å ta med meg inspirasjonsboka mi over alt for en stund tilbake, kanskje jeg skal begynne med det igjen. Nå sitter jeg godt plantet under dyna på sofaen med en sovende hund ved tærne mine. Jeg har fri i dag, noe som passer veldig bra. Så nå skal jeg faktisk prøve å få ned alle de ideene som dukker opp når det passer dårligst, svart på hvitt.

Ikke en super spennende oppdatering, men jeg følte et stort behov for å stikke innom å gi fra meg et lite livstegn.
Håper dere har det fint!

Jannicke

Overgrep eller mangel på kontroll?

 • 18.10.2017, 23:57


Jeg leste akkurat en overskrift fra Tv2 som sier "jenter dropper å trene i mørket av frykt for overgripere". Det er et innlegg som er delt på facebook av en bekjent og i kommentarfeltet leser jeg "smarte jenter".

Virkelig!? Smarte jenter? dumme samfunn, ville jeg sagt. Det bør ikke være lagt opp til at jenter skal ta andre forhåndsregler enn gutter når de skal ut, på kveldstid. Hvorfor skal vi være så mye mer obs enn det motsatte kjønn?? Vi skal ikke behøve det.

I bunn og grunn burde ikke dette være et tema engang. Iallfall ikke med denne synsvinkelen..

HELE 70% SVARTE I EN UNDERSØKELSE AT DE ER REDDE FOR Å TRENE I MØRKET
I FRYKT FOR Å BLI OVERFALT! 

Jeg stiller meg det spørsmålet og lurer egentlig på om folk virkelig er så redde for å bli overfalt, og hvorfor kun i mørket? Eller har vi egentlig bare blitt litt for glad i å bygge opp under det dårlige rykte mannfolka har fått?

Tenk så mange snille mannfolk som går der ute, i lys og mørke, som blir stemplet overgrepsmann så fort solen går ned. Stakkars dem, mener jeg. Og en eller annen gang for en liten stund tilbake leste jeg at de fleste overgrep og voldtekter ofte skjer blant kjente fjes. Bekjente, altså. Hvor sykt er ikke det da!?

På en måte kan jeg forstå hvilken frykt disse jentene har, men er det virkelig sånn det skal fremstilles? kan vi ikke bare slutte å dra disse ekle overfalls skrekk scenarioene opp i dagslyset? La oss heller dra frem det positive. For eksempel den friske kalde luften som har kommet nå på høsten, og hvor stor plass man har å bruke av ute. Spesielt når det er mørkt. Er du litt kreativ kan du ha en rimelig fin treningsøkt på en lekeplass. Det egner seg ikke alltid like bra på dagtid, med mindre du vil være med på leken til de små da. Dårlig eksempel kanskje, men finn noe som er positivt for deg.

Og tygg litt på denne; Hvor mange av dine egne skrekk scenarioer har skjedd i nærheten av akkurat deg? Og hva er egentlig sjansen for at det skal skje med akkurat deg? Skal vi holde oss unna alt som kan skje, da kan man ikke leve. Fordi det er farlig til og med å gå over dørstokkmila. At vi er redde for det vi ikke har kontroll på - det skal gå ut over så mange uskyldige menn på en sånn dum måte. Og det finnes faktisk kvinnelig overgripere også ;))

Jeg vet med meg selv at det jeg frykter mest skal skje meg, er det jeg leser om i media som har skjedd noen andre. Og ofte er de som kommer opp i media veldig brutale, og skjer vel muligens ganske sjeldent. Sånn egentlig. Men avisoverskrifter og media legger et sånt press på det, som gjør at du og jeg går rundt og er redd. Derfor vil ikke jeg være redd for de andre som er ute å går i mørket. Ikke før de fysisk virkelig slår til å gjør meg noe vondt.

Jeg kan ikke kjenne meg igjen i å være redd for å bli overfalt. Og se meg over skulderen, ja. Det gjør jeg. Men jeg er ikke redd for å bli overfalt. Det er mørket generelt som skremmer meg. Det er ikke bare bakover jeg følger ekstra nøye med i mørket. Det er alle veier, 360 grader rundt kroppen min. Ikke på grunn av en han. Men fordi jeg ikke vet hva som er i mørket. Jeg er redd fordi jeg ikke eier kontrollen rundt meg selv.

Hva mener dere? Er jeg helt bananas som mener at dette ikke skal være skummelt?
Jannicke

Hvorfor skal jeg kopiere deg!?

 • 17.10.2017, 13:00


Vet dere at , jeg aner faktisk ikke hvem jeg er. Samtidig som jeg har stålkontroll. Hvordan kan det være en mulighet, for dette er jo to helt forskjellige poler. Hvis jeg kan si det på den måten..

Å skulle finne seg selv i dagens samfunn er for meg en umulig oppgave. For mange handler det om å kopiere hverandre, med en liten twist. For meg er ikke det nok. Jeg vil ikke ligne noen andre. Det finnes bare en av meg, og det er noe som skal taes vare på. Hvorfor skal vi hele tiden søke vår egen perfeksjon hos alle andre?

Min stil og selvtillit = ubeskrivelig. Én dag er det joggebukse, den neste kunne jeg like gjerne gått med ballkjole og høye heler. Jeg elsker å labbe rundt i trengingsstøy like mye på gata, som å bruke det på trening. Hvorfor ikke liksom, det er jo behagelig å gå med. Jeg elsker å kle meg "litt finere" med svart trang bukse og den nyeste toppen i skapet. Alt sammen avhenger egentlig av dagsformen og humøret mitt.
Min selvtillit er forskjellig fra dag til dag. Det kommer an på hvor godt jeg har sovet, hva slags mat jeg har spist, hvem jeg møter på - og så mye mer! 
Vi er mennesker, vi er berg og dalbaner. Ingen dager er like, uansett hvor nøye planlagt det er. Livet er uforutsigbart. Sånn er det bare. Hvem er vel lykkelig om man hele tiden vet hva som kommer?

Min plass i samfunnet = jeg vet akkurat hva jeg vil med livet mitt og hvor jeg føler meg hjemme. Personligheten min og mine egenskaper er jeg så sikker på - at her trenger jeg ingen guide. Men å kombinere dette med en helhet, for så å definere det med et ord. Oisann, det går ikke. Ikke for meg. De som klarer det, lever i en fasade de selv har satt opp. Der de jager etter en illusjon som er iscenesatt. Der de har stålkontroll på alt, der det planlegges i minste detalj og der man ikke finner noe som er et ekte liv å leve. Det er sånn hodet mitt tenker på det, iallfall. De som med hånden på hjertet kan definere seg selv med bestemte ord, uten usikkerhet - har det innerst inne, ikke bra med seg selv. Sånn jeg ser det har de har skapt seg et falskt rykte å leve opp til, eller kopiert noen andre som har gjort det før dem. Og slik føler jeg samfunnet generelt har blitt - spesielt blant unge. Jeg blir lei meg av å se hvordan trend på trend utvikler seg, og hvor lite unge mennesker utfordrer seg selv til å bli litt mer kreative. Kanskje skape noe helt nytt, noe bedre! Noe ingen har tenkt på enda. Ikke bare følge flokken å gjøre som alle andre. Vi har blitt redde. Men hvorfor? Verden går ikke videre uten kreative sjeler - og det finnes så mange. Jeg vet det finnes, og jeg forstår godt hvorfor de ikke kommer frem. Det er rett og slett ikke akseptert å være litt annerledes. Litt rar, kanskje? For det er et stempel du får om du går din egen vei. Rar. Annerledes. Gjennom barndommen min har jeg ofte fått høre at jeg har vært litt rar, men selvfølgelig alltid positivt ment. Det er iallfall det de sa. Om det egentlig var så positivt tviler jeg på, for jeg fikk aldri en varm velkomst inn i den store gjengen på skolen. Hvorfor? aner ikke. Kanskje fordi jeg bare har godtatt at jeg ikke vil være som alle andre - og det er skummelt å ta inn noen som skiller seg ut. Noen som kan ødelegge den perfekte fasaden. Men dette er bare en tanke jeg har. Om det er sånn det virkelig var aner jeg ikke, og det vil jeg mest sannsynlig aldri få et svar på heller. 

Ikke forstår jeg hvorfor det er så viktig å lete etter perfeksjonismen, livet er for kort til å bruke tid på noe så ufornuftig. Vi burde heller bruke den tiden vi har, på det som virkelig er med å definerer hvem vi er. Vi burde sette pris på de vi har rundt oss. De som er der når du møter veggen, de som gir en ekstra klem, mamma og pappa ikke minst. Kan vi ikke bare akseptere hvor vi kommer fra, og godta at vi alle er forskjellig? Livet tar slutt en dag for både deg og meg, uansett. Vi vet aldri når, og det er skummelt. Derfor vil jeg påstå at det finnes så mye mer verdifullt å bruke tiden sin på - enn å kopiere hverandre og leve i en illusjon.

Veldig gjerne kom med deres meninger!
Jannicke

10 kjappe!

 • 17.10.2017, 10:44


1. Sover du på en spesiell side?
Jeg må ligge på magen, hvis ikke får jeg ikke sove.. Men har hørt noen rykter om at jeg er en kålorm om natta - så tviler sterkt på at jeg ligger å sover på magen når jeg først har sovnet. 

2. Sover du med eller uten klær om natten?
Finnes det noe mer befriende enn å sove naken, og bare brette seg ut over heeele madrassen? nei. 

3. Hvilken film så du sist?
Jungelboken, barne- og familiefilmer er det beste som er! (spesielt Disney da)

4. Hvilken øyefarge har du?
Jeg har grønne øyne, men har fått høre at de ser blå ut når sola skinner rett på.
Kanskje jeg er spesiell? hmm. 

5. Hva ser du frem til?
Akkurat nå ser jeg frem til å bli ferdig med første eksamen, jul og vinter. Jeg krysser alt jeg har for at dette blir en vinter med masse snø. 

6. Hva er du mest redd for?
Å miste noen jeg er glad i, uten tvil. Det er mitt verste mareritt.

7. Kan du dykke uten å holde for nesa?
Hehe.. nei. Eller jo, men da må jeg blåse ut av nesa samtidig for at det ikke skal komme noe vann inn. Tror jeg mangler en lukkemekanisme der altså.. Så det varer ikke så lenge, for den lufta jeg trekker inn før jeg går under forsvinner fort igjen. 

8. Kan du spille poker?
Hvis noen frisker opp minnet mitt litt så, ja. 

9. Kan du plystre? 
Av og til. En sjelden gang får jeg det faktisk til. Men vil ikke påstå at det er noe jeg kan! 

10. Foretrekker du sko, sokker eller barbent? 
Haha, sokker. Eller sokker med sko. Jeg går veldig sjeldent uten sokker med mindre jeg er på ferie i et varmere strøk. Jeg absolutt hater å gå barbent. Eneste unntaket er vel på fest i høye hæler. Da ser det litt dumt ut med sokker.

 

Har vi noen likheter? 

 Jannicke 

Forbilde & bestevenn

 • 16.10.2017, 21:11


Heii ♥

Denne dagen har bare seila sakte men sikkert forbi, den har vært fylt med fortvilelse fordi jeg er syk og glede fordi jeg har hatt verdens beste venn å dele alle følelser med. Verdens beste venn som lytter, uten å svare. Ofte er det faktisk det beste, spesielt i dag. For det går stort sett i klaging og leting etter sympati når dagen min ikke går som planlagt. Enklere sagt; jeg hater å være syk(!), samtidig som jeg elsker at jeg har verdens beste hund å tilbringe tiden med. 

Jeg innrømmer også at selv om dyna og senga er nest best på sånne dager, så er det veldig deilig med de turene jeg gå ut i frisk luft. Stakkars lillegutt kan jo ikke gå på do uten følge.. 
Ser dere forresten at jeg har frisket opp bloggen litt? Følte virkelig for å gjøre noe nytt - og det er en mulighet for at den headeren blir byttet ut. Ellers er jeg super fornøyd selv iallfall. 

Og sånn ellers i dag har jeg nesten lest ut en hel bok, vil tro at når hodet treffer puta i kveld vil hodet mitt være fylt med hele historien til Sophie Elise. Og fy søren for en jente, jeg må bare si det. Jeg klarer nesten ikke se bort fra boka for å drikke litt vann engang. Den slukte meg fra første side. Det er nesten litt merkelig å lese, for den bloggen har jeg fulgt helt siden hun startet den, og jeg kan huske tilbake til hva slags følelse jeg satt med når jeg leste noen av de innleggene hun skriver om i boken. Hvordan jeg så opp til henne når jeg var yngre (noe jeg enda gjør, dama er jo rå!), jeg syntes hun var råkul og på en annen side så kan jeg kjenne meg så godt igjen i mye av de følelsene hun har hatt i sin ungdomstid. Nei fysøren, det er en av de beste bøkene jeg har lest. Snart lest iallfall. Og hvem skulle tro at jeg føler meg så lik denne mektige bloggeren, på en så fjern og uforklarlig måte.. ikke jeg. Kanskje er det rart å si også, men jeg blir helt paralysert av å lese i boka. En følelse jeg ikke kan beskrive, faktisk. 

Har dere hatt en fin mandag?
Flere som kan si det samme om boken til Sophie? 
 Jannicke 

Birthday girl - bildedryss

 • 15.10.2017, 18:33


Helois! 

Fysøren for en bra helg dette har vært, sett bort ifra at jeg i dag har liggi rett ut på sofaen og er kjempe forkjølet.. Fredagen startet helt supert med at jeg fikk sove lenge på bursdagen min, V var tidlig hjemme fra jobb for og da startet vi å omøblere leiligheten klar for en kanon bra fest! Jeg var faktisk litt bekymret for at huset skulle rase når jeg så hvor mange som skulle komme, men det gikk så bra og jeg er allerede klar for å stelle i stand neste fest


funfact; det er sjokolademousse i muffinsformene, som noen trodde var ustekt muffins røre.. haha

Jeg har hatt så lyst til skrive til dere hele helgen, vise dere alt det fine jeg har fått i gaver og bare dele alt som har vært så flott og fint. Men jeg har hatt så fulle hender, og i dag har jeg ikke orket noen ting. Det mest effektive jeg har gjort hittil i dag er å gå fra sengekanten til sofaen.. Og akkurat nå har jeg endelig våknet litt i håp om å få sove i natt. Håper alt er fint med dere ♥

Hva har dere gjort i helgen?
Vi snakkes snart!

Party planning

 • 12.10.2017, 22:06


Goood kveld ♥

Shit så hyggelig med den responsen på forrige innlegg! Jeg var egentlig nesten ferdig med et innlegg som skulle komme ut i går kveld, men jeg er så opptatt med å forberede til bursdagsfeiring i morgen - og det har tatt all tiden min etter skolen. Jeezus så mye som må planlegges og ordnes. I tillegg er jeg litt ekstra glad i å stelle i stand til en drit bra kveld, så jeg begynte så smått allerede i dag å pynte leiligheten. 

Herregud som jeg gleder meg! Bursdag har alltid vært noe jeg har sett veldig frem og gledet meg mye til, noe Vetle kanskje ikke forstår fordi han ikke er sånn selv. Så jeg lurer egentlig litt på om han synes at jeg tar helt av.. haha! I så fall får det bare være sånn, fordi på lørdag vil vi sitte igjen med en haug med gode minner - forhåpentligvis! 

Synes dere det er stas med bursdag? 
 Jannicke 

Psykisk dårlig = helt normalt..

 • 11.10.2017, 09:51


Goood morgen!

Det er skikkelig møkkavær ute i dag, men herregud for en fin dag dette skal bli uansett. Jeg har endelig fått svar på masse spørsmål som har dratt noen kilo over skuldrene mine de siste ukene. Positive svar, heldigvis ♥ Kan nevne litt mer om det i et annet innlegg!

Tidligere i dag leste jeg et innlegg som gjorde meg så glad, på en litt trist måte. Det er et tema jeg har prøvd å skrive svart på hvitt en million ganger - men jeg har aldri blitt helt fornøyd. Jeg ble litt inspirert til å prøve en siste gang, etter det innlegget jeg leste så nå skal jeg prøve!

I går, 10. oktober var verdensdag for psykisk helse, det fikk jeg vite i dag. Psykisk helse er så utrolig vanskelig, det er så stort og omfattende og det kan ramme både deg og meg. Men det jeg egentlig vil skrive om er ikke psykiske helsetilstander - men hvor ufattelig lett det har blitt å diagnostisere seg selv.

For hvor ofte hører vi ikke om den ene og den andre som har angst og er deprimert!? Hvor mange i din omgangskrets har sagt en eller to av disse ordene i en litt vanskelig periode? Det har blitt så normalisert å bruke disse ordene til alle mulige unnskyldninger - er min oppfatning.

Jeg kan ikke si at jeg vet hvordan en person med skikkelig depresjon har det. Det er klart jeg har vært lei meg, veldig langt nede. Men tenk da på de som ikke kommer seg opp igjen, de som virkelig er deprimerte og ikke kommer ut av det uten proff hjelp? Tenk så vanskelig det må være for de å høre, og ikke minst se hvordan samfunnet endrer seg og de med kjærlighetssorg kan også kalle seg for deprimerte. Det gjør vel at vi ikke klarer å se like seriøst på de som trenger all den hjelpen de kan få? Dette er et veldig vanskelig tema å snakke om, og jeg selv sitter ikke på nok kunnskap til å kunne uttale meg om alt. Men dette innlegget er preget av hva jeg har sett og erfart med egne øyne. Hvordan jeg per dags dato opplever samfunnet.

Har du noen meninger rundt dette?
Jannicke

Jeg føler meg kriminell

 • 06.10.2017, 16:59


Okey, nå skal jeg fortelle dere noe helt sykt tragisk.

Det har seg nemlig sånn at her i Drammen hvor jeg bor har det akkurat blitt innført et "nytt" system for oss som reiser rundt med buss. Endelig kan vi gå på bak i bussen, om vi har gyldig billett så vi slipper å stå i kø foran for å vise sjåføren. Alle som har tatt buss i Oslo skjønner hva jeg mener. Og jeg har vært masse i Oslo, fordi pappa har bodd der siden jeg var mini. Det er bare så himla rart at hver gang jeg faktisk tørr å ta det steget med å gå på bak i bussen her i Drammen, eller droppe å vise frem den gyldige billetten til sjåføren så går jeg med en sånn klump i magen om at jeg har gjort noe ulovlig. Herregud, enten så har jeg et forvrengt syn på disse bussjåførene eller så er det bare så unormalt at det går litt inn på meg.. Men det er ingen tvil om at jeg dessverre har både sett og hørt hvor frekke noen sjåfører kan være. Og det er virkelig synd. For de fleste er veldig hyggelige og utfører en veldig god servicejobb!

Men det er seriøst ubehagelig altså, å føle at man er en slags sniker hver gang man går på bussen. Det føles jo nesten like dumt å skulle stå i kø for å gå på bussen, når man ikke behøver det lengre.. Forhåpentligvis så går det seg vel til, snart.

Hvordan er systemet der du bor?
Jannicke

Rainy days & hot chocolate

 • 04.10.2017, 14:34


aah, dere aner virkelig ikke hvor deilig det er å kjenne på følelsen av høstferie!

Generelt bare å kjenne på kroppen at det virkelig er høst ute, med alle de fine fargene, småregnet, den kjølige vinden og litt tid i sofakroken. De siste dagene har jeg fått en skikkelig mersmak for kakao. Herregud så godt det er, og såå enkelt å lage! Jeg er ikke glad i den rett i koppen kakaoen til freia, så her er det sjokolademelk med en god dæsj oboy 2-3 minutter i mikroen. Det smaker helt himmelsk. Og jeg blir ikke mindre glad i slike stunder når strikkepinnene går i ett sett her. Det er også noe som virkelig har vokst på meg de siste ukene, haha!

I dag er en slik regnværsdag som jeg ikke har tenkt meg mye ut på, Vetle derimot har planlagt å skru bil utover ettermiddage.. hehe, da skal jeg kose meg inne og fortsette strikkingen enda litt til.

Helo October

Hva liker dere å gjøre når det regner ute?
Jannicke

Quality time

 • 03.10.2017, 22:23


Nå sitter rumpestumpen godt plantet i sofaen etter en mektig middag hos mormor og bestefar!

Vi har hatt en så utrolig fin kveld med god mat og ikke minst, godt selskap. Jeg elsker å dra på middag hos mormor og bestefar, der er det alltid god mat på bordet (som regel får jeg velge ;)) og god stemning. Det er så lunt, trygt og godt å være der. Og jeg har med tiden blitt mer opptatt av å bruke litt av tiden jeg har til overs, til å være med blant annet besteforeldre. Det er dessverre ikke så mye tid i en hektisk hverdag, og det er ikke så lett å reise over alt uten bil.. og jeg kan definitivt bli enda flinkere til å bruke tid med familien, men jeg setter så stor pris på at de gangene det er tid - så er det så godt.

Det er noe jeg synes er så fint med min familie generelt, det virker som alle setter så pris på den tiden vi får sammen.

Her var jeg så stapp mett at jeg kunne rullet hjem igjen, om jeg måtte reist meg opp. Det er godt det var tid til å slenge seg litt nedpå å la maten få synke litt. Men som alltid er disse middagene toppet med dessert, den bestod av en halv kartong, liten altså, sjokoladepudding til Vetle og meg med en halvkilo vaniljesaus over. Hadde jeg spist opp den tror jeg at jeg måtte sovet over der i natt, haha!

Seee så utrolig nydelig genser!! Det er en litt tidlig bursdagspresang fra dem. Bestefar kan sikkert trøste seg med at han har holdt mormor med selskap mens hun har strikket, hehe. Tenker å vise dere fler bilder av denne og strømpene som hører til, i morgen. Med oss hjem fikk vi også 2 bæreposer fulle med mat, og jeg fikk en stappfull pose med garn. Snakk om å være bortkjemt.. skal ikke klage på det.

Håper dere alle har hatt en kjempe fin kveld!

Jannicke

Panikk + trening = dårlig combo

 • 29.09.2017, 17:56


Dette innlegget er utrolig vanskelig å starte, og jeg vet ikke engang om jeg vil dele det. Men innerst inne har jeg et lite håp om at det skal føles bedre, om jeg bare gjør det. Kanskje noen kjenner seg igjen i det jeg skal skrive. Eller så kan det hende noen har vært der å kommet seg ut av det.

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra trening - og følelsen jeg sitter med er at jeg fikk ikke noe ut av det. Vi var på et senter jeg ikke har vært på før, og jeg skal absolutt ikke tilbake med det første. Iallfall ikke i rushen som er på ettermiddagen. Det var rett og slett alle type avdelinger i et eneste svært rom. Det eneste som var organisert var møllene og syklene. Jeg følte meg ikke komfortabel et eneste sekund. Jeg er av den typen som ikke klarer å blokke ut i folkemengder, og når du må gå på do for å lukke døra bare for å få et lite pust ut - da forsvinner konsentrasjonen for min del. Det er kanskje teit, alle er vel der for samme grunn. Treningen. Men ikke alle synes det er like stas å trene midt i glaningen til alle andre som også er der. Jeg er blant disse.

Sannheten er at jeg må planlegge treningen min utifra når det er minst folk der. Og det føles som en evig ond sirkel, for det er ikke alltid det passer. Og motivasjonen er fortsatt veldig høy, så det er synd at disse følelsene tar over styringen. Der vi pleier å trene har de flere "avdelinger" hvis man kan beskrive det sånn. Og de har et rom litt adskilt fra "hovedrommet" - hvor det er litt enklere å lage seg den egne lille bobla og skite i alle andre. De har flere etasjer, som gjør at folk sprer seg litt mer. Ikke alle samler seg opp på samme sted. Problemet er i hovedsak ikke at det er mange der, problemet oppstår når hodet begynner å overtenke. Når hodet overtenker alle mulige veier som ser jeg dum ut, er det noe galt med meg, er jeg stygg osv. da mister jeg fokus. Når fokuset forsvinner kommer stresset og når det først er i gang begynner pusten å tulle med meg. Og jeg må gå. Rett og slett bare gå vekk, samle meg. Så prøver jeg igjen men ender opp i den samme onde sirkelen en gang til. Og slik fortsetter det helt til jeg merker at jeg begynner å gjemme meg for alle andre. Da vil jeg ikke være der lengre, jeg pakker bagen og reiser. Prøver igjen i morgen.

Nei, i dag er jeg rett og slett utrolig lei meg fordi jeg ikke fikk til det jeg så inderlig ville. Følelsene tok over hele kroppen min i dag. Det eneste jeg kan si meg stolt over i dag, er at jeg tråkket over dørstokkmila - dro på trening og prøvde. Det var min beste prestasjon, akkurat i dag.

Jannicke

Seks ting livet har lært meg

 • 28.09.2017, 20:58


Heeeiii! Ahh, jeg kjenner jeg har fått tilbake den skrivegleden om dagen og det er så deilig. Dagen i dag har bestått av dobbel jobbing, så nå var det utrolig fint å kunne sette seg ned i sofaen hjemme å bare nyte resten av kvelden.

Hev deg over det - er det noe som irriterer deg, gå dypt i deg selv å bestem deg for om det er verdt å bruke energi på eller ikke. Som oftest er det en bagatell som mest sannsynlig bare kan knipses bort, og så var det problemet ute av verden.

Ikke vær redd for å gjøre ting annerledes  - jeg ser så sykt opp til de som tørr å kjøre sitt eget løp hele veien! Selv føler jeg meg som ei som kan beskrives som "rar" av de som kanskje ikke kjenner meg, haha. Er det et merkelig syn å ha? Men den siste tiden har jeg av en eller annen grunn bare begynt å drite litt i det om noen ser rart på meg. For eksempel: jeg har endelig begynt å føle meg ordentlig vel i en jakke som skiller seg litt ut, som jeg ikke turte å gå med for et år siden.

Vis at du bryr deg om de du er glad i - send en melding eller ring å slå av en prat hvis det er lenge siden sist. Det hjelper såå mye på samvittigheten min iallfall, hvis jeg føler jeg er dårlig på å holde kontakten med noen jeg virkelig bryr meg om.

Smil - det er ingen grunn til å ikke smile. Det er til og med forsket på at du vil få det bedre med deg selv om du smiler, selv om det er falskt. Det beste er selvfølgelig et ekte smil, da.

Aldri vær redd for å spørre - jeg blir ofte i vennegjengen beskyldt for å være for nysgjerrig. Men serriøst, hvis du vil lære noe nytt eller lurer på noe - så får du ikke svar om du ikke spør. Eller? Og det verste som skjer er at du ikke får svar på det du lurer på. Det er da ikke verdens undergang.

Har du lyst til noe - gjør det!

Jannicke

Hvorfor spiller vi på liv og død, når det er så enkelt å gjøre tiltak!!?

 • 28.09.2017, 12:00


Okeeeey, her kommer en aldri så liten utblåsning. Noe som er høyst på tide - for det er kjempe lenge siden siste innlegg med litt personlig preg i..

Jeg lurer helt ufattelig mye på om vi er så opptatt av å se bra ut - at vi spiller på liv og død!

Det er mørkere tider ute, noe som betyr at det blir vanskeligere for øyne å se, det tar lengre tid å tilpasse det flotte synet vi har fått. Alle skjønner nå at jeg skal snakke om den berømte refleksen, håper jeg. Fordi det er sååå sykt mange mennesker som vandrer gatelangs i hel svarte klær uten en eneste form for noe refleksjon, så mitt øye skal kunne klare å fange oppmerksomhet på hvor du går hen.
Dette er noe jeg legger ekstremt godt merke til når jeg jobber kveldsvakter og kjører mye langs smågatene fra bruker til bruker. Og ja, jeg skvetter ofte, og ser deg litt for sent - noe som resulterer i at jeg av ren refleks hiver meg på bremsen. I noen tilfeller tuten også!


Her er et godt eksempel på refleks designet på treningstøy!


Er det ikke dette her med bånd rundt halsen som har vært så inn i år!?


Alle gjenkjenner denne, håper jeg!

Jeg kan ikke komme på en eneste grunn (i mitt tilfelle) til å ikke bruke refleks. Verken på meg eller hunden. Det er en så naturlig ting å ha på seg i mørket og jeg kan love deg at ingen synes det er rart - hvis det er det man er så redd for. Jeg er mer redd for livet mitt enn å skille meg ut, hvis det er det som gjør at folk unngår refleksen. Spesielt ungdommer.. Jeg bare skjønner ikke isåfall hvorfor det er så annerledes å bruke refleks. Det skal være helt normalt det. En helt naturlig ting å gjøre, uansett alder!

Jeg blir flau over meg selv jeg, hvis jeg glemmer det. Så flau at hvis jeg skal gå langs veien skrur jeg på lommelykt på mobilen så jeg har noe sjanse for å synes, bare bittelitt. Et sammenstøt mellom bil og menneske er ikke hyggelig. Aldri! Henger dere med meg? Hehe.

Og det beste av alt - refleks kommer i så mange forskjellige farger, former, klær osv. så det er ingen grunn for å ikke finne en som skal passe til deg! Du kan ta en standard rundt armen, mye treningstøy har refleks på seg, mange joggere er veldig flinke til å løpe med refleksvest, du kan henge en refleks på veska, sekken - det er mange kreative løsninger her! Man får til og med luer med refleks på. Og hvis du synes det ser dumt ut, vel da tror jeg du kjapt endrer mening den dagen du sammenstøter med en bil. Jeg er sååå lei av de som kler seg i mørke/svarte klær, som ikke synes i det hele tatt fordi de ikke vil ta på seg en så simpel ting som redder liv!!

Er du flink til å bruke refleks?
Jannicke

Avkobling

 • 26.09.2017, 10:30


God morgen!

Som jeg skrev i går har jeg funnet en utrolig deilig avkobling, som ikke trenger verken tv skjerm, mobil, data - eller internett generelt. Det er så utrolig deilig å ha den følelsen med å kunne koble helt 100% ut, bare ta seg en god pause rett og slett. Det er absolutt ikke noe jeg er god på, enda.. haha! Men det kommer seg!

Ellers i går kveld ble vi heeelt slukt opp i tv'skjermen på kvelden. Vi har funnet en serie som begge vil se på, the following.

Strikker noen av dere? :)
Jannicke

I'm very busy

 • 25.09.2017, 13:15


Helu godtfolk! Så utrolig hyggelig det er å logge seg inn på bloggen med så mange fine tilbakemeldinger. Jeg blir så satt ut, overrasket og paff over hvor mange som har klikket seg inn når jeg ikke har hatt tid til å se selv engang.. hehe. Jeg setter uendelig stor pris på hver og en av dere!

Dagene går i ett, med skole, trening, hest og hverdagen hjemme. Jeg har funnet meg en liten avkoblingshobby ved siden av bloggen, så jeg kan legge bort alt av bøker og internett. Det tenkte jeg å skrive et innlegg om senere i kveld. Og jeg skulle veldig gjerne skrevet mer om studiene mine til dere, men det er ikke noe spennende å skrive om når før jul. Før jul er det så masse om kroppen generelt og ikke noe praktisk. Jeg tenker iallfall at det er mer spennende å kunne dele det praktiske vi gjør, ikke alt om celler, hjernen, pust og sirkulasjon. Håper det er forståelig for de som har lurt på om jeg kan blogge om studiet jeg går. For de som ikke vet hva jeg går, så studerer jeg ambulansefag.

Håper alle har en strålende mandag, og start på ny uke!

Har dere noen planer for uken?
Jannicke

Hest - hest - og litt mer hest

 • 23.09.2017, 22:11


Jeg er sååå super fornøyd med mitt nye kamera, har kun testet det ordentlig i stallen og jeg elsker bildene!

Hva syns dere? Er de ikke skjønne?

Autumn is so beautiful

 • 21.09.2017, 15:45


Tenk at alle disse fantastiske fargene er rett på utsiden av døren. Fysøren, man trenger ikke gå mange mil for å få litt inspirasjonspåfyll på høsten. Det er virkelig en fin årstid!

Liker dere høsten?
Jannicke

Den beste avslutningen på dagen!

 • 21.09.2017, 00:03


Goood kveld, kanskje natt for noen..

Her i huset har vi akkurat satt oss ned å begynte å roe ned hodet for kvelden. Ironisk nok foran hver vår skjerm. Super sosialt, iknow.

Kanskje ikke så vanskelig å se hvor vi har brukt de siste timene av kvelden. Hvis du fortsatt ikke klarer å gjette det så kan jeg komme med et lite hint. Det begynner på T og slutter på rening. Haha, hysterisk morsomt ikke sant!?

Det er ikke tull når jeg sier at jeg har så utrolig mye motivasjon om dagen, så jeg håper jeg slipper å møte veggen med det første. For det er vel ofte sånn når man kommer i gang med treningen, så snubler man også blir det vanskelig med fortsettelsen. Der er jeg så glad for at vi er to under samme tak som kan dra litt i hverandre når slike dager kommer. Etter en treningsøkt merker jeg hvor mye god følelse som sitter igjen i kroppen - og det er deilig det! Så den følelsen skal jeg kjenne godt på hver gang, så jeg kan hente frem den, den dagen jeg virkelig ikke orker dørstokk mila, heh! Lurt? Håper det iallfall.

 

Håper dere alle har hatt en super fin dag, og sover godt i natt ♥ Nå er det bare 2 dager igjen til ny helg! Wiihuuu

Jannicke

My everyday

 • 20.09.2017, 09:50


En morgen med god tid, fy søren så deilig det er!

Jeg har faktisk ikke gjort noe produktivt enda, bare lader opp alle batteriene for resten av dagen med litt serie og blogglesing. De siste dagene har vært utrolig hektiske fra morgen til kveld, så dette trengte jeg mer enn noe annet akkurat i dag.

Mandag - startet med vekking 05:30, og klokken 06:45 var jeg på vei inn til Oslo klar for en lang skoledag. Etter skolen dro jeg rett til en pt time så jeg kan begynne å trene litt mer konkret mot yrket jeg skal ut i. Fysøren og vondt jeg har i lårene enda, haha! Men veldig deilig å få profesjonell hjelp, det skal bli så mye lettere å trene med et program tilpasset meg og mine behov! Kan blogge mer om trening når jeg kommer litt bedre inn i det.

Mandagen var egentlig helt fin den, helt til jeg skulle hjem fra Oslo. Det stoppet opp i Asker, og der stod jeg i én time (!!) for å vente på et innstilt tog videre til Drammen. Greit nok at togtider forandrer seg og det kan oppstå komplikasjoner, men på høyttalerne sa de hele tiden at toget kom om et par minutter.. plutselig ble det en time. Det ødela resten av kvelden, for jeg skulle også i stallen og kunne enda ikke dra hjem. Det resulterte jo i at jeg var kjempe sent hjemme, gikk rett å la meg fordi tirsdagen startet omtrent like tidlig.

Tirsdag - startet som sagt utrolig tidlig. Da begynte jeg dagen i stallen før de ansatte der var på jobb, hehe! Det er faktisk utrolig deilig å være så tidlig ute med stallen, for det er så stille og rolig der også føler jeg at man får unna så mye mer når man har hele dagen foran seg. Vanligvis på ettermiddagen klarer jeg meg egentlig på 2,5 - 3 timer men ender alltid opp med å være der i 4-5 timer, kun fordi det går så tregt når det er så hyggelig å prate med alle som er der.. haha. Sosial stall iallfall?

Så fikk jeg endelig vasket ut av den forrige leiligheten jeg bodde i. Det var virkelig på tide, og det ble ferdig takket være moren til Vetle. Hun gjorde en kjempe innsats for at det skulle bli unnagjort, mens jeg egentlig for det meste kjørte diverse ting og tang ned til den nye leiligheten! Mange kilo letta av skuldrene mine bare ved å få unna dette, for den har gnagd leeenge..

Åååå helt til sist i går var det en super hyggelig sosial kveld med noen fra klassen ute i Oslo. Vi fikk i oss litt godt å drikke, ble bedre kjent og jeg er litt spent på hvor mye energi det blir i klasserommet i kveld, haha. Jeg vet ihvertfall med meg selv at jeg ofte blir mer sliten på kvelden enn morningen når jeg har vært ute kvelden før. Heldigvis dro vi tidlig hjem!

Dagen i dag består av lesing, skole og akkurat det jeg ellers føler for å gjøre etterhvert. Tror dette blir en veldig deilig dag!

Hva er deres planer for dagen?
Jannicke

Luftetur for kropp og sinn

 • 18.09.2017, 10:49


God morgen, vakringer ♥

Det er ingen tvil om at jeg har hatt en utrolig fin helg, hvor kropp og sinn virkelig har fått seg en luftetur i Norges flotteste fjellnatur. Vi har det så utrolig fint, så fort man beveger seg litt utenfor byområdene. Ikke minst har jeg fått en boost med energi og inspirasjon. Kanskje rart å si, men en sånn tur gir meg virkelig mye inspirasjon til hverdagen generelt! Tror (vet) pappa har kost seg minst like mye som meg, og det er veldig deilig å ha en sånn helg - bare pappa og meg, og fjellet! 
Det har blitt mye fjellsnakk de siste dagene, hehe. Men jeg kan virkelig anbefale å dra til Finse for å oppleve så fin natur og kanskje det beste av alt hvor isolert man blir der. Det tror jeg skyldes mye at det kun går an å komme seg dit via tog, hvor kult er ikke det!? 

Håper alle har hatt en fin helg, og får en super fin start på ny uke! 

 Jannicke 


Facebook her // Instragram her // Snapchat jannickeel96

Lets get lost in a beautiful place

 • 17.09.2017, 17:07


Disse bildene trenger ikke ord, de taler for seg selv. Jeg gleder meg så mye til å skrive om hele helgen min, senere i kveld!

<3 Jannicke

Sankt Pål - bildedryss

 • 16.09.2017, 19:12


Vi har det så vakkert!!

<3 Jannicke

This view!

 • 16.09.2017, 09:44


Goooood morgen!! Sjekk denne fantastiske utsikten fra frokostbordet :))

Hva gjør dere i dag? :)

<3 Jannicke

Jeg stikker av!

 • 15.09.2017, 13:10


Heeei !! 

I dag er det et stort bredt smil over hele meg. For det første kom jeg meg tidlig på trening, alene i dag. Og jeg hater egentlig å trene alene. Men det var faktisk utrolig deilig, for det var så lite folk på senteret. Da følte jeg meg plutselig ikke så teit likevel. Og nei man skal ikke føle seg teit på trening, men det er bare sånn jeg er. Det forsvinner nok når jeg kommer ordentlig i gang, får jeg satse på. Uansett ble jeg utrolig fornøyd med meg selv når jeg fullførte en hel økt, alene. 

For det andre så stikker jeg til fjells i dag! Jeg og pappa. Det er jo noe jeg har skrevet om her tidligere, at jeg har utrolig lyst til å reise på fjellet for å bare kunne gå i evigheten i fin norsk natur. Vi skal ikke sove ute, vi skal sove på hytte - noe jeg tror er helt perfekt siden jeg ikke er vandt med slike turer. Overnatting ute i kulda kan jeg heller teste en annen gang. Nå gleder jeg meg utrolig mye til å komme meg bort, sammen med den fine pappaen min. 

Oppi all denne pakkingen har jeg funnet frem så mye av favorittklærne mine. Jeg elsker jo strikka tøy, det er så utrolig fint! Det er bare ikke alt som egner seg å gå med i 20 + grader.. Så nå har høst og vinter klær blitt rotet frem - nå gjenstår bare å rote sommerklærne vekk. Denne årstiden er vakker - og jeg gleder meg spesielt mye til å se hvor fin natur vi har midt på fjellet. Hvis jeg ikke tar helt feil, så er det Hardangervidda vi skal gå på. 

Hva er deres planer for helgen? 
 Jannicke 


Facebook her // Instragram her // Snapchat jannickeel96

Puppeguri

 • 14.09.2017, 10:36


Goood morgen! 

De to siste dagene har jeg hatt det så fint! Endelig har jeg fått sove godt om natta, og kunne sovet litt lengre enn 5-6 på morningen. Helt utrolig hvor mye det hjelper på formen og humøret generelt. I går var jeg faktisk på trening, det var kjempe deilig. Jeg trente jeg med V, noe som er veldig mye mer motiverende enn å dra dit alene. Så planen fremover er at vi skal trene sammen alle dager det lar seg gjøre, og hver for oss hvis det kræsjer med jobb. 

 

Det er mye puppesnakk om dagen, haha! Og helt ærlig så forstår jeg hvorfor det har tatt sånn av. Men personlig mener jeg at det kanskje drar seg litt i feil retning. Ja, man skal være fornøyd med seg selv. Ja, gutter sprader rundt i baris overalt. MEN pupper er faktisk litt mer en personlig kroppsdel for oss jenter enn for gutta - og er ikke det bare helt naturlig? Jeg vet faktisk ikke helt hvordan jeg skal sette ord på min mening. Det bare blir for dumt at vi alle skal vise puppene våres til hele verden, fordi for meg er den en personlig kroppsdel. Det har ingenting med komplekser å gjøre at jeg ikke blotter dem frem, men sånn er det nå bare oppi mitt hodet iallfall. Jeg synes det er nok puppesnakk nå. 

Mitt favorittplagg er faktisk sports bh - det finnes ikke et mer behagelig plagg en det. Og det er noe jeg kan sprade rundt i hvor som helst. Men ikke uten ;) 

Hva mener dere om alt dette puppesnakket? 
 Jannicke 


Facebook her // Instragram her // Snapchat jannickeel96

Sannheten er at..

 • 12.09.2017, 22:39


.. jeg på ingen måte kommer til å beklage for at jeg ikke blogger. Jeg vil ikke gå i den fella - for da vil det garantert skje igjen. Sannheten er så enkel som at livet kan være uforutsigbart så plutselig stod jeg der med flere baller enn jeg klarte å sjonglere. 

Jeg føler meg sliten. Utmatta rett og slett. Eller har følt det sånn, til nå i kveld, for nå kan jeg endelig senke skuldrene gi meg selv en klapp å si at jeg fullførte hele forrige uke. Hodet mitt var ikke mentalt nok forberedt på å sjonglere så mange baller i luften på samme tid, det har kroppen min fått kjenne på de to siste dagene. Egentlig vet jeg ikke helt hva poenget med dette innlegget er, jeg må bare få det ut. Få lufta det ut av systemet. Et system jeg gjerne vil ha tilbake på talefot med hjerne så jeg kan fungere optimalt på skolen i morgen. Jeg var ikke mentalt nok forberedt på at studentlivet kunne bli så stressende.. samtidig som jeg elsker faget jeg leser om! Men bare det å kombinere skole, hobby, hund og generelt bare det å leve - få den følelsen av at nå har jeg det virkelig bra - det er tøft altså! All respekt til studenter. 

Jeg blir utrolig glad, og nesten litt rørt når jeg ser alle de fine kommentarene som kom inn på sist oppdatering - når jeg har vært sååå elendig selv. Jeg setter så enormt stor pris på hver og en av dere. Og dere er en mega stor grunn for at jeg får noe ut av å dele så mye! 

 Jannicke Facebook her // Instragram her // Snapchat jannickeel96

Et minne fra helgen!

 • 10.09.2017, 14:24


En utrolig hektisk uke som enda ikke er over har også gitt meg mange fine øyeblikk - det er helt sikkert. Denne helgen har blant annet lillesøsteren min overnattet og fått være med i stallen.

Jeg har planlagt så mange innlegg, jeg må bare finne tid til å få dem svart på hvitt :)

Har dere hatt en fin helg?

<3 Jannicke

En ny hverdag og pakke i posten!

 • 07.09.2017, 20:13


Fysøren, her går dagene i ett kjør fra morgen til kveld!

Den uka her er den mest hektiske uka jeg noen sinne har hatt, tror jeg. Skole, jobb, hest, hund og i tillegg skal jeg ha litt av tiden til meg selv og V.. Gurimalla, her må jeg lære meg å prioritere tiden bedre, haha! Heldigvis er denne uka snart over. Men jeg merker bare det å få skole inn i hverdagen har endret så mye. Likevel er jeg kjempe glad for den forandringen! Jeg fikk en melding om pakke fra posten tidligere i dag - og jeg har aldri gleda meg såå mye for å dra på posten for å hente bøker før.. Endelig har de første bøkene jeg bestilte til skolen kommet, og jeg kan begynne å lese på fritiden også!

Og jeg skal love dere jeg gleder meg til å lære mer. Masse mer. I tre dager har jeg nærmest tippa over hver eneste mail og melding som har kommet på telefonen i håp om at det er bøkene som har kommet. Tre dager er ikke lenge, egentlig. Men jeg er bare heeelt klar for å lese om noe som interesserer og engasjerer!

Og jeg er jo selvfølgelig også så smart at jeg klarte å kjøpe den ene boka på nynorsk... er det muuuuuulig!? Haha.. Her blir det å bite tenna i det sure eple å lese seg gjennom..

Har dere det fint? :)
Jannicke


Facebook her // Instragram her // Snapchat jannickeel96

Jeg vil glede og hjelpe eldreomsorgen! jeg vet bare ikke hvordan..

 • 06.09.2017, 13:26


Hei og hopp, om ikke så lenge skal jeg reise innover til Oslo for en kveld med skole. Det er utrolig deilig å gå med en følelse av å glede seg til skolen.

Har du noen gang gått med en følelse langt inne i magen om at du vil gjøre noe fint for et annet menneske? En eldre bestefar kanskje.. Eller bare en helt random person som trenger litt glede i hverdagen. Jeg tror mange av oss har gått med en slik følelse, inkludert meg selv. Og det er vanskelig å vite hva man kan finne på, hvor langt grensen strekker seg. Og faktisk har jeg fundert mye på det etter jeg begynte å jobbe i helsevesenet selv, hvorfor skal dette være så vanskelig? Det kan ikke være umulig å ta med en gruppe fra et elderesenter på kino, for eksempel. Noen har jo gjort det før, så hvorfor kan ikke jeg? Det stopper opp der, i hodet mitt. Rett og slett bare fordi jeg ikke vet eller kan noe om det. Jeg aner ikke hvem jeg skal kontakte, og er jeg redd for å ringe feil person? Ja, absolutt. Tenk så flaut.

Egentlig er det ikke flaut i det hele tatt, men min grense stopper der fordi jeg lever i et samfunn hvor det er personlig sårende å drite seg ut. Eller ringe feil person, da. En ting jeg har erfart utrolig mye den siste tiden er at hvis du lurer på noe - så er det bare å spørre! Et spørsmål skader ingen! Og faktisk er de fleste utrolig hyggelig og gir deg en hjelpende hånd. Dette innlegget sklir litt ut av sammenheng, men jeg klarer ikke helt å sette riktig ord på hva jeg mener.. Også henger ikke hodet mitt helt med denne uka heller, det går i hundre fra morgen til kveld helt frem til mandag ettermiddag.

Poenget mitt er iallfall at det skader aldri å prøve, vi må tørre å feile litt mer for å få til det vi vil. Og det er skummelt å ringe en som sitter i ledelsen på et eldresenter, kun fordi hun har den tittelen at hun er i ledelsen og kan bestemme mye! Hva tenker hun om bitte lille meg, liksom - som bare vil finne på noe hyggelig? Og det krever jo også så klart mye organisering. Men akkurat det jeg skriver om her, er faktisk noe jeg vil sette meg som et mål. Iallfall å få til noe lignende! De eldre trenger oss, og de vil alltid ha glede av oss som vil hjelpe, vise omsorg - og gi dem et verdig eldreliv!

Det ble dagens visdomstanke. Vi blogges!
Jannicke


Facebook her // Instragram her // Snapchat jannickeel96

Takeover og svar på spørsmål!

 • 05.09.2017, 19:38


Hvordan er Jannicke som person?
Sinnsykt masete! neida, joda.... Veldig grei med å ha med å gjøre egentlig. hun smiler og er blid hun, veldig mye energi og sprer den gleden videre! 

Hva liker dere å gjøre sammen?
Vi liker jo og se en film sammen, og bare være sammen og spise mat og gjøre det litt ekstra koselig. Og på sommeren er det jo bading (på Jannicke hvertfall da) og sole seg og nyte sommer været. Ellers blir det jo det å gå tur med Toffie, det er jo kos og gå en tur sammen, og hvertfall sammen med den lile gullklumpen!

Hvem er mest sta?
Garantert Jannicke!! hahaha, hun er ganske sta, det vet jeg at jeg også er. Men jeg tror det er hun som er MEST sta av oss to.

Hva slags musikk hører du på?
Alt fra pop til rock gjennom litt House og litt til. Favoritten er jo House musikk da. Ikke den harde party typen, men den litt mer avslappet typen folk egentlig ikke helt vet hva er... ellers går det i såkalt "radiomusikk".

Hvem sier "unnskyld" først?
Dette er jo et fint spørsmål! heldigvis der er vi veldig like. Hvis det ender opp med at noen må si unnskyld så er det vel den som får dårlig samvittighet først, og det kan være begge to det. Det som er fint er at vi sier unnskyld til hverandre uansett "hvem" sin feil det er. Unnskyld for at det ble sånn i stad, litt den typen. Begge er jo med på å skape dårlig stemning på ett eller annet vis.

Liker du å lage mat?
Det kommer veldig an på! Har jeg selskap syntes jeg det er greit, skal jeg lage noe som bare er helt "ok" så er det litt samma egentlig. dersom det er snakk om noe kjøtt som for eksempel biff eller en type grillmat, da er jeg plutselig veldig engasjert!

Hva er det beste med Jannicke?
Det beste med Jannicke er at jeg kan være med selv 110%! ikke det at jeg sliter veldig med det, men hun drar fram "meg" på en måte som bare gjør meg glad. Hun smiler som regel alltid, og som jeg sa tidligere så sprer hun den gleden. Men det jeg også liker er at hun tør å vise sin "triste" side til meg, hun viser at hun stoler på meg og at det er greit at alle dager ikke er helt på topp! MEN det aller beste er at jeg vet hun bryr seg. hun gjør det hun kan for at vi skal ha det bra.

Liker Jannicke en overraskelse?
Kommer vel helt an på overraskelsen. Er det en plutselig romantisk kveld med lys og god mat (og litt godteri) så er hun veldig fornøyd! Men skremmer jeg hun skikkelig blir hun jo ikke helt fornøyd. Men, hvem gjør vel det?

Hva er deres likheter og ulikheter?
hmm.. godt spørsmål! hun er jo veldig glad i å gjøre ting, alt mellom himmel og jord. det er jeg og, men jeg gjør ikke hva som helst hvis været ikke stemmer, eller hvis dagen har vært skikkelig teit. det vil hun som regel da. Jeg er heller ikke alltid i "kjærestehumør" heller, hvis jeg er sliten. vil si det er det største forskjellen da.

Hvem sa "jeg elsker deg" først?
hmmm... var vel meg det.

Hvis du kunne tatt med Jannicke på en valgfri date uavhengig av økonomi, hvordan ville du organisert det?
Går dater over en dag? haha, vi sier så. Jeg ville vel tatt hun med til en "øde" øy der det bare en et sånt type trehus man bare ser på film( dere vet hva jeg mener). hvor det er en strand og alt sånt. deretter ville jeg hatt første dagen litt romlemantisk med en person som lager verdens beste mat av hennes ønske. denne personen kommer jo da selvfølgelig inn med båt inn på øya og drar igjen så vi får være i fred og ro. Etter mat ville jeg tatt hun med på den stranda som er rett utenfor dette huset da, hatt noe frukt og grønt som jeg vet hun liker og sittet der og prata om alt mellom himmel og jord. Som vi pleier 

Men det er bare noe jeg kom på i farta nå, litt vanskelig spørsmål den siste der. 

Nå har jeg fått æren av å ta over bloggen i hvertfall et innlegg da! heldige meg! syntes det er så gøy å se Jannicke drive med noe hun syntes er så gøy, og trives med! MEN da vil jeg gjerne stille dere et spørsmål kjære blogglesere! Kan dere skrive om noe som gjør at humøret deres blir helt på topp og litt til? Det er alltid morsomt å høre på hvordan en dag eller humøret kan bli så bra av en lille minste ting! Jeg vet at jeg kan bli positivt påvirket av sånt.

Vi blogges sikkert senere!

 

Gjør deg klar til en skummel feiring!

 • 05.09.2017, 10:00


//reklame

God morgen!

Den siste uken har jeg blitt en skikkelig morgenfugl.. haha. Spretter opp av sengen (kaver egentlig en del før jeg står på bena), steller og ordner meg, lager mat og styrer rundt før jeg blir med ut døra samtidig som Vetle 06:30. Selv de dagene jeg har fri, halo hva har skjedd!? For en drøy uke siden ville jeg helst bli liggende til nærmere tolv på formiddagen. Men nå, nei. Tror nesten jeg ble voksen på en uke da det gikk opp et lys for meg hvor mye mer jeg får ut av dagen ved å starte slik. Når dette kom ut i dag klokken 10, har jeg allerede vært tre timer i stallen.. hehe! Galskap sa du? Ja.

Jeg gleder meg så mye til å oppdatere dere i ukene fremover. Spesielt da frem mot Halloween. Det er ingen tvil om at jeg elsker en hver anledning med et spesielt tema, og Halloween er noe man kan gjøre utrolig mye rart, moro og skummelt ut av! Det blir ikke bedre enn det, alt på en kveld.

Coolstuff har alt du trenger for pynting av hus/lokale, kostymer, sminke, blod, effekter - absolutt alt du kan tenke deg! Og til en meget rimelig og overkommelig pris. Det skal sies at disse produktene har jeg fått for å kunne skrive slike innlegg, men om jeg ikke hadde fått dem hadde jeg absolutt handlet det likevel når Halloween er rett rundt hjørnet.

Dere kan sjekke ut hele utvalget her! Og hvis du er tidlig ute slipper du stresse i siste liten ;)

På nettsiden over her vil du finne alle produktene på bildene i dette innlegget. Jeg skal også oppdatere masse forskjellige looker til en skummelt perfekt Halloweenfeiring de neste ukene, og jeg gleder meg så utrolig mye! Da vil jeg også legge ved linker til hvert eneste produkt som blir brukt. Spennende, ikke sant?

Liker dere Halloween?
Jannicke

 

PS..... coolstuff har utrolig god kundeservice og kjempe rask levering!


Facebook her // Instragram her // Snapchat jannickeel96

En perfekt lørdag's kveld

 • 03.09.2017, 22:40


Heii mine fine, håper dere har hatt en strålende søndag og avslutning på uken!

Denne helgen har vi bare tatt det helt lungt her hjemme. Faktisk nesten ikke gjort noe som helst, og den flytteplanen vi hadde i dag forsvant bort i mange timer med hestene istedenfor. Jeg er ikke veldig lei meg for det, hehe!

Kvelden i dag har gått bort til pakking av skolesekk og fremlegging av morgendagens antrekk, faktisk. Det blir utrolig rart og spennende med en ny og fersk hverdag igjen. Og ikke minst skal det bli deilig at nå er det ingen unnskyldninger for å dra seg lenge i senga om morningen. Nå er det bare å få rumpa opp samtidig som vekkerklokka til han som snorker ved siden av meg. 06:00 hver eneste dag!

Lørdag's kvelden derimot, var en av de mest behagelige på en evighet! Vi tente masse levende lys, pappa og Linn hadde vært her med litt snacks og drikke tidligere på dagen, vi fant en god film og la oss under pleddet på sofaen. Det var så utrolig deilig å bare legge bort alt annet, og kun være her hjemme i stua med så god stemning i rommet. Ikke minst er det viktig å pleie kjærligheten med litt tid til hverandre i alt annet man holder på med.


Nå er batteriene fulladet for en ny og spennende uke!

Hva har dere gjort denne helgen?
Jannicke


Facebook her // Instragram her // Snapchat jannickeel96

Spør i vei

 • 03.09.2017, 16:00


Heii alle fine

Som jeg skrev før helgen, har Vetle sagt ja til å ta over bloggen en dag. Jeg vil gjøre det litt enklere for han, så jeg kjører igang en spørsmålsrunde. Spør om hva som helst, det er han som skal svare!

Har du noen spørsmål, som Vetle skal svare på?
Jannicke


Facebook her // Instragram her // Snapchat jannickeel96

Var jeg virkelig en så god skuespiller?

 • 03.09.2017, 12:25


God morgen - og god søndag! I dag skal jeg starte dagen med å snakke om en periode i livet mitt som sitter langt, langt inne. En periode som gjør meg kvalm av å tenke tilbake på. Og jeg vil dele det, fordi jeg håper det på en eller annen måte kan være til hjelp for andre, og fordi jeg er i sjokk over hvor lite tiltak som ble gjort. Jeg har vondt av mine nærmeste, familie og venner som har sett meg slite.

Hva ser du på disse bildene?..

Jo, jeg skal fortelle deg hva som er på disse bildene. Det alle kan se er ei jente, en ung jente som skjuler noe. Se hvordan hun sitter. Men knærne sammenkrøpet opp til magen. Hvorfor? Fordi det ga meg en trygghetsfølelse å krype meg sammen. Inntil meg selv, for jeg stolte ikke på veldig mange andre. Hva mer kan du se? Du kan se ei jente som prøver å smile. Så hardt hun kan. Og jeg lover, jeg gjorde mitt beste - bildene skulle selvfølgelig ikke bli stygge. På den tiden var jeg strålende fornøyd, for denne dagen følte jeg meg faktisk bra. Denne dagen glemmer jeg aldri, jeg hadde det super fint med min veldig gode venninne!

Men på disse bildene ser du en jente som er syk. Var syk - det har heldigvis gått over i en veldig lærerik erfaring som jeg alltid vil ta med meg videre. Du ser tydelig en jente som er hoven i ansiktet, sliter med sår og arr, er trøtt og sliten å sminker på seg en falsk maske fylt av falsk lykke. Det fantes ikke mye lykke på denne tiden, kan jeg si nå i ettertid. På den tiden visste jeg ikke bedre, og trodde til tider at jeg hadde det perfekt. Jeg gikk aldri uten sminke, kledde meg ofte i hettegenser for å få en følelse av trygghet. For det fikk jeg, av å gjemme meg litt til meg selv.

Det er lett å dra på seg en maske, i en liten periode. Det er nesten så man skulle tro det var en del av lærdommen av å være ung. Å fake lykke. Helt til den dagen man innser at det ikke er så ekte. Men at alt bare har vært et skuespill. Og jeg skal love dere, vi som har slitt med noe over en lengre tid - vi blir veldig gode skuespillere. Ovenfor oss selv og andre.

Dette er egentlig veldig fine bilder fra et forferdelig ungdomsår. Jeg har bilder som er mye verre enn dette, men jeg er ikke klar for å dele de med andre enda. Rett og slett fordi jeg kan ikke forstå at det kun var mine nærmeste som så sykdommen min. Jeg blir faktisk kvalm av å tenke på det. Og mine nærmeste var ikke så mange, det var familien min og én person til. På ungdomsskolen og tiden etter er det kun ei jente som alltid har stått ved min side i absolutt alt som har hendt rundt meg. Og uansett hvordan det gikk utover henne så var hun der. De personene skal ha mye creds for at jeg er den jeg er i dag, og ikke gravde meg enda lengre ned i et dypt svart hull for noen år siden. De har dratt meg opp og frem. Frem til å bli selvstendig og full av en erfaring jeg i dag aldri vil være foruten. Jeg forstår ikke hvordan ledelsen på skolen kunne overse en så tydelig deprimert ung jente! Eller var jeg virkelig en så god skuespiller?

Jeg vil dele mer av min tid på ungdomsskolen etterhvert. Fordi jeg vil være en inspirasjon for de som sliter med det samme, eller noe lignende. Jeg vil lære mer av å være åpen om det. Jeg vil dele all den erfaringen jeg har opparbeidet meg i ettertid. Og ikke minst, vil jeg bli enda klokere av å snakke om det.

Jannicke


Facebook her // Instragram her // Snapchat jannickeel96

Friday & september love

 • 01.09.2017, 17:31


Heii! Herregud, så glad og overrasket jeg er over responsen på forrige innlegg. Tusen takk! Jeg setter så uendelig stor pris på hver og en av dere

Brått var det fredag og helg, igjen. Ukene går så sykt fort når det hele tiden skjer noe. Enten det, eller så begynner jeg å bli gammel. For når jeg var mindre var det en hel evighet fra en helg til neste.. Ikke bare er det en ny helg, men det er høst - på ordentlig. September er vår første høst måned, og høsten er så fin! Jeg gleder meg veldig mye til å sitte inne under pleddet om kvelden, med nye fagbøker, god varm drikke mens kulda begynner å lure seg på utsiden av vinduene. Merker allerede hvor kaldt det er på morningen når vi løper ut halv syv. Det ser ut som den knallsola skal komme, men gradestokken viser så vidt 10 grader. Og ikke minst gleder jeg meg til å gå med strikk, det er jo helt nydelig med strikka tøy! Heldig er jeg også, med en mormor som er en racer med pinnene sine.

Denne høsten, allerede til uka skal jeg skrive et innlegg i samarbeid med coolstuff igjen. Noe som kommer til å fortsette utover høsten. Og jeg gleder meg så mye! Det innebærer blant annet at Vetle må stille opp på noen utfordringer.. haha. Også har jeg bursdag, det er halloween og oktoberfest. Denne høsten får vi også inredet den nye leiligheten - så denne høsten er bare å se frem til!

Liker du høsten?
Jannicke

PS.... Vetle skal ha en spørsmålsrunde i helgen!!


Facebook her // Instragram her // Snapchat jannickeel96

Årets gladnyhet !!

 • 31.08.2017, 18:00


DAGENS - KANSKJE ÅRETS GLADNYHET! 

Ikke helt planlagt bakgrunnen med håndkle hengene over døra, støvsugern i hjørnet og sånn.. Kaller det bare for hjemmekoselig! 

Denne jenta har blitt student. Det er faktisk helt utrolig, for jeg er ikke så flink til å søke rundt på nettet. Så i går når jeg gjorde en liten innsats for å finne en skole med studie jeg ønsker å studere, da fant jeg en linje med ledig plass hvor jeg fortsatt kunne starte selv om vi allerede er to uker inn i skoleåret. Jeg har nevnt litt om det tidligere, men det er veldig lenge siden for nederlaget var ganske stort når jeg så plassen min på venteliste i sommer. Så nå er jeg så glad, at ingen ord kan beskrive. Jeg skal studere ambulansefag vg2, hvis noen lurte på det - på deltid. Så dette året tok plutselig en veldig positiv, brå endring. Noe jeg virkelig gledes over! 

Jeg skal gå på skole i Oslo, så på toppen av kransekaka får jeg to dager i storbyen vår. Jeg er veldig glad i Oslo, og liker meg godt der - så dette var faktisk bare helt tipp topp, tommel opp! 

Har dere noen gode studietips til meg? 
 Jannicke 


Facebook her // Instragram her // Snapchat jannickeel96

Når jeg ser på deg..

 • 30.08.2017, 22:37


tenker jeg at du er en utrolig pen skapning.

Du stråler, av å gjøre ingenting.

Bare helt simpelt, så gjør du dagen min en million ganger bedre.

Du får meg til å le - på ekte!

Vi samarbeider, på godt og vondt.

Du fleiper, kiler meg, plager meg og irriterer meg. Men det går fint det, fordi du mener det ikke vondt.

Vi vil hverandre godt, jeg vet at du ønsker at jeg skal ha det fint.

Du leser ansiktet mitt på 1 sekund. Tvinger meg til å fortelle mine dypeste tanker (takk og pris for det, hvem skulle jeg ellers delt dem med?)

Når jeg ser på deg, så ser jeg en som er verdt å elske. En som er verdt å bruke en million av timer med, uansett omstendigheter. Opp og nedturer skal vi alle igjennom uansett.

Når jeg ser på deg, ser jeg min store inspirasjon og motivasjon. Du tar mange av mine avgjørelser, uten at du vet det selv. Fordi du ber meg gjøre det som gjør meg glad. Og du skal vite det, at jeg hører på deg og dine kloke ord - til det motsatte blir bevist. Noe som forhåpentligvis ikke vil skje. For som oftest har du faktisk helt rett ;)

Beklager kliss klass, men denne gutten fortjener litt oppmerksomhet! Han er en såpass stor del av hverdagen min, at det blir rart om jeg ikke skal dele noe om han. Hvis dere vil, kjører jeg en spørsmålsrunde hvor Vetle svarer - skal jeg det?

Jannicke


Facebook her // Instragram her // Snapchat jannickeel96

Flink pike syndrom

 • 30.08.2017, 11:14


En dag av gangen nå. 

Det som skjedde i går var utrolig skummelt og det har aldri hendt meg før. Migrene er noe legen min kom frem til i sommer at jeg muligens har, da jeg har hatt en del svimmelhetsanfall som har resultert i utrolig sterk hodepine. Men det som skjedde i går, altså hva i alle dager. Er det sånn det føles å ha migrene - eller har jeg virkelig pushet kroppen min så hardt at nå er det stopp? 

En helt vanlig biltur på vei hjem så sitter Vetle å forteller om dagen sin, og jeg om min. Musikken er der i bakgrunnen som den alltid er, men denne gangen klarer jeg nesten ikke fokusere på noe annet enn at den må vekk. Musikken ble plutselig så intens, og helt ærlig fikk jeg kanskje med meg en tredjedel av hva Vetle fortalte fordi det eneste jeg ville var å få det helt stille. Men jeg ville ikke si noe, jeg ville ikke skape en uhyggelig situasjon, så jeg nikket og jattet med (unnskyld Vetle, meg jeg klarte ikke annet). Jeg kjenner tårene presser ekstremt hardt bak øynene, men jeg vil ikke tillate dem å komme frem. Ikke før jeg kommer hjem, tenkte jeg. Men det gjorde så vondt å holde tilbake, så det endte med at jeg ikke hadde noe valg. Bilturen stoppet på butikken, og på vei inn ser han at jeg gråter. 

Det jeg følte når jeg gikk ut av bilen går nesten ikke an å beskrive, jeg trodde jeg skulle dette rett i bakken og jeg fikk ikke frem et eneste ord der og da. Vi kom oss inn, fikk med oss det vi skulle og gikk ut i bilen igjen. Det tror jeg skyldes en pusteteknikk jeg har lært for mange år siden. Den har reddet meg ekstremt mange ganger i stressende situasjoner. Men denne gangen var det ikke noe stress. Ikke denne dagen iallfall. Så jeg forstår ikke hvorfor. Uansett, uten denne teknikken er jeg nesten sikker på jeg hadde falt rett ned. Kanskje har jeg fått "flink pike syndrom" og tatt på meg for mange oppgaver på en gang. For samfunnet har blitt sånn at vi skal alltid prestere, og ikke vise latskap! Ufattelig trist for en ny generasjon å vokse opp med et samfunn som hele tiden ber om bedre prestasjoner -  kan bedre enn dette, liksom. 

Også skal du gå der å aldri føle at du gjør det bra nok, fordi det hele tiden kreves at du klarer mer, du klarer bedre! Det siste jeg vil er å utvikle panikkangst. Men jeg er fryktelig redd for at forrige dagens episode var skummelt nære. Vi må bli så mye flinkere til å ta vare på hverandre og ikke kreve så mye. Vi må slutte å kreve en tilstedeværelse 24 timer i døgnet, noe som mest sannsynlig skyldes internett og mobiltelefoner. Man må få litt frihet til å gjøre det som føles riktig, og det er individuelt. Noen ganger vil jeg gjøre absolutt ingenting, kan jeg? i teorien ja - i praksis nei. Vi må slutte å være så flinke piker, hele tiden. Det må ha vært så mye enklere å virkelig leve, i gamledager!

 Jannicke


Facebook her // Instragram her // Snapchat jannickeel96

Så kom skyldfølelsen..

 • 29.08.2017, 21:39


Heii verdens flotteste lesere! Jeg er faktisk litt speachless etter kommentarene i forrige innlegg, det betyr utrolig mye

Det er så typisk at denne dagen endte med migrene på veien hjem fra alt jeg måtte gjøre. Så når jeg kom hjem orket jeg ingenting. I dag er den dagen jeg føler meg som verdens verste samboer, hundeeier og menneske! Karma kanskje, etter det jeg skrev i om i gårsdagens innlegg? Uansett har det ikke skjedd mye produktivt på hjemmefronten, for når hodepinen tok så knekken på meg at tårene kom på besøk - da bestemte jeg meg for å legge bort alt i kveld, å bare slappe helt av. Faktisk så mye at jeg har sovet på sofaen i 3-4 timer alt, og nå sitter jeg i sengen å så fort jeg lukker pc'en skal hodet tilbake på puta. Denne kvelden som jeg hadde så mye inspirasjon, skulle møte ei venninne og få vært med Vetle. Hvor typisk, liksom!!? aaahh..

Jeg er så utrolig glad jeg bor med en så fin fyr, han har ordnet opp å vært ute med Toffie, vekt meg noen ganger for å forsikre seg om at jeg skal klare å sove igjen på natta også liker jeg tanken på at han kanskje har vært litt bekymret og omsorgsfull og!
Og helt til sist vil jeg benytte anledningen til å sende en drøss med varme tanker til familien til studenten som "endelig" er blitt funnet.

Jannicke


Facebook her // Instragram her // Snapchat jannickeel96

"Det går fint", eller gjør det?

 • 29.08.2017, 00:00


Heii heii! Fy søren dere kan tro denne dagen snudde brått når jeg måtte på kveldsvakt. Og den sola jeg skulle ut å nyt forsvant jo en halvtime etter jeg postet innlegget, så kanskje det var like greit at jobben kalte på meg. Og det var helt fantastisk deilig å jobbe igjen, selv om den ikke skulle kommet så voldsomt brått på.. haha! Hele kvelden ble plutselig utsatt til i morgen kveld.

Det er mye tanker om dagen, mye fordi det skjer så forferdelig mye dumt og trist i verden og fordi jeg generelt er en tenker.. til tider en skikkelig overtenker. Og faktisk er det stort sett alle andre jeg tenker på, det er sjeldent meg selv. Og når noen spør meg "har du det fint?" så svarer jeg jo selvfølgelig ja - for jeg vil jo ikke være en byrde for noen andre! Og vi er så ekstremt flinke på det der, og late som at alt er så fint og flott. Men hva skjer hvis vi skal holde på sånn for lenge? Noen ganger holder jeg så lenge på noe som plager meg at jeg blir selv redd for å plutselig få et slags anfall av noe slag. Bare klikke helt i vinkel eller plutselig sitte å hylgrine uten å skjønne hvorfor. Og dette bare fordi jeg velger å dra i smilebåndet å si at det går fint - når det egentlig ikke gjør det.

Jeg har det veldig fint altså, men alle vi mennesker (og dyr, sikkert) har dårlige dager eller en ufin periode i livet. Og det er da vi er flinkest til å dra på det falske smilet, fordi vi skal fremstå som noen jævla perfeksjonister som aldri har vondt i en tå engang. Seriøst liksom, tenk så mye problemer (spesielt psykiske, vil jeg tro) som ikke eksisterte den dag i dag om vi ikke hadde vært så sykt opptatt av at alle andre skal tro vi har det perfekt. Av og til er det fullt lov til å være skikkelig egoistisk å tenke på sitt eget beste. Og faktisk er det ikke egoistisk å ta et så enkelt grep i sin egen helse! Det er sunt. Og jeg unner alle dere som er åpne om alt som plager dere, det er en god egenskap som jeg tror man lærer mye av. Og jeg skulle gjerne hatt litt mer av den selv, av og til. De få dagene den mørke regnskyen henger over meg som en hauk. De dagene skulle jeg virkelig hatt en slik egenskap.

Jannicke


Facebook her // Instragram her // Snapchat jannickeel96

Uken som gikk

 • 28.08.2017, 12:34


God "morgen", fine!

Mandag og nye uke, denne uken skal jeg endelig få jobbet litt igjen også. Det kjenner jeg at jeg gleder meg ekstremt mye til, for dette vikar opplegget tar faktisk litt knekken på meg. Kjenner det så utrolig godt på kroppen hvor tungt det er å starte en dag uten noe gjøremål. Det er jo kjempe trist, sånn egentlig. På meg selv merker jeg iallfall utrolig godt at hjernen streiker litt når den skal lete etter motivasjon til å stå opp, relativt tidlig til å få noe ut av dagen.

Men dere, hva er vel ikke mer kos enn å starte en ny uke med å se tilbake på noe fint fra den forrige? også har jo "uken som gikk" blitt et ganske så obligatorisk innlegg for alle bloggere.

Ukens høydepunkt
Høydepunktet i uken som gikk var definitivt at vi hentet Lumina hjem fra beite. Lumina er en hest jeg får ri og holde en del på med, og hun har vært så utrolig lenge på beite (og kost seg max, selvfølgelig) så det er utrolig koselig å ha henne tilbake på stallen. Iallfall for min del. Se på denne skjønnheten da! Jeg vet ikke hva det er med meg og mørke hester, men jeg faller pladask for dem.

Ukens serie
Ingen tvil om at jeg har mye tid til å se serie om dagen, og da passer det vel fint med en anbefaling. Jeg kommer stadig over nye, gode serier så jeg kan gjerne fortsette å anbefale en av og til. The Client List, herregud kan ikke skjønne at jeg ikke har sett på det før. Det er jo så sykt spennende. Ser dere på den serien? Hvis du er glad i drama/kjærlighetsdrama bør du absolutt se den.

Ukens tanke
Det har virkelig begynt å gå opp for meg hvor heldig jeg er med alle hestene jeg får holde på med. Denne uken har det virkelig dukket opp den ene muligheten etter den andre, og jeg er så lykkelig at jeg nesten må gråte litt gledestårer. Dette kunne jeg absolutt ikke se for meg at jeg skulle ende opp med for bare noen måneder/uker tilbake. Jeg er virkelig heldig! Og jeg gleder meg så utrolig mye til å dele så mye fint fra stallen fremover. Hester er virkelig noen skjønninger

Akkurat nå
Akkurat nå spiser jeg en deilig lunsj før jeg tenker med en ny tur ut for å farte litt. Vet ikke helt hva eller hvor jeg skal enda, men samma det. Jeg vil bare ut å nyte sola når den først er her!

Planer for denne uken
Som nevnt lengre opp blir det endelig en del jobbing igjen! Ellers er fokuset å komme i gang med trening og litt bedre rutiner for å få en mer happy kropp og livskvalitet. Bli bedre kjent i nærområdet rundt den nye leiligheten sammen med Toffie og selvfølgelig masse hest!! Tror dette blir en knall uke, jeg ser veldig frem til dagene jeg har i vente.

Det har faktisk skjedd veldig mye mer denne uken, men det er vanskelig å få med alt. Hvis du lurer på hva annet jeg har gjort kan du bare bla litt nedover bloggen så finner du akkurat det du leter etter, haha!

Har du hatt en fin uke, og er klar for en ny? :)
Jannicke

Hestepasser

 • 27.08.2017, 14:25


Heluu! Denne søndagen startet grytidlig da jeg hadde lovet venninnen min at jeg kunne lage frokost til oss, som vi skulle ha med oss i stallen før et stevne. Angret meg litt når jeg måtte stå opp halv 7 for å koke noen egg. Men hva gjør man vel ikke for å skape litt ekstra hyggelig stemning?

Ikke nok med at jeg stod opp tidlig, så var vi alt for sent ute.. hehe! Men med litt mega stressende effektivitet i stallen rakk vi fint å komme frem i tide likevel.

Å være med som hestepasser på stevne er utrolig koselig. Det er gøy å bare være med på hele stevne opplevelsen, se hvor fint de rir på banen og se så mange fine staller vi har rundt omkring her i Norge!

Nå driver vi å fikser siste finish på innkjøpet fra ikea- så skal jeg få tatt bilder å vise dere. Wiii, gleder meg for det ble så mye bedre enn jeg så for meg, haha! Så håper jeg vi rekker en litt sen lunsj i sola mens temperaturen fortsatt er varm.

Hva har dere gjort i dag?

<3 Jannicke

Bitch

 • 26.08.2017, 21:53


Guud, jeg har ikke telling på hvor mange ganger jeg er blitt dømt for å være en super bitchy bitch av folk som overhodet ikke kjenner meg. Og jeg skjønner helt ærlig ikke hvorfor, jeg prøver jo å være så snill som bare det.. haha! Og jeg føler ikke akkurat at jeg er personen som skriker høyest eller bryter meg frem for oppmerksomheten. Bare så på bildene for eksempel - et latterlig forsøk på å se litt bitch ut.. haha! Men seriøst da, hvordan ser egentlig en bitch ut? Er det egentlig noe fasit på det..? For verdens største sminketroll kan jo være helt motsatt av hva hun sikker ser ut som. Denne forhåndsdømmingen assa, det er jo noe vi alle gjør/har gjort en gang.
Jeg er ihvertfalll veldig glad for at de som har dømt meg på forhånd - har fått seg en positiv overraskelse! Heldigvis.

Denne kvelden skal bare nytes på sofa'n med Vetle foran netflix som ruller på tv skjermen. Vi har endelig funnet en - les - drama serie vi begge liker!! Hvem hadde trodd.. Først ikea og nå en drama serie. Tror virkelig jeg har kapret drømme mannen. Det ble bare en festivaldag på oss, da den holdt ut helt til 5-6 i dag tidlig, så resten av helgen for bli litt roligere. Håper dere ha en super duper kveld, vi snakkes!

Har noen av dine fått seg en overraskelse når de ble kjent med deg?
Hva gjør dere i kveld, fininger?
Jannicke

Jeg vil aldri bli som deg

 • 26.08.2017, 12:17


Er det ikke rart hvordan vi alltid skal sammenligne oss med andre, og gjerne de vi ser på som høyere standard enn oss selv..?

Jeg forstår veldig godt at vi har forbilder, og gjerne vil være som dem. Jeg har selv et forbilde, samme person som det alltid har vært. Helt siden jeg var liten. Men jeg har lært meg å si at hun er ikke bedre enn meg, vi er like fine, like gode og ikke minst like mye verdt begge to - selv om hun er ei jeg virkelig ser opp til. Men det er så ufattelig mange mennesker/spesielt unge jenter som synker seg selv ned i grøfta med å sammenligne utseende med forbildene sine. Jeg kommer aldri til å bli tante, selv om jeg ser veldig opp til henne. Jeg kan beundre henne og ta av handlingene hennes. Men jeg vil da aldri få håret hennes, øynene hennes eller kroppen hennes!

Vi må slutte å arve komplekser av hverandre, drit i komplekser. Og hvis du absolutt må ha noen, la dem være dine. Ikke vær missfornøyd med nesen din bare fordi den ikke ligner Sophie Elise sin. Halo, hvor syk har ikke verden blitt? OG vil vi virkelig være like, hvis det hadde vært en mulighet? Trokke det as. Tenk så ufattelig kjedelig verden hadde vært om vi alle skulle gått rundt å lignet på hverandre.
Kan vi ikke alle bare begynne å leve med en holdning som sier at vi er like gode og like mye verdt alle sammen. Og det er helt normalt at vi er forskjellige! Det hadde gjort det så mye enklere å være ung..

Sammenligner du deg med andre?
Jannicke

Happy friday!

 • 25.08.2017, 16:47


Endelig er det fredag og en ny helg! En helg som er fylt med masse hest, og kanskje en liten tur til elvefestivalen her i Drammen by.

Dagen i dag startet utrolig deilig med å sove ut litt ekstra før jeg dro i stallen. Der har jeg ridd en liten tur, det er så syykt fint å ri på tur når det er så fint vær ute. Men det er litt vanskelig å få tatt bilder når jeg rir alene..

Følte meg superfin når jeg dro hjemmefra med shorts, boblejakke og knall gul sekk. Hehe, helt usynlig da!

I skrivende stund har jeg faktisk lurt med meg Vetle på ikea. Halo?! Les ikea! Helt utrolig.

Vinneren av giveawayen blir publisert senere i kveld, nå skal jeg nyte litt shopping i en av mine favoritt butikker, faktisk. Ja, jeg er en av de som elsker ikea.

Hva har dere gjort i dag? :)

- Jannicke

En spenningsfylt hverdag!

 • 24.08.2017, 22:30


God kveld, vakre skapninger!

Jeg har tenkt utrolig mye i dag på hva jeg egentlig vil dele med dere, hva jeg ønsker å oppnå og hvorfor jeg føler at bloggen har blitt så rotete. Mest sannsynlig er det mye rot, fordi det er litt kaotisk rundt meg akkurat nå med flytting. Noe som stresser meg litt. Også har jeg tatt meg selv i å dele litt lite av hva jeg egentlig driver med. Hvem er jeg og hva holder jeg på med liksom. Jeg føler jo selv at jeg sjonglerer så mange baller i lufta samtidig at det aldri bør gå tomt for noe å dele. Det er bare det at nå i det siste, har det vært deilig å holde innholdet på bloggen litt utenom hva jeg driver med fysisk hver dag - og helder holdt meg til hva hodet surrer med psykisk. Det var jo en av grunnene til at jeg opprettet denne bloggen. For å bruke skriving som en liten terapi.

Jeg har egentlig en hverdag fylt med masse hest, hund, sminke, turer og masse som kan være morsomt å dele. Så jeg skal faktisk bli litt flinkere til å dele litt mer av hva jeg gjør, også kommer disse personlige tankene litt inni mellom.

Hva synes dere er interessant å lese om?
Jannicke

Sexy menn gråter!

 • 24.08.2017, 14:12


Det er helt okey å gråte, og du trenger heller ikke fortelle det til noen.

Noen ganger er det utrolig deilig å bare la tårene trille ut. Uten noen forklaring, så bare renner det sakte ned fra øynene. Det er ikke alltid jeg forstår hvorfor, men jeg bare må. Og etter gråten, da er alt så mye bedre. Det er akkurat som at alle tankene eller alt stresset bare renner ut sammen med de våte tårene. Av og til er det helt greit å gråte, bare for å gråte. Under dyna kanskje? på badet eller i dusjen? Det er ikke sikkert det er negativt engang, det er bare en følelse som må få uttrykt seg.

Det er ikke flaut å gråte, selv om du blir voksen. Jeg skjønner ikke helt hvor det stammer fra. Menn som gråter og viser følelser på ekte, som ikke setter på seg en maske av tøffhet - det er sexy! Ikke om du hylgriner, det blir for mye. Men en gledeståre, for eksempel.
Det kan være fint å gråte!

Må du gråte litt, av og til?
Jannicke

//Følg meg gjerne på facebook, her!

Dette gjør meg glad

 • 24.08.2017, 09:55


Ikke glem giveawayen som trekkes på fredag! Du kan melde deg på her!


Heisann hoppsann!
Det er en stund siden jeg har skrevet et innlegg om ting som gjør meg glad, og listen er jo så lang. Siden jeg har det veldig fint om dagen, vil jeg dele litt av det som gjør at jeg har det så bra. Noen av de tingene jeg ikke nevnte sist gang.

Denne bloggen - den gir meg så mye glede hver dag. Fine og positive lesere, herlige tilbakemeldinger som gjør det ekstra moro å dele alt som er i mitt lille hodet. Jeg får så mye frihet av å bare sette meg ned, la fingrene bare rulle over tastaturet og vise dere resultatet. Jeg har virkelig ikke tid til å stresse når jeg setter meg ned for å jobbe med bloggen. Og det viser ser at hard work pay's off!

Sommer - det er hvertfall delvis litt sommer enda. Og den skal nytes så lenge som overhodet mulig. Jeg benytter enhver sjanse til å bruke shorts, kjole og bare nyte sene sommerkvelder. De siste dagene har det jo vært varmt på dagen!

Lange bilturer - noe det har blitt utrolig mye av i sommer. Og jeg tror ikke det blir noe mindre utover høsten. Når noe så avslappende er en av hobbyene til kjæresten, da klaffer det veldig bra!

Venner som blir med ut - og for eksempel drikker en kaffe, spiser en baguette, tar seg en tur på stranda og lignende. Ikke fredag og lørdag kveld fylt med alkohol og dansing uten grenser. Men de virkelig koselig tingene, som gjør at man bånder litt ekstra med hverandre. Det blir som regel veldig kleint å plutselig være med en venn du som oftest bare er full med, så skal dere plutselig være edru sammen fordi dere er jo så gode venner i fylla. Det kan faktisk kræsje helt! Så det er viktig å møte hverandre i ulike settinger.

Hva gjør deg glad?
Jannicke

//Følg meg gjerne på facebook, her!

Mobilparkering, du liksom ..

 • 23.08.2017, 10:00


Når begynte vi å bli så jævelig asosiale? Det finnes jo ikke hyggelig, i det hele tatt! Du får meg til å føle meg usynlig, akkurat som at det ble superkraften min da du gikk over dørstokken..

Du skjønner det har skjedd noe drastisk i feil retning, når butikkprodusenter lager en egen parkering til mobiltelefoner og fjernkontroller.. (mobilparkering er en boks man kan kjøpe som det står mobilparkering på, ha hjemme og sette frem når det trengs eller ha fast rutine på det)

Å invitere venner over på middag eller spillkveld betyr liksom ikke det man ser for seg. Det betyr egentlig "Hei, kom over til meg en tur så sitter vi i samme rom. Med hver vår skjerm, klistret langt oppi nesen helt til første man egentlig bare sitter der og ikke gjør noen ting". Og veldig ofte blir den første som kjeder seg - meg. Fordi når øynene mine konstant skal se på en skjerm, da kommer hodepinen og sier hei til lille meg. Da sitter jeg der, og kvier meg nesten litt for å bryte stillheten. Hvor flaut er ikke det, at verden er blitt sånn?

Hva er det du egentlig gjør på telefonen så lenge, og er jeg virkelig så kjedelig å være med? Da skjønner jeg ikke hvorfor du i utgangspunktet sa ja til å komme over en tur. Jeg kan selv sitte noen ganger å være litt asosial - men det er stort sett fordi jeg svarer på eller må sende en melding. Ofte ser jeg en melding tidlig på dagen, glemmer å svare også ender jeg opp som asosial i noen minutter fordi jeg kommer på at jeg glemte å svare tidligere. Uheldigvis for deg, kommer jeg på dette når jeg ser deg og mobilen din - og blir redd for å glemme det en gang til. Så enkelt. Det er ikke for å sjekke facebook og instagram ti tusen ganger i minuttet. Hvis det er mer interessant enn å bruke tid hos meg, da kan du fint gå den veien du kom inn!

Det er rett og slett trist. Forferdelig trist, at vi har blitt så avhengig av å leve gjennom mobilen. Det er så mange som glemmer å gi oppmerksomheten til den man er med. Som for eksempel om du skal spise middag hos meg. Da vil jeg gjerne ha litt gjensidig oppmerksomhet. For jeg synes faktisk det er hyggelig å høre om hva du har drevet med i det siste. Om vi ikke har så mye å prate om, så er det mer hyggelig for meg å høre hva du spiste til middag i går - enn å se på deg som ser ned i skjermen. Jeg bruker masse tid foran skjermen selv, men jeg skal love deg at du ikke ser meg gjøre det en brøkdel av den tiden jeg egentlig bruker. Fordi jeg prøver å ta meg tid til det når jeg er alene, eller sent på kvelden når kjæresten har lyst til å spille litt. Da får vi samkjørt den asosiale kjærestetiden også, noe som fungerer veldig fint for oss. Det er en fin ting å være enig om når man kan koble ut i sin egen boble og når man skal sitte sammen for å være litt med hverandre. Spesielt når man bor tett oppå hverandre.

Kjenner jeg nesten ikke kan skrive mer, for jeg blir så frustrert. Det er så mange ganger jeg faktisk ber venner om ikke de kan være så snill å legge bort telefonen en liten stund. Bare bittelitt. Jeg har heldigvis blitt såpass tøff, at det ikke er flaut å si ifra om. Det er flaut for den som blir sagt ifra til. Bare tenk på neste generasjon. Det er nesten så man skulle tro de blir født av maskiner og nyteknologi. Nesten så ille at man kan se for seg en Iphone med hodet, armer og bein..

Takk for meg - ei som virkelig verdsetter mobilfri og setter enormt pris på en face to face samtale med et annet menneske. Leve i telefonen er ikke noe verdig liv. Det er et liv jeg tror du vil angre på. Tenk så mye ekte kjærlighet og glede du går glipp av!

Jannicke

//Følg meg gjerne på facebook, her!

Innbrudd i natt?

 • 22.08.2017, 17:53


Hei hei!

I går kveld gikk vi å la oss, ante fred og ingen fare. Sloknet som en stein etter en lang dag, men etter fire timer søvn våknet jeg. Lys våken. Vetle lå og snorket ved siden av meg, han hørte ingenting. Lenge lå jeg der, livredd for å bevege en muskel. Det hørtes rett og slett ut som noen dro alle møblene våres over stuegulvet. Akkurat som jeg gjorde når jeg var liten, gjemte jeg meg litt under dyna. Fordi jeg var redd, rett og slett. Jeg turte ikke prate, så hvordan skulle jeg vekke Vetle? Det er jo mannen som må sjekke huset. Hehe.

Toffie hadde ikke gitt fra seg en eneste lyd, var han her i det hele tatt var en tanke som skremte meg utrolig mye?

Det virket som det var en evighet, men det tok kanskje 5 minutter totalt før jeg turte å vekke Vetle. I løpet av disse fem minuttene var det mange tanker oppi hodet, er det virkelig noen i leiligheten, kan det være naborommet der det bor noen andre, eller kan det være han som bor under oss? Det bare hørtes virkelig ut som om noen skrapte møblene våres bortover stuegulvet. Og jeg innrømmer at jeg til og med var inne på tanken om at her spøker det, noe så voldsomt også.

Vetle sjekket leiligheten, og ingen var der. Døren var fortsatt låst og Toffie lå i sengen sin. Han gikk ikke runden i hele leiligheten, noe som gjorde at jeg ikke klarte å roe meg ned, så jeg måtte stå opp selv for å sjekke absolutt alle kriker og kroker. Og ingen gjemte seg noe sted, alle møblene stod også der de stod når vi la oss. Jeg er fortsatt litt freaket ut, men har vel konkludert med at det var under oss? Visste bare ikke at det kunne høres ut som at det var i vår egen stue.. haha! Og Toffie sov på soverommet resten av natta, turte ikke la han ligge alene i stua. Kall meg gjerne paranoid, men serriøst - jeg var skikkelig skremt!

Det hørtes og virket så sykt realistisk! Også litt sånn ekstra panikk siden vi ikke har sovet her en uke engang..

Jannicke

Den store drømmen ​

 • 21.08.2017, 21:56


Å drømme er helt fantastisk fint.

Det er fint fordi du er sjefen sjæl. Alt som skjer, styrer du selv oppi ditt eget hodet. Hvor fantastisk er ikke det, at vi er laget sånn? Spesielt dagdrømming og det å kunne sette seg store mål som en drøm, er slike ting du styrer og organiserer i hodet - helt på egen hånd.

Å drømme kan være forferdelig skummelt.

Det kan være skummelt fordi det er bare en drøm. Det er ikke en virkelighet, den styrer ikke bare vi. Den blir også styrt og dratt i av alle vi skal møte på veien. Noen ganger er det vanskelig å kontrollere en drøm. Å drømme er skummelt fordi det kan virke helt realistisk.

Min største drøm akkurat nå - er såklart hestedrømmen. Jeg vil ha en bestevenn til. Og vi skal bli gode, sammen. Jobbe hardt og knytte et bånd ingen andre vil forstå seg på. De eneste som kan skjønne dette er hestejenter som har vært der selv. Som virkelig jobber hardt for oppnå sine ambisjoner. Og akkurat nå den siste tiden har det vært så mye hest i livet mitt, at drømmen blir nesten litt sånn nær og virkelighet samtidig som det er så fjærnt. Jeg har jo ikke min egen, jeg passer faktisk bare på andres. Og det er utrolig fint det, missforstå meg ikke Jeg trives godt med det, akkurat nå. Den største bakdelen er bare det at man får ikke det samme båndet mellom deg og hesten. Det skal liksom så mye mer til en å være der en gang i ny og ne for å skape den tilliten du bare kan se hos de som elsker hesten sin. Man får liksom ikke tid til det, på samme måte.

Men når dagen endelig kommer, vil jeg være tom for ord. Jeg bare klarer ikke å se for meg hva jeg hadde klart å sagt, for det er et så brennende sterkt ønske helt fra hjerterota. Faktisk tror jeg tårene bare hadde fosset ut, av glede. Jeg tror ingen ord kunne beskrevet den følelsen.

Men det er skummelt og drømme, for det finnes ingen grenser i drøm.

Hva er din største drøm?
Jannicke

Naken og vippefin!

 • 21.08.2017, 10:44


God morgen De fleste har vel stått opp tidlig i dag for å dra på jobb eller skole. Nå har vel skolen også startet opp for alle, både store og små? Håper dere har en fin første dag, iallfall!

Nå skal jeg helt ærlig fortelle dere om min mandagsfølelse. Først og fremst har det vært deilig å sove litt lenger, i og med at helgen var stappa med gjøremål og festligheter. Men etter helgens festligheter hvor det har vært så mye pynting, sminke og stas - så føler jeg meg så elendig i dag. Naken rett og slett. Så brått tilbake til hverdagsklær og ingen grunn til å bruke 100 år på badet. Selvfølgelig kan jeg det, om jeg vil. Men jeg prøver å holde hverdagen til det litt mindre, slik at det blir litt ekstra moro når jeg faktisk skal ut. Skjønte dere det? Haha.

Faktisk så vurderer jeg å ta på vipper i dag også, bare for selvfølelsen. Også var jeg så sykt fornøyd med vippene jeg brukte i helgen, og som tante sa til meg i navnefesten i går - hvor mange er det ikke som fikser på disse vippene sine hver eneste dag? Det har blitt mange det. Haha. Så sånn sett er det vel ikke så unaturlig uansett.
Jeg bare prøver å holde meg unna så mye sminke i hverdagen, men etter en helg som dette så er det nesten sånn at hodet trenger en slags avvenning for å tilvenne seg tilbake til hvordan jeg egentlig ser ut. Det er ikke så ille som det høres ut som, men jeg har ingen annen måte å forklare det på.

 - Det er ikke alltid like lett å føle seg fresh mandag morgen -

Det er ikke tvil om at det er litt ekstra stas å være vippefin. Tenk at noe så lite, skal ha så mye å si for helheten! Gud'a meg, jeg kommer til å bli avhengig jeg nå. Jeg kan vise dere vippene senere i dag, for de er utrolig fine! De vant jeg faktisk på en blogg konkurranse og jeg er såå fornøyd med dem.

Hvordan er deres mandagsfølelse?
Jannicke

Mangel på selvdisiplin

 • 20.08.2017, 14:00- bli med på giveaway, trykk her å se hva du kan vinne! -


Hei hei, fine deg!

I går var som tidligere nevnt, feiring av min fantastiske venninne Gina. Det var en utrolig hyggelig kveld med mange fine mennesker. Veldig koselig å se alle sammen igjen. Kvelden startet veldig rolig, men det er vel helt naturlig at det ikke tar av før alkoholen kicker til. Jeg har jo skrevet tidligere at jeg nå ikke skal drikke på en stund, og utfordre meg selv. Men den situasjonen hvor alle rundt deg drikker og har det kjempe gøy, også skal du selv sitte der edru, litt ubekvem å late som du er heeelt med og har hæla i taket. Det er ikke helt meg, assa.. Så der røyk den ganske lett i går kveld. Jeg ble vel der og da enig med meg selv om at jeg skal heller bli flinkere til å stoppe før det ender med å sovne i sofaen og vimse rundt fjamsete og stupfull. Ikke dra ut hver eneste helg. Det gikk ganske bra i går, 3 drinker og der var stopp. Helt perfekt humør, helt perfekt til å holde ut hele kvelden og veldig deilig å komme hjem uten at taket snurrer tusen ganger rundt. Ikke minst deilig var det å stå opp tidlig i dag!

Håper du hadde en fin kveld GinaEr dere flinke til å kontrollere alkoholinntaket? Hehe..
Jannicke

Sunday morning

 • 20.08.2017, 09:10- bli med på giveaway, trykk her å se hva du kan vinne! -


God morgen, vakre

Om ikke så veldig lenge skal vi kjøre innover til Oslo, for å feire navnefesten til lillesøsteren min. Jeg gleder meg veldig mye til å se alle sammen igjen, for mange av de som kommer er familie jeg ikke ser så ofte. Det er ekstremt digg å ha en lørdag og søndag med en liten unnskyldning til å pynte seg litt ekstra. Hvilken kjole det blir i dag, er enda ikke bestemt.. vanskelig valg når det er alt for mye å velge mellom! Heh.

Ble til og med en liten photosession i dag tidlig, haha! Klærne jeg har på meg fikk jeg av bursdagsbarnet i går, faktisk. Fikk en hel pose med klær som jeg gleder meg til å bruke. Deilig når venninner har samme størrelse og rydder gjennom skapet sitt!
Sminken min er faktisk fra i går, og jeg ble såååå evig glad når jeg så at den var brukbar i en dag til. Der sparer jeg den tiden på badet, og har tid til å skrive dette istedenfor å sminke meg. Vi snakkes senere i dag, har forhåndsskrevet noen innlegg så jeg ikke skal bli helt borte. Over og ut.

Hva er deres planer for dagen?
Jannicke

Typisk gutter!

 • 18.08.2017, 15:00


Helu, på dette innlegget hvor jeg skrev om ting bare jenter kan så kom det en kommentar om ikke jeg kunne gjøre det samme - bare med gutter. Og selvfølgelig kan jeg jo prøve på det!

Later som de ikke har følelser, hvor mange gutter liker vel ikke å fremstå litt ekstra tøffe og macho?

De tror at jenter ikke kan være handy, fordi de heller vil fikse opp i ting på egen hånd.

Holder hånda nedi buksa foran hvem som helst..

Barberer seg over vasken eller do, uten å tørke bort håret etterpå!

Forventer at klesvasken vasker seg selv.. haha

Spare ut kroppshår, under armene, på brystet, leggene osv. Her er det om og gjøre å ha mest!

De klemmer ikke hverandre, ihvertfall veldig mange vil ikke klemme samme kjønn. Da viser du følelser nemlig, og det skal vi ikke ha noe av. Vi shaker hånd eller slår hverandre hardt på ryggen isteden! Satser på et lite ribbeinsbrudd hos kompisen, selvfølgelig ;)


- bli med på giveaway, trykk her å se hva du kan vinne! -

Kaos, hektisk og fredag

 • 18.08.2017, 12:00


Hei gode, snille deg!

Dagen i dag startet brått med alarm 06:00. Alt for lenge siden jeg fysisk gikk opp av sengen så tidlig, og jeg er nesten litt usikker på om jeg rullet ut av sengen eller gikk trygt ned i dag. Det er så blurry, så jeg regner med at jeg hadde kontroll. Jeg står tross alt på to bein enda!

Dagene nå går utrolig fort, vi har malt taket i den nye leiligheten. Og planen for helgen er å prøve å få på plass stuen. Jeg er veldig spent på hvor langt vi kommer for helgen er allerede fullbooket med bursdag og navnefest, på toppen av det hele. Det blir nok en veldig fin helg, uansett hvor kaotisk og stressende det blir - for bursdag er alltid moro, og på navnefesten får jeg se hele familien på pappa sin side igjen

At det blir litt hektisk er jo selvfølgelig fordi vi ønsker å gjøre så mye som mulig med leiligheten med en gang. Det er ikke mye ro i rumpa når det er noe man har så lyst til å bli ferdig med! Ikke minst vil jeg bli ferdig så jeg kan vise frem resultatet. Også har vi så veldig god hjelp, for alle ønsker å bidra med noe. Det er super hyggelig at alle vil være så snille og hjelpsomme. Det får også saker og ting til å gå litt raskere.

Hva er deres planer for helgen?
♥ Jannicke

Et brev til 14 år gamle meg

 • 16.08.2017, 23:43


Kjære Jannicke,

 

du skal vite at årene fremover vil bare bli bedre og lysere. Tiden du står i akkurat nå er tung, tøff og trist, men dette takler du veldig bra. Og du lærer så masse som du skal ta med deg videre i livet. Du skal ta godt vare på de rundt deg, både familie og venner. Mye skal snart bli annerledes. Mye skal snart bli fint, akkurat som du ønsker og håper på hver eneste dag. Du vil vokse, lære og bli mer selvstendig enn du noen gang har vært. Du lærer snart hva som er de rette verdiene å ta vare på her i livet, og du må huske at mamma, pappa, Kenneth og Linn bare vil deg godt. Jeg vet at de kan være super frustrerende - og ikke forstå en dritt. Men du må ta deg sammen, samle deg. De har vært unge en gang de også!

Snart møter du en gutt som skal bli en stor del av livet ditt. I en periode, for han blir borte og det dukker opp en ny. Du er litt gutte gæren, og det er helt okey så lenge du setter dine egne grenser. Ikke la noen overtråkke dem. Ta godt vare på de som virkelig bryr seg om deg. Denne gutten du møter nå snart, som viser seg å bli en stor del av deg, han kommer tilbake en dag - akkurat som på film. Du må lære deg å se litt mer positivt på hva du oppnår! Bli flinkere til å reflektere over valgene du tar. Du gjør det ikke så aller værst, skjønner du ;)

Ikke stress med fremtiden, og ikke bruk for mye energi på disse gutta, de som bare kommer og går. Bruk så mye mer tid med venninnene dine. Du vil angre om du ikke tar deg litt bedre tid til dem. De er tross alt der for deg, gjennom alle tøffe dager.
Jeg vet at du føler deg ekstremt voksen og selvstendig. Men tro meg, du har mye å lære! Du må lære å chille litt mer, ta livet med ro. Hakuna matata, rett og slett. Jo tidligere du lærer deg dette, desto bedre mestrer du det i fremtiden.

Du er en snill og god 14 åring - i kontrast med andre. Når du er 14 år og en av dine største frykter er å få kjeft eller skuffelse fra mamma og pappa, da har du et godt grunnlag. Du vil alltid alle andre det beste. Fortsett med dette, det er en utrolig god egenskap du har som du får masse bruk for i jobben din senere! Bare vær så snill å husk, ikke glem deg selv. Av og til er det helt greit å kun tenke på seg selv.
Du er ikke en drittunge som noen ville fremstille deg som. Dine dummeste valg her i livet har vært å snuse og skulke. Snusingen er bare tull, så den kan du bare kutte ut med en gang. Du er jo ikke avhengig engang!? Men dette vil du lære konsekvensene av veldig snart. Og det finnes ekte drittunger - som gjør the real shit. Det gjør ikke du, du er flink! Og du skal være så glad for at du har den familien du har, de hjelper deg alltid. Uansett.

Har du noen ord du ville sagt til 14-15-16 år gamle deg?
Jannicke

VI SKAL BLI SAMBOERE

 • 15.08.2017, 11:47


Hei hei, fine deg!

De siste dagene har jeg tatt en liten internett pause og alle innleggene var forhåndsskrevet. Noe som har vært utrolig deilig. Av og til er det viktig å bare være, og leve der man er. Ikke gjennom sosiale medier. Jeg føler at ofte så tar sosiale medier litt over i en hver situasjon også glemmer man å sette pris på det som faktisk skjer, og det som faktisk er verdt å sette mest pris på. Og jeg må si, jeg er så utrolig stolt over hva jeg har opparbeidet meg på så kort tid. Dere er jo så utrolig søte og snille med meg, legger bare igjen herlige tilbakemeldinger ♥

 - DERE ER FANTASTISKE, OG LØFTER MOTIVASJONEN TIL TOPPS -

I dag har jeg gleden av å fortelle at vi offisielt skal bli samboere, og starte et nytt kapittel. Sammen. Jeg har virkelig ikke ord som kan beskrive hvor mye jeg gleder meg til dette, og ikke minst vise dere leiligheten når alt er på plass. Naturligvis en god stund til enda, men likevel, kan nesten ikke vente! Bare tanken på å endelig kunne snakke høyt om noe som bare har vært en snakkis oss i mellom, er veldig lettende og det går litt mer opp for meg hva som kommer i tiden frem mot høsten. I år skal tiden frem mot kalde og mørke kvelder bli et eventyr og ikke bare trist fordi sommeren er over. Ikke alle er så heldig å få dele hver eneste dag med en slik kjekkas ;)

Ha en super fin dag, vi snakkes senere!
Jannicke

Selvbruning, silikon og selvbilde

 • 13.08.2017, 12:00


God morgen 

Akkurat nå koser jeg meg mest sannsynlig utrolig mye på hytta til mormor og bestefar, jeg gjorde klar et par innlegg på fredag som jeg kunne poste i løpet av helgen. For etter en hektisk uke, trenger jeg litt avkobling. Og hva passer vel ikke bedre enn en tur på hytta? 


Jeg har lyst til å dele litt av mine tanker rundt alt hysteriet med å se så forbanna bra ut hele tiden. Er vi ikke alle pene da, på hver vår måte? Det mener jeg. Når jeg ser en person, ser jeg utseende først. Det gjør vi alle. Men skal vi dømme boken etter omslaget? Nei. Tenk om det er din sjelevenn som står foran deg, eller personen du er ment å gifte deg med. Men klærne var ikke riktig, eller håret var litt stygt så du tenker "nei, passer ikke meg og min omkrets". Hvordan vet du dette? Verden hadde vært et så mye bedre sted om alle lærte seg at utsiden sier ikke hvem personen er. Utsiden forteller deg om du blir tiltrukket eller ikke. That's it! 

Jeg kan faktisk forstå at folk vil endre utseende sitt. Fordi presset på å passe inn er enormt! Men tenk på hva det gjør med ditt eget selvbilde da. Og bare tenk på den yngre generasjonen som skal ta etter oss. Hvordan vil de se ut om 30 år?? Nei, den tanken tørr jeg ikke tenke engang når jeg ser hvordan noen på min egen alder ser ut. Og jeg skal faktisk være så ærlig å si at jeg selv har hatt lyst til å ta restylane, silikon og dra å spraye hele kroppen min med spraytan på et fanncy sted i Oslo. Men jeg har aldri tatt det steget, fordi jeg tør ikke. Jeg er redd for å angre. Redd for å gi ut feil signaler, og livredd for å ende opp med et dårlig selvbilde fordi jeg ikke vil bli fornøyd. 

NATURLIG ER PENT, OG DET SKAL STRÅLE FRA INNSIDEN OG UT! 

Selvbruning er jo ikke akkurat det verste man kan gjøre sånn sett, det går jo bort igjen. Og samme med løsvipper. Og dessuten - dere unge mennesker! Selvbruning er bedre enn solarium. Husk det! Vi gjør mye rart med oss selv for at samfunnet skal godta oss basert på det ytre. Det er utrolig leit. 

ALDRI DØM BOKEN ETTER OMSLAGET, DA VIL DU ANGRE SENERE

Hva mener du om endringer på utseende? 
♥ 
Jannicke 

Å selge seg selv

 • 12.08.2017, 16:00


Det å selge seg selv kan være tidkrevende og psykisk stressende.

Tenk deg at du hele tiden skal fremstå fra din beste side, for du ønsker at alle skal se opp til deg. Du ønsker ikke å skuffe noen. Du skal alltid være tilgjengelig. Ofte kler du deg penere og sminker deg litt ekstra. Du vil jo at folk skal legge merke til akkurat deg.

I dag må man være flink til å by på seg selv og selge seg sjæl litt i enhver situasjon for å oppnå det man vil. Man må virkelig gå inn i seg seg og ut av komfortsonen. Man skal jobbe beinhardt for å nå målene sine i dagens samfunn - for alle setter lista så innmari høyt!

Hvor sykt er det ikke hvor mye vi deler om og av oss selv, og spesielt en stor del privatliv her på blogg hvertfall. Det er rart hvor nysgjerrige vi mennesker er, for det er veldig spennende å snoke i andre sitt privatliv. Men kjære vene - et sted går grensen også. Noen ganger er vi så nysgjerrige at jeg blir flau og litt satt ut.

Den grensen er forskjellig fra person til person. Noen liker å dele mer om seg selv enn andre, og sånn er det bare. Det som gjør meg flau er de enkelte som ikke respekterer at denne grensen kan være forskjellig hos deg og meg. Hvis du vil dele hva du og kjæresten din holdt på med i natt, javel. Min grense går laaangt før det! Og det er så mange som skriver til en skjerm, på en tastatur som ikke klarer å respektere at den som sitter i andre enden også er et levende vesen. Det er ikke en robot, og vi tåler faktisk ikke å få så mye dritt før humøret og selvfølelsen daler nedover.

Det er veldig gøy å lese hos bloggene til disse som åpner seg litt vel mye iblant. Så fortsett med det, men ikke gå lenger enn grensen. Det vil bli lagt merke til om du synes det blir ubehagelig å skrive om! Da vil ikke innleggene være like bra..
Heldigvis har jeg ikke opplevd noe stygt her, enda. Og håper vi kan la det fortsette med det for dere er jo verdens søteste

Byr du mye på deg selv?
 Jannicke 

Litt orden

 • 11.08.2017, 23:22


Dette er så utrolig deilig. Endelig et design jeg kan si meg meget fornøyd med å ha, og som kan få bli en stund! KvDesign er så utrolig flink, skjønner ikke at det er mulig engang.. hehe. Det letter litt kilo fra skuldrene med orden og ryddighet i sakene. Ikke bare her på bloggen, men sånn generelt. Personlig er jeg langt i fra et ordensmenneske, hele klesskapet mitt ligger på gulvet og alt det der. Men det beste er, at jeg selv har nesten full kontroll på hvor ting på gulvet ligger. Leter jeg for eksempel etter en bestemt genser, så vet jeg 95% sikkert hvor den befinner seg. Og det er ikke så værst, til å være et surre hue.

 

Hva synes dere om det nye designet?  
Ha en super fin kveld videre! 

VINNEREN AV GIVEAWAY!!

 • 11.08.2017, 20:11


Hei mine fantastiske lesere

I dag er det endelig fredag, som betyr helg og at vinneren av et scratch map er trukket. Jeg gjorde det rett og slett så enkelt at jeg brukte random.org til å trekke en vinner. Skulle egentlig lage en video med lapper i en boks, det kan jeg gjøre neste gang!

Den heldige ble Sunniva Berg, jeg kontakter deg på mail i løpet av kvelden.

GRATULERER!

Hjernen er på ferie

 • 10.08.2017, 20:51


Heihei fine folk!

Jeg må faktisk starte med å si beklager, noe jeg egentlig hadde bestemt meg for å ikke skrive uansett.. men jeg må bare.

Det er så utrolig kjip følelse når hjernen fortsatt henger igjen på ferie og resten av kroppen skal slite seg ihjel. Kropp og sinn skal jo samarbeide, så når de ikke gjør det da er det slitsomt. Og det er ikke særlig motiverende. Dessverre har de tre siste dagene vært sånn. Så nå håper jeg dette slutter snart og at jeg straks er back in business(?), haha vanskelig ord det der.

I morgen trekkes vinneren av giveawayen, det blir moro! Kanskje jeg kjører i gang en ny giveaway ganske snart, hva tenker dere?

- Jannicke

One day off

 • 09.08.2017, 22:19


åå, de to siste dagene har jeg brukt hele 24 timer til sammen i stallen. Deilig, men utrolig slitsomt Så i dag har vært enda en 12 timers da, som betydde rett og slett en dag uten internett - fordi da koser jeg meg ti ganger mer! Også blir det bare ekstra deilig å komme hjem til hund, kjæreste og søte lesere!

Man blir litt sånn sprø i huet av to sånne dager, så det er utrolig deilig å komme hjem til senga si. Jeg gleder meg til å rulle øynene langt, langt baki der så fort hodet treffer puta. Skal sove som en stein i natt!
Jeg fikk forresten verdens kuleste selfiestang i posten i dag, skal vise dere i morgen.

Har dere hatt en fin dag?


Ikke glem å bli med på giveaway HER! vinner trekkes fredag.

MITT ANDRE HJEM

 • 08.08.2017, 22:51Ikke glem å bli med på giveaway HER! vinner trekkes fredag.


Hei hei fine dere

I dag har jeg vært i stallen i hele 12,5 timer - og 10 av dem var jobb. Hehe, er ikke tvil om at det går mye tid i stallen uansett om det er jobb eller ikke, for som regel går de første 3 timene fortere enn et blunk. Uansett hvor effektiv man prøver å være. Det er absolutt en tidkrevende hobby og ikke minst en super deilig arbeidsplass! Det er deilig på dager som dette, hvor sola skinner hele dagen og man er stuck der. Fordi det er ingen vits å dra hjem bare for 2 timer.. det er litt deilig av og til å ha en unnskyldning til og ikke ha tid til noe annet. Jeg var tross alt på jobb, da er det ingen skam å ikke kunne dra ut en tur med gjengen. For det er ikke hver eneste dag det frister like mye å være like sosial. I stallen blir du sosial på en helt annen måte, føler jeg hvertfall. Og jeg vil kalle det for mitt andre hjem siden jeg er her nesten mer enn jeg er hjemme hos meg selv.

Virkelig en fin stall, med så mange herlige mennesker og hester

Hva er din hobby?


Ikke glem å bli med på giveaway HER! vinner trekkes fredag.

DU ER BRA NOK!

 • 07.08.2017, 09:56


Jeg forstår ikke hvorfor vi alle skal kle oss likt, prestere like bra og se helt like ut! 

Føler det er langt på tide med et litt mer personlig innlegg, ikke bare disse "prøv denne", "masse tips til dette". Dere blir jo ikke særlig kjent med meg gjennom slike innlegg. Og jeg ønsker å skrive om noe som har angått meg utrolig masse opp igjennom barneskolen og ungdomskolen - for jeg har aldri vært en av de "populære". Noe som har resultert i at jeg rett og slett har skilt meg litt ut. Fordi hvis du skal være blant de såkalte populære jentegjengene allerede fra barneskolen av, da må foreldrene dine bruke så utrolig mange tusen kroner på deg. Og jeg er så glad for at mine foreldre aldri har gjort det på denne måten! Du kan ikke være en av dem som skiller seg ut hvis du ønsker at guttene skal sikle etter deg, eller hvis du ønsker at alle jenter vil være som deg. OG DET ER SÅ SYND. Jeg kan bare ikke begripe at alle ønsker å se helt like ut, hva fader er kult med det liksom?? Vi blir aldri helt like, uansett hvor hardt forsøk man gjør. 


Her har du meg, i 9. klasse!! 

INGEN, eller svært få på mitt trinn kledde seg sånn her. For å være blant de kule måtte du ha en canada goose, uggs og kle deg pent med en polo skjorte og svart bukse. For å nevne et eksempel! Disse jentene gikk rundt med klær til en VERDI AV 10 000 +++. Det bør ikke være normalt for en 14 åring, men det er faktisk det. Og jeg begriper ikke hvor de får pengene fra! Er foreldrene virkelig så tjukke i huet at de lærer barna sine at dette er greit? For det som faktisk skjer da, som jeg selv har erfart er at du passer ikke inn om du ikke har råd til det samme. Du blir stemplet annerledes med en gang. Og dette har også fler av mine venninner erfart på videregående altså. De har blitt dumpet av gjengen sin, når de har vært over 17-18 år gamle. Tenk dere hvilke verdier disse menneskene har arvet og lært av sine foreldre, når de bare kan kaste deg ut av "gjengen sin" fordi du ikke går med de rette klærne? Nei vet du hva, SKAM DERE! 

<SAMSUNG DIGITAL CAMERA>

Jeg er såå glad for at jeg aldri har blitt kjemt bort på denne ekstreme måten når jeg ikke var gammel nok til å ha en jobb selv engang. Når du er såpass ung å går rundt med klesplagg til en verdi av så mye penger - da vet du ikke selv hva det betyr mener jeg. For alle unge klager jo over dette presset som har kommet på kropp og klær, og hvem lager det? Det er oss selv som går med det, og foreldrene våres som kjøper inn uten å fortelle eller lære oss om verdien av det. 
Og det jeg har lært av dette er at de gode vennene kommer ikke gjennom klær og penger - de kommer av ærlighet, åpenhet og selvfølgelig at man har det gøy SAMMEN! Gode venner driter i hva du kler på deg om morran. De kunne ikke gikk mer faen i hvor du liker å handle. De ser deg for den du er - og DU ER BRA NOK AKKURAT SOM DU ER!

Har du opplevd noe rundt dette? FORTELL! 


Facebook HER - Instagram HER 

Min første gang

 • 06.08.2017, 15:11


Hei alle fine, håper dere har hatt det fint så langt i dag!

Disse innleggene er så gøyale å lese hos andre, så jeg satte sammen noen punkter. Håper dere liker det, og kan ikke dere fortelle meg deres første møte med noen av disse punktene?

Mitt første kyss
Jeg gikk i 8. klasse og hadde blitt sammen med en fyr jeg var hodestups forelsket i. Egentlig så turte jeg ikke kysse han fordi jeg hadde aldri gjort det før, og det var så pressa situasjon så det skjedde faktisk bak gymsalen mens vi ventet på at gymlæreren skulle låse opp garderoben for oss. Husker hjertet mitt dunket så fort at jeg trodde det skulle hoppe ut av brystet mitt..

Mitt første møte med fylla
Faktisk så var jeg ikke full før jeg var 18 år! Flink? Men jeg og ei venninne var på camping der vi bestemte oss for å teste ut litt i barskapet til faren hennes. Hehe, dette endte med øl, pepsi max og noe rom eller likør hvis ikke jeg husker helt feil.. alt i samme flaske selvfølgelig, som vi tok med oss ned til vannkanten og drakk. Jeg husker jeg absolutt ikke likte det også var jeg livredd for å bli oppdaget så jeg drakk jo nesten ingenting. Venninnen min derimot, hun endte over et kumlokk senere den kvelden ;))

Min første bh
Åguud, alle på min alder startet jo så tidlig med alt, selvfølgelig bh også for alle i 6-7 klasse hadde jo pupper! Dæver litt av det, for mine har ikke kommet enda ;) Men da var det så ille at de mest populære jentene i klassen puttet papir og sokker i bh'en sin for at det skulle se ut som de hadde fått ballonger over natta. Da måtte jo jeg også ha en bh, ville ikke være den eneste uten. Husker den var lys grønn/turkis og med matchende truse såklart. Det var også bilde av Snoopy på den, hadde den kjempe lenge - til slutten av 8. starten av 9. eller noe sånt!

Min første forelskelse
Kjempe flaut å tenkte tilbake på! Vi hadde akkurat flyttet fra Asker til Drammen og jeg ble fort venninne med nabojenta. Rundt om var det også et par eldre gutter, han ene synes jeg jo var kjeeeempe kjekk. Jeg var 11 når vi flyttet hit og han er 3 år eldre enn meg. Da jeg var 13 fant jeg ut at han crushet på meg også, og halo jeg hadde jo syntes han var super kjekke i 2 år!? Var jo som i en film for meg det her. Så ble vi kjærester da jeg gikk i slutten av 8. klasse som varte til litt inn i 9. klasse. Men det var selvfølgelig hemmelig i starten, han ville jo ikke at noen skulle vite at dama hans var hele 3 år yngre, haha! Må le av det nå.

Min første jentegjeng
Det var faktisk ikke før videregående at jeg virkelig følte meg som en stor del av en jentegjeng - og det beste av alt er at denne gjengen eksisterer enda og vi har det fortsatt like gøy sammen.

Første gang jeg var ordentlig full
Denne kvelden endte så utrolig flaut at jeg må ta det med.. Jeg hadde akkurat fylt 18 år selv, så skulle ei venninne feire sin 18'års dag. Jeg kunne endelig kjøpe min egen alkohol og ante jo ikke egentlig hva jeg likte og hva jeg burde kjøpe. Endte med litt av hvert og alt blandet i magen på en gang, tror også jeg shottet for første gang på denne festen. Den tok heeelt av og det var utrolig gøy - helt til vi kom hjem.. hjemme hos foreldrene til han som da var kjæresten min sitter jeg på kjøkkenet og får egentlig ikke med meg så mye. Men jeg fikk kjempe lyst på OST av alle ting. Kjempe lurt å spise for å ikke bli fyllesyk hadde mamma sagt, men det var ikke så lurt det. Der satt jeg å gulpa på kjøkkenet foran familien hans og beklaget meg for at de måtte se meg sånn. SÅ FLAUT!
Og etter dette tok det jo helt av, haha!

FORTELL MEG NOEN AV DINE FØRSTE MØTER MED NOE!Facebook HER - Instagram HER 

Tusen millioner takk!

 • 06.08.2017, 00:03


Dere assa, dagene mine er så fantastiske og det skal jeg takke dere så utrolig masse for ♥

Dere trykker dere inn, leser om mine rare ting og legger igjen så utrolig fine og søte kommentarer. Noen har til og med skrevet om meg på sin egen blogg, noe jeg setter så uendelig stor pris på. Trillet en tåre i går da jeg leste disse innleggene. Det er så utrolig gøy å blogge når man støter på så vidunderlige mennesker, det mener jeg virkelig!
Det går ikke an å gå tom for motivasjon med dere som tilskuere♥

Jeg måtte bare svinge innom før jeg legger meg for å si dette, for det varmer så utrolig mye. Jeg vet nesten ikke hva jeg skal si.. målløs. 

Tusen takk for at dere lyser opp dagen min!

SINNA SULTEN!!

 • 04.08.2017, 19:45


Dette var virkelig dagen min i dag, verdens søteste blogger skrev et eget innlegg til meg som du kan lese her. Jeg fant ut at en av mine nærmeste venninner også blogger, den bloggen skal dere få høre mer om i morgen! Bare å glede seg, for det er ei sprudlende jente som har mye på hjertet sitt 


Men nå dere, har dere hørt om å være sinna sulten? Føler stadig at jeg møter fler og fler som lider av det samme.. hehe. Å være sinna sulten er virkelig en utfordring, et rent helvete. Du blir så sulten at svetten renner, kroppen skjelver nesten og hodet sprenger. Så kommer et søtt lite ansikt og lurer på om dere skal finne på noe, kjæresten eller kona lurer på om du kan støvsuge etter jobb eller du får beskjeden om litt overtid i dag. Og alt dette skjer selvfølgelig mens du sitter der klissvåt av svette og med rumlende mage. Overdriver litt altså, men det er sånn her det føles. Det stakkars menneske som bare har et lite spørsmål eller en liten beskjed blir beskyldt for å mase, først og fremst. Og deretter virker du tydelig irritert, så da kommer det berømte spørsmålet "hva er det for noe?". Og det skal jeg fortelle deg! JEG ER BARE SULTEN! Ekstremt sulten. Kropp og sinn hos meg er ikke så veldig flink på å være sulten.. og åpenbart er det fler som lider samme lidelse.. Skulle vært medisiner for dette - bananer i lange baner, på resept hadde vært fint, takk. Akkurat nok energi til å ikke få mentalt raseri over et helt enkelt spørsmål. 

Ikke noe passer bedre enn deilig middag servert av moren til Vetle, på tidspunkter som dette ♥

Kjenner du til problemet? Haha! Facebook HER - Instagram HER 

Bare jenter kan gjøre dette!

 • 03.08.2017, 23:02


Hei og hopp! (og egentlig god natt) jeg måtte bare avslutte dagen med et innlegg som var litt morsomt å skrive, håper dere liker det!

Bli gravid og føde et barn, ingen mannfolk kan skryte på seg dette!

Skylde på mensen på dårlige dager!

Skape drama, det er veldig sjeldent jeg hører om gutter som starter opp en dramatisk situasjon.

Overtale, vri og vende, denne må vel ikke forklares? haha!

Smiske seg ut av trøbbel, eller inn på byen

Bruke kjærestens klær! Hvor ofte ser du en gutt/mann i dama's klær liksom? Jeg kan fint bo en uke i joggebuksa og skjorta til kjæresten min. Tror ikke han ville gjort det motsatt.. hehe.


Facebook HER - Instagram HER 

Drømmeland

 • 02.08.2017, 21:39


Hei hei, fine ♥
Nå sitter jeg litt sånn halvveis inn i drømmeland etter en lang dag. Det var utrolig deilig å komme hjem for en time siden, for denne dagen har vært veldig lang. Den siste timen har jeg brukt på å kikke etter et sted i USA eller Spania der man kan jobbe frivillig på en stall. Det er absolutt noe jeg kunne tenkt meg å gjøre i løpet av det neste året dersom det ikke blir skole. Nå er det heller ikke så lenge til 2. inntaket så det er mye tanker denne uken. Noe som er fryktelig psykisk slitsomt.. men krysser såklart fingrene for første valget mitt!

Man blir litt sånn gal i hodet når man har lyst til å oppleve alt på en gang. Jeg er en person som er så utrolig utålmodig og hvis jeg vil eller ønsker noe så skal alt skje på en gang. En utrolig dum egenskap til tider, sånn som nå. Stresser unødvendig, haha! Det er utrolig deilig å bare kunne skrive til noen, noen som kanskje føler det samme eller som kommer med fine kommentarer oppi det hele. Det setter jeg så uendelig stor pris på♥


Dette bildet er fra grytidlig i dag - hadde kjempe god tid, til og med tid til en selfie. Det er sykt.

Denne jenta må legge seg og samle nye krefter til en ny tidlig vakt i morgen. Jeg har også noe jeg gleder meg veldig til å fortelle dere i morgen, snart kjører jeg i gang med noe jeg aldri har gjort på bloggen før! Det er så utrolig gøy å blogge når tilbakemeldingene er så fine, og at dere trykker dere inn å leser betyr så mye!

Natta, vi snakkes i morgen♥ (å jeg gleder meg sånn!)


Facebook HER - Instagram HER 

5 ting som gjør meg glad

 • 02.08.2017, 12:00


Hei hei, verdens flotteste lesere ♥

I dag jobber jeg dobbelt opp, så i kveld kommer jeg til å være super sliten å sove som en stein. Kan hende det kommer en tanke til i kveld, det må sees an på kroppsformen. Uansett, jeg vil dele fem til som gjør meg glad. Selvfølgelig mye mer enn dette som gjør meg glad, men et slikt innlegg kan være kos å komme med i ny og ne, eller?

Toffie, hunden min - han gjør meg så sykt glad hver eneste dag. Han lyser opp som en sol når jeg står opp, halen svirrer rundt i en syk hastighet og han skal bare kose hele tiden. Også er han en super venn å ha med på joggetur, en super venn å fortelle dypeste tanker til og han er rett og slett bare helskjønn!

Alle jeg har rundt meg - venner, familie, kjæreste, dyr, stallen og hele pakka! Dere gjør at jeg vil stå opp av sengen min, hver dag.

God mat, servert og laget av andre - dessverre er ikke jeg så veldig begeistret for den delen hvor man tilbereder maten. Så hvis noen disker opp et deilig måltid blir jeg super glad.

Hest - alt med hest gjør meg lykkelig. De flotte dyrene fikser opp i en hver situasjon. Og de er så morsomme!

Å få klemmer - jeg elsker klemmer!

Hva gjør deg glad?Facebook HER - Instagram HER 

Hva gir deg fullmakt over kroppen min!?

 • 01.08.2017, 21:54


Dere assa, dere er så snille mot meg og sier så mye fint i kommentarfeltet. Jeg blir helt målløs♥♥

Jeg har lyst til å skrive litt om noe som angår mange, og som sikkert provoserer noen andre enda mer enn det provoserer meg. Ekle mennesker ute på byen! De folkene som tar seg retten til å klå på hvem de vil og pushe en hver grense.

I dette innlegget tar jeg utgangspunkt i mitt tilfelle, som naturligvis da faller på gutter/mannfolk. Men vit også at kvinner kan være like jævlig, det er bare ikke like mye omtalt.

Tidlig på kvelden bruker jeg masse tid på å finne frem et antrekk jeg liker, sminker meg litt ekstra og prøver å ta meg ut fra min beste side. Vi drar til noen venner og har det veldig hyggelig i lag før vi tar turen videre ut på byen, og der er du! Jeg vet ikke hvem du er, og du vet nok heller ikke hvem jeg er. Men du ser en kropp, du ser ikke meg. Kanskje har jeg valgt å gå med en fin topp som er åpen litt langt ned i fronten, med en shorts som sklir litt opp når jeg går. Det er dette du ser. Selvfølgelig skal du få se, jeg har valgt å kle meg med disse plaggene. Men selv om du mener at min kropp passer deg ypperlig akkurat i kveld så mener ikke jeg det - og jeg gir deg ingen rett til å ta på meg når jeg ikke vil det. Ikke kom her å si at jeg ber om dette fordi jeg kler meg lettkledd. Den skal du ta med deg langt ut på landet. Fordi jeg har pyntet meg for min egen del og mest sannsynlig også for at kjæresten min skal synes at jeg er fin. Om du også synes jeg er fin, er det bare hyggelig så lenge du holder deg unna. Jeg er av den typen som gir ganske tydelig tegn på at jeg finner det upassende at du kommer bort til meg, eller slår meg på rumpa i det jeg går opp trappen fra toalettet. Og hvis kjæresten min forteller deg at han ikke liker det du gjør mot meg, da skal du sloss eller hente kompisene dine som skal ta kjæresten min. Hvorfor!? det var du selv som startet det hele med en rett du overhodet ikke har. Det er så mange jenter som godtar dette og synes det er "gøy" med den oppmerksomheten. Spør du meg har det ødelagt så mye av en manns syns på kvinnekroppen. Vi er ikke noe leketøy, samme hvilken alder vi er i. Jeg finner det absolutt ikke naturlig at du skal ha friheten til å gjøre hva du vil med meg og min kropp.

Jannicke Elnæs sitt bilde.

Og jeg har like mye rett som deg til å dra ut selv om du er singel og jeg ikke er. Jeg drar ikke på byen for å hooke opp med hele verden, jeg drar ut med folk jeg liker å være med. Venner som jeg kan ha det gøy med. Jeg blir gjerne kjent med deg om du er hyggelig og bare er ute etter en venn eller en å ha det gøy med, men dersom du vil noe mer eller gjør noe som er over min grense sier jeg pent ifra første gangen. Neste gang er det uakseptabelt!

Dette må det være flere jenter som som sliter med ute på byen. Ubehagelige mannfolk som klår og skylder på at "du ber om det". Ingen kommer bort å klår når jeg ligger å soler meg på stranda, da har jeg enda mindre klær på. Så hvorfor ber jeg ikke om det her da? Bare fordi det er et vann og litt sand i nærheten. Ånei du.. jeg skal få kle meg i akkurat det jeg vil - hvor jeg vil.

Er vi enig da?
♥ Jannicke


Facebook HER - Instagram HER 

Gi deg selv selvtillitsboost!

 • 01.08.2017, 00:39


God kveld ♥ nå har jeg endelig kommet meg opp i sengen og under dyna etter en lang kveldsvakt. Merker at det er tilbake til jobb og vanlig hverdag igjen. En avkobling på hytta en hel uke var gull verdt i mitt tilfelle.
Jeg har lyst til å dele hele åtte punkter som gir en selvtillitsboost, alle er veldig enkle ting å gjøre. Fler av disse gjør jeg så ofte jeg kan, og det ene punktet har til og med vært en stor del av at jeg føler meg komfortabel uten sminke. Hvor flott er ikke det da!?

 • Få skryt når man mestrer noe. Hvem liker vel ikke å få høre fra andre at man får til noe? Alle trenger dette!
   
 •  Gjør noe du synes er gøy, i mitt tilfelle er en tur i stallen noe som kan endre hele dagen min. Til det bedre, selvfølgelig.
   
 • Ta på et favorittplagg. Har du en favoritt bukse, genser eller kanskje en bh? Ta det på, spesielt velg dette på en dårlig dag for å få en bedre selvfølelse.

 • Ha en kveld med en nær venn eller venninne og gjør deres greie. Kanskje er det bare å sitte i sofaen med en kaffekopp og skravle i vei? Eller liker dere samme spill? Selv elsker jeg en skikkelig jentekveld med en sykt bra jente film. Mean girls eller noe i den sjangeren, men potetgull eller grønnsaker og dip og gjerne avsluttet med en overnatting. Det er heaven! Og du får kvalitetstid med noen som virkelig bryr seg om deg♥
   
 • Gi et kompliment til noen andre. Det høres kanskje rart ut at dette skal gi deg selvtillit, men å ha en egenskap å kunne skryte litt av andre sier noe om din egen personlighet.
   
 • Ha god tid på morningen! Ikke start dagen med stress, det er den dummeste starten du kan ha. Med god tid får du tid til å spise ordentlig frokost, stelle litt ekstra på badet og bruke litt tid på neste punkt.
 • Se deg selv i speilet og si minst en positiv ting om deg selv. Dette hjalp meg til å føle meg komfortabel uten sminke, og med håret rett ned helt naturlig uten rettetang. Aller helst si det høyt, men det kan føles veldig rart. Så ihvertfall si det høyt til deg selv inni hodet. Det er noe jeg gjør hver eneste dag, trekker frem en ting som er positiv. Jeg gjør dette inni hodet fordi det føles for rart å si det høyt.. hehe!
   
 • Og til slutt - SMIL!!! Hele tiden, selv om du ikke mener det. FORDI underbevisstheten din vet ikke om du mener det eller ikke. Så den vil uansett få positive signaler som automatisk vil få deg i bedre humør uten at du selv vil merke det. Kjempe rart..

Har du noen tips som jeg ikke har? Eller bruker du kanskje noen av disse?


 Facebook HER - Instagram HER

Villa Malla

 • 31.07.2017, 12:02


Hei hei, fine deg♥

Her om dagen sa jeg at jeg skulle skrive et innlegg om et helt amazing sted, Villa Malla. Det var første gangen jeg var der på lørdag, og absolutt ikke siste. For et fantastisk fint sted, stedet gir en følelse av en eller annen resturant på stranden midt i Spania. Ihvertfall følte jeg det sånn. Maten de lager er utrolig god, og det var synd været var dårlig for uteplassen der var magisk. Med palmer, sand, fyrtårn, strand og til og med kunne man gjøre vannsport der. Neste gang jeg skal dit håper jeg det er finere vær! Bildene viser nok veldig idyllisk og fint vær, men det blåste masse. Og været ble jo selvfølgelig finere når vi skulle reise derifra.

Jeg var her med masse familie og kjæresten min, og det var en veldig hyggelig avslutning på sommerferien. De har invitert meg med flere ganger, men av en eller annen grunn har det aldri passet. Så nå er jeg evig glad for opplevelsen og for en så fin avslutning før hverdagen inntreffer igjen.

Tenk at dette fantastiske stedet ligger like ved Tofte, av alle steder! Haha..

Har du vært på Villa Malla før?
Jannicke


 Facebook HER - Instagram HER

Sex og vold er ikke en jobb!

 • 30.07.2017, 21:06


Hei hei, fine deg!

Tidligere i dag så jeg en dokumentar om unge jenter som går inn i pornobransjen. Mest av nysgjerrighet for hvordan ting jeg ikke vet noen ting om, fungerer. Og litt for å se hvor syk verden vi lever i.

Filmen jeg så heter Hot girls wanted, og jeg anbefaler deg og se den dersom du ikke har sett den. Kun for å få et innblikk i hvor lite selvrespekt mange unge jenter har for kroppene sine. Og ikke minst hva slags hverdag de tror de skal få av å holde på med dette. De er jo ikke "prostituerte", de kaller seg for skuespillere. Men hvor sant kan dette være da? De får jo faktisk betalt for å selge kroppene sine. Og denne filmen handler kun om amatører, altså veldig unge jenter som akkurat har fylt 18 år og som leter etter spenning i hverdagen - istedenfor en kjedelig skole/jobb hverdag. Kjenner hjernen min snurrer rundt når jeg prøver å sette meg inn i hvordan disse jentene kan ha en slik tankegang..

Selvfølgelig, sikkert en super enkel måte å tjene penger på. Men det kan da ikke være verdt det, i det hele tatt? Hva slags kroppsbilde har man hvis man vil jobbe med porno? Etter hva jeg lærte av filmen skal du skille deg ganske greit ut og jobbe beinhardt (gjøre de sykeste tingene) for å kunne leve av det i lengre tid. Hvem ønsker seg dette!? Det burde jo vært ulovlig. Og ikke minst blir jeg kvalm av å tenke på hvilke ekle menn og kvinner som koser seg til dette! Nesten halvparten av pornoen er vold, vold altså mot kvinner. Unge jenter!

Jeg forstår ikke hvorfor kropp og vold skal selge så bra. Det burde forbys! Det skulle vært straff for å støtte denne type jobb. Det ødelegger et menneske, uansett hvor desperat man må være. Det skal også sies at jeg var helt grønn på dette med pornobransjen før denne filmen, så for meg ble det kanskje litt ekstra mye å ta inn over seg. Med tanke på hvordan folk kan finne seg i enkelte ting.
Se den filmen, så skjønner du hva jeg prater om. Provoserende, men sånn er virkeligheten!


 Facebook HER - Instagram HER

#porno #sexogsamliv #voldmotkvinner #kropp #dokumentar

Bruk og kast

 • 30.07.2017, 12:00


La oss snakke gjenbruk! 

Er det noe jeg virkelig elsker, så er det når ting kan gå i arv. Jeg er så heldig at Linn (som erstemoren min) er så og si samme str i alt av klær. OG klesskapet hennes er fylt opp med de smarte kjøpene som du alltid har og som ikke går ut på dato. Tenk å ha den egenskapen å bare finne sånne klær.. Heldig med den! Og heldig er jeg også de gangene det er noe hun skal kvitte seg med, for som oftest passer det jo på meg. 

Skulle ønske bildene ble helt annerledes, men de vil ikke samarbeide.
Denne kjolen er nemlig så utrolig fin, og jeg husker at jeg syntes Linn var så utrolig pen i denne for flere år siden. Og nå er den min. Uten at jeg har betalt en eneste krone for det, og hun kunne gi den videre til noen som kan dra enda mer glede av den!

Det virker som at mange har blitt flinkere til å bruke ting om igjen, og ikke bare kjøpe for så å kaste. Det har kommet masse apper man kan bruke til å selge brukt ting, og ikke minst elsker jeg Jenny Skavlan sin - Tise. Den er jo helt genial, med bilderedigering til og med. Om du ikke har testet ut den appen, så anbefaler jeg på det sterkeste å sjekke den ut. Bare for å se hvilke kupp som kan gjøres der. Jeg titter støtt og stadig innom for å se om det ligger noe spennende der! Det ender ofte med at jeg blar og blar i en evighet, haha.
Bruk og kast metoden, den er vi ferdig med!

Er du flink til å gi bort ting du ikke skal ha lenger?
Har du sjekket ut appen Tise?
♥ Jannicke


 Facebook HER - Instagram HER

Explore the world!

 • 29.07.2017, 21:06


Hei hei fine dere!

Den siste tiden har det vært mye ekstra belastning på skuldrene mine. Som den kontrollfreaken jeg er så får jeg veldig noia når det dukker opp viktige og store ting jeg ikke kan ha noe kontroll på. Til høsten har jeg egentlig veldig lyst til å starte på en utdanning og har vært så heldig at jeg i det minste står på venteliste - på to forskjellige linjer. Men det plager meg at ventetiden er så lang, og at det ikke finnes noe som helst form for oppdatering på denne lista før 2. inntaket har vært om en uke. Skjønner dere problemet eller!? Haha!

Tankene mine surrer ekstremt mye rundt dette med skolesituasjon. Hverdagen vil jo bli helt snudd på hodet for min del om jeg skal starte studie på heltid. Og det er det jeg har mest lyst til, men...

tankene mine surrer også mye rundt hva jeg vil oppleve dersom jeg må vente enda et år. Og jeg vil definitivt benytte noe av tiden på å reise, kanskje prøve å jobbe med noe i utlandet? Det hadde vært veldig gøy. Lært noe om en annen kultur og kanskje litt språk! Isåfall hadde valget falt på spansk.

Bare tenk så kult å dra til et ukjent sted å måtte lære alt på nytt. Og jeg ville definivt jobbet med hester eller andre dyr! Eller kanskje reise til et land for en stund, reise hjem - for så og utforske noe nytt en gang til!

Uansett hva det neste året bringer - så skal det være spennende! Det er bestemt.

I dag spiste vi lunsj på Villa Malla, et helt sykt fint sted som det kommer er innlegg om senere.

Har du noe erfaring med sånn type reising/utforsking?

- Jannicke

Husker du..

 • 28.07.2017, 17:34


Det har vært en så fantstisk fin dag her i sommer paradis! En dag med masse sol (og vind såklart) her nede ved sjøkanten på hytta. Sola skinner fortsatt, men man merker forskjell på kveldssola og den som er her på dagen.

Da jeg lå i solstolen og duppet av litt tidligere i dag kom jeg på noen morsomme ting som vi holdt på med rundt den tiden jeg gikk på ungdomsskolen - for sånn 6-7 år siden. Tenk at årene har gått fort!

Husker du..

Da ingen var offisielt kjærester før det var endret sivilstatus på facebook. Og hvis man hadde en krangel så endret man den til "det er komplisert" bare så alle skulle få vite om krangelen i håp om å få litt sympati. Haha!

Husker du..

Den gangen mammas sminke var bedre enn din egen. Ihvertfall i mitt tilfelle. Jeg gikk bokstavelig talt rundt som en levende gulrot i 8. klasse.. Uff!

Dette er ikke sikkert var så vanlig men..

Ofte byttet jeg og en av mine nærmeste venninner 1 sko, så gikk vi rundt i et friminutt med to forskjellige sko. Som oftest var det å bytte en ugg's mot en annen da, så vi gikk liksom ikke rundt med en gummistøvel og en joggesko.. Det hadde vært gøy å sett bilder av nå!

Og den gangen..

Lærerene bestemte seg for å låse dørene inn til skolen i friminuttene. På barneskolen kan jeg forstå, men halo!! På ungdomsskolen.. Ble like sur hver gang. Også var det egentlig kun 10. trinn som fikk gå utenfor skolens grenser.. Kjempe teit! Da jeg gikk i 8. tror jeg til og med de fikk gi alle andre som gikk til butikken en anmerkning for å ha gått fra skolen. Det mener jeg å huske at de fjernet ikke så lenge etter mitt kull startet der. Hahah!

Har du noen gøyale punkter å legge til? Eller har vi noen av de samme?

- Jannicke

Sommer vibes

 • 28.07.2017, 10:27


Endelig litt sol igjen! Og temperatur til å sitte ute i. De to siste dagene har det regnet en del i Holmsbu og da blir man veldig begrenset på et sånt sommer sted. Så i dag skal dagen brukes riktig!

Håper på bading og båtkjøring.

Hva er deres planer for dagen?

-Jannicke

Inspirert av Sophieelise - et liv uten alkohol

 • 27.07.2017, 23:58


Nå har jeg gått mange runder med meg selv og er fortsatt litt usikker på om dette skal postes offentlig så alle kan lese. Men sannheten er at jeg er helt enig med Sophieelise om at man ikke trenger noe alkohol for å skulle ha det gøy, og jeg ble inspirert til å gjøre det samme som henne. Ikke nødvendigvis av samme grunner, men å lese at en annen person som er vant med å feste mye i perioder skal leve en alkoholfri periode - det er motiverende nok for meg til å ville gjøre det samme!

Det er jo ikke tvil om at denne jenta her er glad i en skikkelig bra fest med ville tilstander. Og det skal nok bli en større utfordring enn jeg forventer å skulle takke nei til alkohol hver gang vennegjengen skal drikke seg stup dritings. Heh, jeg kan allerede høre drikkepresset som vil dukke opp og det er noe jeg vil skrive om og dele erfaringer ved senere, når jeg har opplevd det sånn ordentlig. 

Det skal også bli en god erfaring og en tøff utfordring å skulle være seg selv å slippe seg like løs som resten av gjengen - i en ikke beruset tilstand. Det tror jeg skal bli det tøffeste for min del. Men det er en erfaring jeg personlig sterkt også ønsker å vokse på. En måte jeg vil lære meg å bli mer selvsikker på! Så utrolig rart at det skal føles sånn her å ta "avstand" fra alkohol.. Det føles nesten skummelt, fordi jeg vet ikke helt hva jeg kan forvente meg i sosiale settinger. Først og fremst vil jeg teste ut et par fester eller sosiale treff bare for å føle litt på det. For meg som er så ung så tror jeg det også vil være en fin erfaring den dagen jeg popper champisen igjen å kunne gjøre det kun for kosen - ikke for festen og for å bli fortest mulig og mest full. Gud, så mange som holder på sånn. Haha!

Høres sikkert ut som jeg er frelst med alkohol i dette innlegget, men det er langt i fra. Takker sjeldent nei til en fest, men er ofte en av de som drikker minst og ender opp som barnevakter for andre.. Men bare det å skrive det her gjør det ekstra motiverende å gjennomføre. 

Jannicke

6 fakta

 • 27.07.2017, 12:57


Det å blogge når kreativiteten ikke spiller på lag er ikke alltid så lett. Og det føles ikke riktig å skrive noe dersom jeg ikke har noe fornuftig å komme med. Men en ting jeg elsker å lese hos andre er noen fakta så man kan få et bedre inntrykk om hvem som står bak bloggen. Så nå har jeg samlet ned noen fakta jeg har kommet på. Og det er heller ikke så lett å skrive ned fakta om seg selv når man sitter å leter etter det! Hjerneteppe deluxe.. haha. Her er det jeg har kommet opp med nå.

Rastløs og utålmodig, her er jeg enten eller. Men som oftest hvis det ikke skjer noe rundt meg så sitter jeg nærmest og tripper med bena og venter på at noe skal skje.

Ekstremt dårlig på avgjørelser, for eksempel om hva vi skal ha til middag eller om vi skal dra på stranda eller i skogen. Jeg lar som regel noen andre ta disse beslutningene for meg, fordi det ofte ikke spiller noen rolle for min del.

Barnslig og trassen, spesielt i stressa situasjoner hvor det snurrer rundt i hodet mitt så kan jeg reagere med å sukke kjempe høyt og himle med øynene. Eller om jeg er med kjæresten min og jeg blir stressa over noe han gjør, som for eksempel løpe etter meg, prikkedøden eller noe sånt - da kan jeg fint finne på å bare sette meg ned på rumpa! Haha, så barnslig går det an å bli.

Pratefeil, i samme situasjoner som i punktet over kommer det ofte noen artige pratefeil som ender i nye ord. For eksempel sultentirsdag, underomjordisk og kometiker. Det er noen ord som har dukket opp i det siste..

♦ Kontrollfreak, jeg elsker å få med meg alt som skjer rundt meg og i kretsen rundt meg. Rett og slett fordi jeg føler meg utenfor om jeg ikke har kontroll på hvordan ting er. Selvfølgelig noe jeg må bli bedre på, for det er jo ikke alt jeg har noe med.. Ofte får jeg også høre fra venner at jeg er alt for nysgjerrig på ting. Men jeg tenker ofte at det ikke er så dumt jeg da, for man lærer mye av å være nysgjerrig på ting.

Tror på spøkelser, ja jeg tror at det finnes så utrolig mye mer mellom himmel og jord enn vi vet. Og jeg tror også et en person kan gå igjen som et gjenferd. Noe som er veldig skummelt av og til!

Har vi noe til felles?
♥ Jannicke

Bryr du deg om hva andre tenker om deg?

 • 25.07.2017, 20:54


Det spørsmålet tror jeg mange må stille seg selv et hvorfor ved. Fordi alt for mange bryr seg om hva alle andre tenker, inkludert meg selv. Det bør jo ikke ha noe å si hva andre synes om deg, og det som kanskje er det latterligste av alt er at de rundt deg tenker som oftest ikke over hvordan du kler deg eller hva du gjør, i det hele tatt. Det meste sitter i ditt eget hodet.

Iallfall går ikke jeg rundt å dømmer alle rundt meg og tenker "for en topp" eller "hvordan kan hun gjøre noe sånt" i hverdagslige situasjoner. Selvom jeg selv kan gå å tenke at personen på andre siden av stranda studerer meg fra topp til tå og finner feil på feil. Han eller hun gjør jo ikke det. Jeg tror de fleste har nok med å tenke på seg selv og sine komplekser og da har man ikke tid til å studere de rundt, for man blir for opptatt av å kontrollere hvordan man tar seg selv ut. Så hvorfor ikke bare slutte å tenke på komplekser og "feil", og heller bare være helt ekte vare? Det er ingen som kan si noe negativt om ekte varet, og dersom noen gjør det. Tenk dere da hva disse menneskene sliter med!

Håper alle har en fortsatt fin kveld <3

- Jannicke

Hjernen streiker på ferie

 • 24.07.2017, 11:09


3 dager uten skriving, hva skjer!? haha. Hjernen min har rett og slett streika på ferie! På lørdag da det var 22 juli hadde jeg rett og slett ikke lyst til å skrive om hvor gøy jeg hadde det, når så mange andre deler sterke bilder og historier. Da hadde jeg ingenting å komme med, så da ble det så enkelt som å legge bloggen til side. Lørdag var også min siste arbeidsdag, og jeg startet ferien min med en 3 timers ridetur i skogen. Så idyllisk og fint ♥

Mamma og Kenneth (stefaren min) har kjøpt seg hytte i sommer, og i går dro jeg og kjæresten min for å se. Og der var det så fint. Sørlandet er så fantastisk fint på sommeren, bada fikk jeg endelig gjort og god mat fikk vi servert. Det har vært veldig deilig å bare la hjernen henge langt etter fordi det er ferie! En veldig etterlengtet uke med fri. Den skal brukes helt fullt ut, og bare nytes. Og jeg har selvfølgelig tatt noen bilder av hva jeg har holdt på med de siste dagene. Bare se så fint vi har hatt det!

Nå er det ikke lenge til vi reiser videre på hytta i Holmsbu, så vi snakkes derifra!

Q; Hva har dere drevet med de siste dagene?
♥ Jannicke

Utnytta og baksnakk på jobb!

 • 20.07.2017, 23:57


Jeg får ikke sagt det nok, men jobben min må være en av verdens mest givende jobber ♥ Å komme hjem sent fra kveldsvakt, men tenke at det er helt okey fordi alle jeg har pratet med og møtt i dag har bare gjort hele kvelden min helt super. Det er en deilig følelse!

Tidligere i dag fikk jeg en kommentar hvor det stod litt om mobbing på arbeidsplass, og jeg vil faktisk skrive litt om det. Fordi å bli utnyttet eller mobbet på sin egen arbeidsplass, hvem finner det greit? De som synes det er okei kan ta seg en bolle eller to - og høre her!

Arbeidsmiljø har nesten alt og si for trivsel på jobb. Uansett hva du jobber med har du enten en kollega, en sjef, en samarbeidspartner eller om du er selvstendig næringsdrivende så har du vel kunder? Så uansett jobb, er du fysisk i kontakt med andre mennesker på en eller annen måte. Er det da hyggelig om den ene personen eller disse kollegaene skal gjøre arbeidsdagen dritt? Dette gjelder også for bloggere som lever av å dele livet sitt. Dere som publiserer stygge kommentarer, dere er med å skaper en dårlig arbeidsplass for disse bloggerne. Eller i andre tilfeller dårlig miljø på en arbeidsplass.
Ta en lærling for eksempel, helt ny i yrket og skal lære seg helt nye ting i praksis. Det er ganske skummelt i seg selv! I mange yrker blir man fort kastet ut i ubehagelige situasjoner, også skal arbeidsplassen i tillegg lage dårlig stemning rundt deg? Det går ikke an! Vi er alle mennesker med forskjellige behov og alt sånt der, men på jobb kan man holde maska og samarbeide med de man jobber med. Trivsel har sååå mye og si! Jeg har selv valgt bort en jobb på grunn av dårlig miljø og vet akkurat hvordan det er å føle seg litt "utenfor" eller utnytta og rett og slett litt maktesløs. Jeg har også selv stått og hørt på stygge ting en kollega har sagt om en annen kollega. Hvorfor liksom? Da kan man heller velge å fjerne seg selv fra arbeidsplassen, enn å fortsette å lage den kvalmen. Punktum.


Takk og lov for at vi alle på jobben tar så godt vare på hverandre, for det er faktisk ingen selvfølge.. Vi har virkelig verdens beste arbeidsmiljø og kan absolutt ikke klage!

Har du opplevd noe du ikke likte på en jobb? Fortell!
♥ Jannicke

Roadtrip i solnedgang

 • 20.07.2017, 10:18


God morgen!

Det var så avlsappende med en rolig kveld i går, vi hadde en så fantastisk roadtrip i solnedgang langs vannet. Det var virkelig helt magisk å sitte å høre på musikk som jeg er sikker på var populær når mamma og pappa var på min alder, synge med og bare la håret blafre i vinden. Så deilig det var altså! Bading ble det ikke da.. varmeapparatet i bilen kunne i brukes så da ble vi enige om å vente med badinga til det er litt varmere i lufta. Neste uke skal vi på hytta i Holmsbu, så vi får håpe på like fint vær da som det er nå. For da blir det masse bading!

Vi hadde det så fint på roadtrip at jeg var ikke hos venninna mi før nærmere halv 12 på kvelden.. stakkars! Men vi hadde det veldig fint, satt oppe å skravlet til halv 2 i natt før vi fant ut at det kan være lurt å legge seg. Og akkurat nå vet jeg faktisk ikke om hun fortsatt sover eller hva hun gjør, for jeg har ikke kommet meg ut av senga enda. Så deilig å sove lenge!

Jannicke

Mental breakdown!

 • 19.07.2017, 18:02


Nå, nå er det mental breakdown her hos frøkna. De siste dagene føler jeg at jeg har jobbet meg ihjæl mens alle rundt meg har ferie og storkoser seg med fri. Fryktelig frustrerende! Det har ikke vært noe pusterom til å sette seg ned å skrive de 3 siste dagene omtrent, så nå som jeg har en times tid skal jeg faktisk ikke gjøre noe annet enn å klikke på tastaturet og ligge i senga. Hodet orker ikke mer for i dag, det har rett og slett tatt seg en fri kveld.


Så i dag har jeg gjort meg ferdig med alt jeg skulle, så fort som f*en etter jobb. For nå er det frikveld, det blir bading i skogen, kanskje en liten roadtrip og overnatting hos ei venninne! Og så venter kveldsvakt i morgen, så på toppen av kransekaka kan jeg sove lenge!

Q: Har dere noen sånne dager/perioder?
♥ Jannicke

Klissete inspirasjon

 • 18.07.2017, 18:17


Ah, jeg elsker sånne bilder! Får så mye inspirasjon og kan sitte å se på slikt i timesvis. Håper alle får en fin dag!

Jannicke

Profesjonell i uniform

 • 17.07.2017, 18:02


Hei hei!

I går kom jeg over et veldig positivt innlegg i en avis om helsenorge, og jeg ble så glad. Fordi etter at jeg selv startet å jobbe i dette berykta helsevesenet så vet du akkurat hva "flertallet" tenker om deg når du er på jobb. Og det er trist, for stort sett er det kun det negative som blir satt i fokus. Da jeg leste overskriften på dette innlegget ble jeg først forbanna, for det så veldig negativt ut og jeg tenkte egentlig bare at det er tragisk hvis enda en person skal få lov til å rakke ned på helsepersonell som hjelper andre.

Altså, ja det kan hende noen ikke passer så godt i jobben de har som andre. Og sånn er det med alle jobber. Ikke bare de hvor man jobber med mennesker. Men jeg tror at vi alle gjør det vi evner best for å kunne hjelpe de som trenger den ekstra hjelpen. Og ikke alle er vi like tålmodige, selv om vi har en uniform som skal presenteres jobben vår og oss på best mulig måte. Det å være profesjonell til alle arbeidstider hos alle mennesker er ingen fiks på null komme niks. Det er faktisk en ganske stor prøve til tider, og vi er mennesker vi og, inne i disse draktene. Det må jeg bare si, at noe av det folk tar seg retten til å kritisere kan ikke alltid være lett å legge bort etter arbeidstiden. For å få en personangrep på jobb kan ikke være særlig gøy. Det har ikke hendt meg, men jeg kan lese og høre jeg og. Det som blir sagt til oss på jobb, skal bli sagt til oss som den personen som står der i uniform. Ikke den personen som står under, naken og tviholder på alle sine følelser for å opptre profesjonelt. En ting jeg selv kan si er at jeg får testet tålmodigheten min på jobb, på hver eneste vakt. Og takk og lov for at jeg har lært å telle til 10. Den kommer utrolig godt med til tider.
Det skal sies at jeg mener også at en pasient, bruker eller kunde for den saks skyld har "alltid rett". Altså skal man alltid lytte til det de sier og ta en avgjørelse eller avhandling etter det. Oss som jobber i helsevesenet vil alles beste, og gjør så godt vi kan for å hjelpe. Og jeg er så takknemlig for den jobben jeg har i hjemmesykepleien hvor man møter så mange forskjellige fantastisk flotte kollegaer og pasienter.

Jeg ble bare så paff når jeg tok meg selv i å bli sint på en overskrift i går, når innlegget bare var masse masse ros og skryt til helsenorge! Og jeg ble så glad når jeg leste det, for det er ikke ofte nok. Dessverre. Den gode jobben skulle vært mye sterkere trekt opp og frem til hele folkemengden og alle utenforstående. Jeg vil at du skal vite at når jeg er på jobb, og går i uniform så vil jeg kun ditt beste. Og gjør alt jeg kan for å oppnå det. Hvordan du tolker mine handlinger er opp til deg. Jeg vil jo alltid ditt beste enten jeg går i uniform eller ikke. Men å rakke ned på et menneske personlig, som er på jobb er respektløst i mine øyne.

Hva mener du om jobben helse personell gjør?
♥ Jannicke

Deilig å være bortskjemt

 • 16.07.2017, 20:39


Ååh, dere er så herlige! Jeg blir helt satt ut av hvor snille dere er mot meg ♥ Føler selv at det dabber litt av, og at jeg går litt tom for ord å skrive. Men jeg har faktisk begynt å ha med meg en liten bok som jeg skriver opp alle ideer jeg kommer på, sånn at jeg ikke skal glemme det bort også ikke ha noe å komme med i det hele tatt. For det er vel sånn at når det passer dårligst, har du mest lyst til å sette deg ned å skrive litt?..

Denne dagen har vært helt amazing. Den startet utrolig tregt når klokka ringte halv 7, hjernen hadde kanskje hvilt seg fire timer totalt siden forrige kvelden. Det er tungt å komme hjem fra kveldsvakt, for så å gå på tidligvakt dagen etter. Uansett, det var deilig å få i gang kroppen sånn etterhvert - litt utover dagen.
Også endte den brått med at tante ble med i stallen og gikk seg en tur med hesten og meg! Spontane som vi er, satt vi plutselig rundt samme middagsbord også (på tantes regning, haha!). Deilig å bli litt bortskjemt altså, og oppå det hele med to av mine favoritt mennesker her i verden. Nei gud, blir nesten litt rørt når jeg tenker på hvor fine folk jeg har rundt meg.

Også er huseierene så snille å låner ut hele uteplassen sin når dem er på ferie. Så her er det skikkelig luksus om dagen, med grill, terrasse, egen blåbærlyng og full pakke! Utrolig deilig å kunne slippe Toffie litt fri og. Null stress og ikke ha ferie, når dagene er sånn her.


♥♥♥

Har dere hatt en fin dag?
♥ Jannicke

6 grunner for at du bør blogge!

 • 15.07.2017, 14:00


Hei hei fine folk ♥ Jeg er ikke vant med å ha så god tid mellom stallen og jobben, så nå sitter jeg på terrassen og nærmest tripper med beina fordi jeg synes det er så kjedelig å bare vente. Men det er også deilig å kunne sette seg ned litt før rumpa skal stresse videre, det bare er så veldig annerledes - på en fin måte! Trenger flere sånne dager så jeg kan lære meg å være litt tålmodig..

I dag har jeg veldig lyst til å liste ned noen ekstremt gode grunner til å blogge, nettopp fordi jeg føler det virker som mange synes det er kleint. Hvertfall etter hva jeg har hørt av andre så er det litt "sett ned på" om folk vet at du har en blogg, men ikke ligger i toppen. Litt sånn "ah, hvorfor gidder du" dømming fra utsiden. Og faktisk er det veldig synd, fordi jeg merker veldig godt selv nå som jeg går litt inn for å skrive om temaer som angår meg så får jeg veldig mye igjen for det ved å ha en blogg. Det kommer mye godt ut av å dele med andre.

♦ Hvis du har noe du vil si, men ikke vet hvordan, hvem eller hva du skal si så er det veldig fritt frem å kunne skrive. Uten at noen vet det kan du viske ut hvis du ikke er fornøyd med måten det er skrevet på. Du kan velge om du vil være åpen og usensurert eller anonym. Og du står fritt til å skrive ned akkurat hva du vil, men selvfølgelig gjelder nettvett. Å bare skrive fritt er en terapi for hjernen, og en veldig deilig avkobling.

♦ Nye bekjentskap. Med en blogg som får lesere vil det også komme kommentarer. På en merkelig måte føler man at disse blir personer man kan forholde seg til, litt det samme som bekjentskap i virkeligheten. Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal forklare dette punktet, men hvertfall føler jeg at bloggsamfunnet er en egen liten greie. En liten bloggboble. Og det er ikke utvilsomt at man møter en leser en dag. Eller kanskje møter du personen bak bloggen du selv leser. Kanskje det blir en ny venn.

♦ Du blir mer sikker i dine egne verdier og hva du selv står for. Dette gjelder meg, men jeg vil tro at det også angår veldig mange andre som velger å åpne seg eller ta for seg ting de brenner for. For det er mye lettere å se ting fra forskjellige synspunkter når man samtidig skal prøve å engasjere andre i det du skriver. Du blir mer reflektert og lærer masse av det.

♦ Samarbeidspartnere og opplevelser - kanskje er du så heldig at bloggen gir deg jobbmuligheter, sponsor eller andre former for samarbeidspartnere? Ikke vet jeg. Men det er store muligheter i denne bransjen hvertfall. Kanskje  til og med reisemulighetene kommer etterhvert, takket være bloggen du valgte å starte opp. Om ikke så kan du dra på en utflukt på eget initiativ å lagre alt om turen på bloggen. Dele det med leserne dine og motta fine tilbakemeldinger. Hvis den muligheten kommer til meg skal jeg virkelig gripe den!

♦ Frihet er det beste. Ingen kan bestemme hva du skal skrive om. Har du lyst til å vise hva du har på deg eller hva du spiser så gjør det. Vil du snakke om kropp eller politikk så gjør det, ingen bestemmer over deg og din blogg. Fine ting du opplever og skriver om er veldig enkelt å klikke seg tilbake på om noen år. Alt er lagret på samme sted. Og du har en veldig fin unnskyldning til å ta litt ekstra bilder av hva du holder på med.

♦ Kommentarer og tilbakemeldinger på jobben du gjør, det betyr så utrolig mye. Det tror jeg gjelder alle som blogger. At noen tar seg tid til å lese eller se på bildene dine og gi en bekreftelse på at du har gjort noe bra, det elsker vi! Hvem vil vel ikke ha litt ekstra oppmerksomhet? Det trenger vi alle. Og ja, folk kan også kommentere stygt. Men det er dessverre noe som følger med å være en "offentlig" person. Som er noe du velger helt frivillig da du starter opp bloggen. Og her på blogg.no kan man stenge kommentarfeltet og man kan velge godkjenne alle kommentarer før de kommer ut.

Selvfølgelig finnes det mange fler gode grunner til å blogge, men jeg ville ha med de viktigste for meg. Og jeg er veldig glad jeg startet å blogge igjen. Det er kjempe gøy!!

Har du noe å legge til på lista?
♥ Jannicke

Vær en bikini babe!

 • 14.07.2017, 12:30


Det er utrolig deilig vær i dag, og jeg har skikkelig lyst på en tur til stranda. Stranda betyr bikini, og bikini betyr at alle som er der får se kroppen min - nesten naken. Krise.

Nei, det er ikke krise. Kropp er kropp, og vi er heldigvis alle forksjellig. Tenk så kjedelig om alle skulle vært like! Denne sk trenden er bare noe tull, mener jeg. Hvorfor skal vi ikke være fornøyde med oss selv hele året? Hvorfor er det bare sommeren som skal sette kropp i fokus. Og jeg mener ikke at alle skal trene seg superslanke og bli fit, hele året. Men hvorfor skal man liksom jobbe noe mer med kroppen sin mot sommeren, når vi er som vi er. Uansett om du er stor, liten, bred over hoftene, små pupper, store pupper - samma det. Det er bare en kropp, og den kroppen er du nødt til å gå med enten du vil eller ikke. Altså ja, jeg forstår at om du er så ekstremt misfornøyd så vil du sikkert gjøre noe med det, og da er du sikkert godt i gang allerede. Hvis du på død og liv bare skal klage, uten å ta initiativ til å gjøre noe med det eller uten å snakke åpent om hva du vil endre på, sånn som operasjon som du sikkert må spare masse penger til. Da er det ikke synd på deg. Da vil jeg tro du er ute etter oppmerksomhet. Og å spille på kropp for oppmerksomhet er veldig dårlig gjort. Det er dårlig gjort fordi hvis du syter over at du er det ene eller det andre, så lager du et negativt bilde i hodet på de som har samme komplekser som deg. Kroppen min har faktisk ikke endret seg siden jeg var 15-16 år, nå er jeg snart 21. Jeg har alltid hatt de samme kompleksene, men har godtatt dem og lar ikke det ødelegge sommerferien min hvertfall!


Jeg har valgt å bruke bilder som er noen år gamle rett og slett fordi jeg ikke har endra meg en damn shit siden den tiden. Og det finnes ingen nye bilder. Og jeg går ikke ut i gata å poserer, haha! Da hadde nabo'n blitt glad tenker jeg.

Det er du selv som bestemmer hvor ille det skal tenkes om kroppen din. Et smil og en sprudlende sjel overdøver en hver kropp - samme hvordan det ser ut. Kropp er kropp, uansett. Vi er faktisk bygd sånn for å fungere som vi gjør. Før du misforstår hele innlegget så svar meg på dette: Hvem er det som bestemmer hva som er en perfekt kropp for akkurat deg? Det er ingen andre enn deg selv. Og jeg kan lett forstå at man vil gjøre endringer, det er tross alt veldig lett tilgjengelig mye av det vi kan fikse på. Og det streifer da tankene mine i blant også, men ikke gå å klag og prat negativt om den kroppen du har i dag, selv om du vil gjøre endringer! Det er det som skaper dårlig kroppsbilde.
Vær heller superstolt og vis hvem du er, lys opp som en sol å la alle få se hvordan du ser ut når du stråler fra innsiden og ut!

En dag er vi oppblåst og ser ut som magen er 3 mnd på vei, og neste dag kanskje ikke. Hva så, så lenge du lever å kan ha det gøy?

♥ Jannicke


Ikke glem å bli med på challenge HER!

Når panikken kicker til

 • 13.07.2017, 10:59


Den følelsen som kommer når klokka er midt på natta og du er lys våken, hodet detter tilbake på puta og etter en evighet er øynene klistret på plass igjen. Så våkner du litt senere, denne gangen kjempe trøtt. Tenker at klokka kan umulig være så veldig mye, så du drøyer litt med å sjekke fordi hele senga holder deg litt igjen. Nå er klokka nesten 11, panikken får virkelig sitt utspill. Ute av senga på to sekunder. Trenger ikke en evighet på å lete frem klær, det er bare å slenge på seg noe, kaste i seg maten å komme seg ut døra!

J

Akkurat sånn har jeg det nå, håper dere har en roligere morgen enn meg! Og en super torsdag.

Jannicke

En typisk dag med meg!

 • 12.07.2017, 14:30


Hei hei!

For at dere som ikke kjenner meg, kan få muligheten til å kjenne meg bittelitt bedre vil jeg ta for meg en "typisk" dag i hverdagen min. Den starter som regel tidlig, uansett om det er fridag eller ikke. Hvis jeg har tidligvakt starter alarmen min å ringe mellom 05:30 og 06:00. Kommer helt an på om jeg tar buss, blir kjørt eller skal sykle til jobb. Men dette er ikke så ofte. Så sånn her er en dag med meg, hvis jeg jobber kveldsvakt (noe som hender litt oftere enn tidlig vakt):

Alltid starter dagen med en tur ut i pysj, eller ekstremt enkle klær. Da må Toffie ut å få en liten morgentur, før han får komme inn å spise maten sin. Da kan jeg begynne å ordne meg frokost og stelle meg på badet. Noe som går veldig fort. Min hverdagssminke og morgenrutine tar maks 10 minutter. Ofte ender jeg opp uten sminke frem til jeg faktisk skal ut å handle eller ut for å farte rundt.

Den siste tiden har jeg fått utrolige mange fine muligheter til å holde på med masse hest. Så da går turen videre til stallen sånn mellom 9 og 12 en gang. Kommer helt an på hvor mange hester jeg skal passe/ri den dagen og om jeg skal på jobb eller ikke. Om jeg kan slappe av litt hjemme eller generelt bare være treg på morningen så er jeg det. Det skjer en sjelden gang, og faktisk er det veldig deilig å starte dagen i stallen også. Her er Toffie som regel med, så morgenturen før jeg drar i stallen tar ikke så lang tid. Det er egentlig bare så han får gjort fra seg ute, og ikke inne.

Stallen tar fort alt fra 2 - 7 timer. Det kommer helt an på hvor mye det er som skal gjøres. Men jeg vil tippe det tar sånn 3-4 timer de fleste av gangene. Da er det møkking, børsting, kosing, ridning og alt annet som følger med ansvaret for hesten(e). Veldig gøy er det, og man får så mye fint igjen for det! Virkelig verdens beste hobby ♥Så går turen hjem, for å spise litt mat, hoppe i dusjen, skifte klær og pakke sakene til jobb. Jeg har også en av verdens fineste jobber som vikar i hjemmesykepleien. Så å komme hjem for å dra videre på jobb pleier aldri å være noe problem, for jeg møter så utrolig mange fantastisk flotte mennesker resten av kvelden som gjør meg så glad!
Ofte når jeg har kveldsvakt er jeg så heldig at kjæresten min passer litt på Toffie så han får mat og tur til riktig tid.

Så går arbeidsdagen frem til 22:30, da kan jeg starte på reisen hjem. Som oftest har jeg en snill gutt som kommer å henter meg, da er vi hjemme til 23 tiden. Da er det å fylle magen med litt mer mat, roe ned kroppen for kvelden og prøve å legge seg. Det er faktisk ikke så lett å sovne tidlig på kvelden når man kommer så sent hjem. Kroppen er så oppspilt og våken. Så etterhvert er det da endelig natta, før det er så og si nesten samme rutine igjen neste dag. Dette er en veldig typisk dag for meg, men alle dager er absolutt ikke sånn! Jeg har selvfølgelig fri en gang i blant.

Hvordan er en typisk dag i livet ditt?
♥Jannicke

En real og flau throwback!

 • 11.07.2017, 22:10


God kveld fine folk!  ♥jeg er så evig takknemlig over hver og en av dere som leser det jeg skriver.

Denne dagen har vært såå lang, men også så produktiv. Og slike dager elsker jeg!
I går kveld ble endelig pc'en min fikset, så nå slipper jeg å skrive fra den tunge gamle skole pc'en fra 8. klasse. Haha, rart at den fungerer enda, og at min skulle ta kvelden. Heldigvis for meg tok den ikke kvelden helt enda, og fungerer som bare det akkurat nå. Og en ting som er utrolig gøy med det, er at jeg har en hel haug med veldig gamle bloggbilder her. Helt tilbake til 2011. Jeg tenkte jeg skulle dele noen av de, så får vi oss alle en (forhåpentligvis) god latter i kveld!

Det er bare å le eller grine så mye dere vil - selv vet jeg ikke helt hvem jeg skal velge. Gråte i fortvilelse over at dette har vært publisert før eller bare le det bort og spille søt og uksyldig..


Et meget fint outfit bilde. Jeg må bare påpeke at under den shortsen sitter det selvfølgelig en svart strømpebukse. Haloo, alle visste at shortsen måtte over strømpebuksa hvis det var kaldt ute. Shortsen skulle på, uansett.


Jøsses, så heldig jeg var her da. Et lass med kinder maxi, min favoritt♥ Og ser dere hvor brun/oransje jeg er? Var så stolt over den fargen der, men sannheten er vel egentlig 3 kg brunkrem med solpudder over. Positivt er ihvertfall at på denne tiden hadde brynene mine kommet tilbake igjen. Det var nemlig en periode de så sånn her ut:


Gurimalla!! Det værste er at her hadde jeg mye bryn i forhold til min værste nappe periode.. meget flaut!
Og håret har vel så og si endret seg med årstiden.. noe det fortsatt gjør, haha!


Og selvfølgelig - mac'en! Alle måtte bare ha mac, jeg bare latet som. Dette er nemlig mamma sin.. Men det visste ingen andre når jeg postet dette bilde.

Det finnes tusenvis av flere gamle bloggbilder i arkivet her, kanskje det kan komme mer ved en senere anledning.
Noe du husker som var kjempe flaut og bare til å le av fra flere år tilbake?

♥ Jannicke

Leve godt for lite penger!

 • 11.07.2017, 12:00


Nå har jeg fundert i flere dager på hvordan jeg skal skrive dette innlegget, men nå bare setter jeg igang også ser vi hvor det ender.

Jeg leser andre blogger, daglig. Og for en stund tilbake kom jeg over et innlegg av en dame opp i 20 årene hadde skrevet. Det handlet om en kjedelig dag, så det endte med et nytt kjøp. Altså et basseng til under 500 kroner. Javel, greit nok - det er et billig basseng, for det var stort. Men det jeg reagerte på var at denne bloggeren presterte i å skrive "dette har jo alle råd til". NEI!! Alle har ikke råd til det. Når jeg leser sånt så får jeg så vondt av andre voksne mennesker, som kanskje sitter med barn selv og leser av ei yngre jente at alle har noen hundre lapper ekstra. Det finnes normale familier, på 2-3 eller kanskje 4 under samme tak som skraper etter penger før neste lønning. Kanskje rart å høre fra meg, ja. Selv er jeg medlem i en gruppa på facebook som heter "leve godt for lite penger", og det kommer frem mye fint og mye trist i den gruppa. Man får et lite innblikk i hvordan enkelte har det med økonomien sin, uten at man kanskje ønsker det. For det gjør forferdelig vondt når du forstår at en liten gutt eller jente må klare seg med minimalt, mens bestevennen kanskje får alt han eller hun peker på!

Er selv 20 år, bor for meg selv og har kun deltidsjobber. Vet akkurat hvordan det er å leve minimalt, og jeg er én person å dekke. Føler virkelig med dere som dekker for fler. Vi skal være evig glad så lenge vi har mat på bordet og tak over hodet. Alt det andre er bare bonus på bonus.Verden er utrolig urettferdig, og jeg mener man skal tenke to ganger før sånne påstander kommer frem. Og denne jenta som skrev dette innlegget mente nok ikke noe med det. Men jeg bare tar meg i å tenke at det er en grunn for at det ofte er flaut snakke om hvor lite penger man har, og ikke hvor mye. Personlig mener jeg at kontrastene man ser på en "rik" og "ikke rik" person, selv her i Norge, er alt for stor. Vi er alle like hjelpeløse én dag, uansett!

Jeg anbefaler alle å følge den siden på facebook HER - det legges ut utrolig mange gode tips!

♥ Jannicke

I 2017 skal jeg glede andre!

 • 10.07.2017, 20:29


Jeg har lyst til å publisere en liste med min ønskeliste for 2017, publisere det offentlig for å få et lite spark i rumpa på å realisere drømmene. Ikke bare ha lyst til å gjøre det, uten å gjennomføre det. ♦ Fjelltur - å gå i fjellet i flere dager med telt, godt selskap og hunden min. Det er noe som ofte streifer tankene mine, så det skal absolutt snart skje. Bare gå med fin natur uten bekymringer om hva enn som måtte holde alle opptatte her hjemme. Gud så deilig det må være. 

♦ Zip-line ned Holmenkollen - dette vet jeg ikke helt hvor lenge det er mulig å gjøre, før det kanskje blir for kaldt ute og skisesongen plutselig setter igang igjen. Uansett en ting som står høyt opp på listen. Fly ut av Holmenkollen, bare med litt mer sikkerhet. Også zip-line som er så gøy da!

♦ Roadtrip uten mål og mening - noe som høres så sinnssykt kult ut. Bare kjøre en retning, se hva Norges veier har å by på underveis også bare finne et sted å sove over natten. Så fortsette videre uten mål og mening igjen neste dag. Også bare fortsette sånn til man ikke gidder mer, eller til jobb og skole tar over hverdagen. 

♦ Gallopere på en strandlinje - hvis muligheten noen gang melder seg. Jeg skal smile fra øre til øre og bare kose meg på hesteryggen, akkurat som på film. Akkurat som at det bare er hesten og jeg som eksisterer. 

♦ Gjøre en fin ting for noen andre - men dette kan ikke spesifiseres. For det kan være så mye og så lite som skal til, det kommer helt an på situasjonen. Men en gang i måneden vil jeg skrive om en fin opplevelse/en god gjerning jeg har bidratt med, til fordel for et medmenneske. I håp om å inspirere andre til å gjøre lignende ting. Hvis jeg noen gang får muligheten til å bli en trendsetter er dette førsteprioritet. Da blir det ikke noe nytt klesdesign eller nytt sminkemerke nei.. 

Nå må jeg passe på så lista ikke blir for lang, det er tross alt høsten snart og hverdagen setter sine krav den og. Så tiden må strekke til for at alt dette skal kunne finne sted, i år. Det er masse mer jeg ønsker å gjøre, kanskje det kommer en ny liste når denne er fullført. 

Hva står øverst på din bucket list?
♥ Jannicke 

Sære tvangstanker

 • 10.07.2017, 11:41


God morgen ♥ utrolig deilig å sove lenge!

Jeg kommer over et innlegg på en annen blogg tidligere denne uken, med sånne morsomme fakta og rare fobier. Og mens jeg leste igjennom hennes innlegg, kom jeg på mine sære tvangstanker. Det er ikke noe alvorlig, det er rett og slett bare morsomt. Og det ene punktet henger  igjen fra jeg var liten, og gikk rundt ute i Oslo med pappa.  

Når jeg dusjer - da må forhenge være klistret fast i veggen på begge sider. Altså jeg spyler det fast med vann så det sitter fast inntil veggen. Hvis ikke det er dusjkabinett da, da går det fint så lenge det er tett og lukket igjen. Sånn har jeg vært så lenge jeg kan huske. Jeg klarer ikke dusje med dusjforheng hvis ikke det sitter helt tett på begge sider. Men dette har jeg faktisk hørt at flere av vennene mine gjør også, så kanskje det ikke er så uvanlig? 

Streker og sprekker i bakken - kan jeg ikke tråkke på. Hvis jeg husker riktig tror jeg det er fordi når jeg var liten lekte jeg ofte en lek med pappa når vi var ute å gikk i byen eller til lekeparken. Det var om å gjøre å ikke tråkke på strekene der det var sprekk i asfalten på fortauet og på fortauskanten. Jeg balanserte alltid på den kanten og skulle da ikke tråkke på streken, da var jeg "ute" av leken. Ingenting skjedde, leken startet vel bare på nytt. Dette henger litt igjen, og av og til får jeg for meg at akkurat DEN streken der den kan jeg ikke tråkke på, da får jeg verdens største uflaks resten av livet. 

Rydde rush - noen ganger snapper det helt oppi hodet mitt når det kommer til rot. Men det gjelder kun hjemme hos meg, der jeg bor. Og da skal jeg love deg at det er strøkent fortere en du rekker å blunke. Neida. Men når jeg får panikk over litt rot, så slår en veldig effektiv side av meg inn, en side jeg ikke finner ellers. Den eksisterer bare når jeg får sånne rush, og det er ikke så veldig ofte.. dessverre. Men da blir jeg helt ukonsentrert på andre ting, og fokuserer så og si bare på at det er rotete og at det  bli ryddig. Jeg stopper heller ikke før jeg er helt finito. Dette er vel egentlig bare positivt for det rotehuet mitt.

Håper alle får en fin start på ny uke, de fleste har vel alt gått ut i ferie. 

Noen andre som har sånne dumme, morsomme tvangstanker?
♥ Jannicke 

Fittetryne og Morrapuler!

 • 09.07.2017, 12:41


 

En ting jeg håper snart er ute av verden, som blir skikkelig ukult og bare sett ned på - så er det disse skjellsordene, som bare er ment på tull. For hvor langt kan man egentlig ta det før det er nok? To ting jeg for alt i hele verden håper har gått ut på dato er jævla homo og hore. Jeg husker hvor mye vi brukte disse ordene selv, for sånn 4 - 5 år siden. En venninne kunne kalle meg hore, på tull selvfølgelig. Og det var greit. Men det er faktisk ikke greit. Det bare ble akseptert fordi alle andre også holdt på sånn. Noen ord skal ikke tulles med, samme hvor godt man kjenner den man tuller med. 
Og jævla homo, generelt bare det å bruke homo som et skjellsord er vel ganske uakseptabelt. Men det føler jeg at fler og fler forstår, etter at det har vært så mye fokus rundt det den siste tiden. Det finnes mange flere skjellsord som skulle vært forbudt, og bare for å nevne noe - tøs - sklie - jøde - skløtte - fittetryne - morrapuler. Denne lista tror jeg kan bli evig lang med dette er bare de ordene jeg husker vi brukte mye på ungdomsskolen og det første året på vgs. Hvor mye stygt kan man egentlig kalle vennen sin for? Det er jo ikke hyggelig, uansett hvor mye man "ikke mener det". Det er med å bryte en person ned, hvis det skjer ofte nok. Det må da helt ærlig være så mye bedre å skryte hverandre opp i skyene, istedenfor å dytte hverandre ubevisst ned i grusen. Jeg blir ikke særlig glad og overlykkelig hvis en venninne av meg kaller med hore, selv om jeg vet hun ikke mener det. Ordet er jo så negativt ladet som det går an, samme hvem som sier det. La oss heller skryte av hverandre, finne gode ord som erstatter de vonde. Hvis det ikke finnes et godt ord for å erstatte det stygge, da lurer jeg på hva slags vennskap dere har? Hvis man ikke klarer å si fine ting til hverandre. Verden trenger mer av kjærlighet og mindre hat - og all denne småertingen er noe jeg hører daglig. 

♥ Jannicke

Picture perfect - en virkelighet som ikke eksisterer!

 • 08.07.2017, 13:04


Hei hei supre mennesker! TUsen millioner takk for responsen på forrige innlegg♥

Det er en ting jeg aldri kommer til å skjønne meg på, og det er dette picture perfect livet som mange lever. For noen kvelder siden satt jeg og snakket om dette her med kjærsten min, og jeg må si meg evig glad for at vi deler så mange like tankeganger. Det å leve et perfekt liv, er det faktisk ingen som gjør. Verdens rikeste er ikke nødvendigvis også verdens lykkeligste. Faktisk tror jeg at noen av de lykkeligste her i verden, er noen av de som har minst duppedingser ogsånt. De lykkeligste må være så sinnsykt rike på opplevelser, verdier og respekt - for rikdom kommer ikke bare i penger. Og personlig ønsker jeg bøtter og spann med denne type rikdom. Men det var litt bort fra det jeg egentlig ville skrive om. Er du på sosiale medier, tror jeg du vil forstå meg når jeg sier at det er så mange som legger ut bilder av hvor fint og flott de har det - livet smiler - har alt på stell - flotte venner - sene sommerkvelder - alt er ganske så perfekt. Det er bilder. Dere som legger ut bilde på bilde over hvor perfekt liv dere har det, hvorfor smiler dere ikke like bredt og like ofte i virkeligheten? Med alle redigeringsmuligheten som finnes i dag, kan hvem som helst stråle mer enn noen sinne på et bilde. Hvis jeg først skal legge ut en selfie over hvor fint jeg har det, så er det først og fremst fordi jeg føler meg ekstremt bra akkurat da, og jeg later ikke som. Eller skal jeg poste et bilde av et fantastisk fint sted, så ikke rediger det til langtvekkistan og tilbake da. La det være som det er, så ingen blir lurt. 

Mange ser faktisk opp til dere som lever picture perfect. Det er synd, spør du meg. De får en falsk illusjon om hvordan de kommer til å få det når de kommer til den alderen selv. For det er faktisk ikke sånn at vi fyller 16, 17 eller 18 år - og livet blir perfekt. Det er her det skal starte å bli vanskelig. Det er her du skal gjennom et forferdelig kjærlighetsdrama, det er her du skal begynne å styre din egen økonomi, det er her du skal velge fremtiden din. Du skal ta så ufattelig mange valg i denne tiden - som vil bestemme hvordan du kommer til ha det senere i livet. Og unge mennesker, vær så snill å husk at - enten så er ingen perfekte, eller så er alle perfekte på hver sin måte. Ingen er like, uansett. Og bak alle disse perfekte instakontoene så finnes så mye mer enn bare latter og moro. I promise you, virkeligheten kan være jævelig. Og alle skal gjennom det, før eller siden. 

"Prøv å hold orden og profilen ryddig" var det en som sa til meg en gang. Jeg kunne ikke skjønne hvorfor? Jeg deler bilder fra hvordan livet mitt er, og det er da ikke alltid like ryddig det. 

Post heller bilder av uredigerte opplevelser - ikke hvor bredt du kan late som at du smiler, med vinglass i hånda og den perfekte solnedgangen i bakgrunnen. Vil du bli likt på ordentlig, i det virkelige liv, så vis deg fra den siden du er til vanlig. Sånn som du er på ekte. For jeg tror at alle dere som lever dette livet, samme om det er Facebook, Snapchat eller blogg til og med, har drøssevis med folk rundt seg til alle tider. Men det et kanskje bare 1 eller 2 som har sett alle siden ved denne personen.

Smile på utsiden - når magen hyler av redsel

 • 06.07.2017, 16:46


Jeg har lyst til å fortelle litt om hvordan det er å være en av de som ønsker å skrike høyest, og samtidig ha prestasjonsangst. Det er så ufattelig mye her i verden jeg virkelig vil oppleve, lære om og bare få være med på. Jeg vil være med å gjøre verden til et bedre sted. Ingen kan gjøre verden perfekt for alle. Dessverre. Men jeg ønsker så inderlig å kunne utgjøre en forskjell for noen. Eller ihvertfall bare for én. Det er så mye bedre enn ingen. Det er så mye jeg vil si og dele, og det er så mange ganger jeg havner i situasjoner ute hvor jeg så gjerne vil gå bort til en person å bare si noe. Sånn som for eksempel å bare slå av en hyggelig samtale med en såkalt "uteligger". Det tror jeg ville blitt så uendelig verdsatt. Og dette var bare et eksempel på en ting jeg gjerne skulle gjort. Problemet er bare at jeg tørr ikke. Det er skummelt, for når jeg har ropt høyt før, så har jeg fått en smell midt i fleisen tilbake. Og det tror jeg er noe mange opplever - hver dag. 

På ungdomsskolen var jeg, i mitt eget synspunkt, en som elsket å være midtpunkt. Generelt har jeg alltid vært sånn i vennegjengen også. Jeg har alltid likt å være den personen som folk kommer til om det er noe. En som kan løse opp i konflikter eller som de andre ønsker å bare henvende seg til. Men da jeg plutselig stod i en vanskelig situasjon selv - som ble veldig negativ, og rett og slett mobberelatert. Da fikk jeg problemer. Jeg fikk blikk jeg ikke kunne takle, kommentarer jeg ikke fortjente. Det ble tøft, og det ødela rett og slett for den siden av meg som jeg nå savner mer enn noe annet. Det har gjort meg redd for å kunne være meg selv - helt fullt ut. Og jeg vil ikke skylde på noen for det, det er ikke derfor jeg skriver dette. Jeg ønsker ikke noe sympati for det nå. Det er lenge siden og livet går videre, liksom. Det er bare for at dere skal få en forståelse for hva jeg vil frem til. Nå vil jeg bare skrive om den følelsen av å ønske så sterkt å rope ut, men ikke tørre det. 

Følelsen sitter så langt inne i magen, og det er så ille at bare det å skulle si noe i vennegjengen gjør at hjerte pumper kjempe fort. Det som skal sies må repeteres hundrevis av ganger i hodet, før det kommer ut av munnen. Og når det først er sagt, så har tilbakemeldingen og responsen alt og si for om hjertet kommer til å roe seg ned eller ikke. Det er en kjempe ekkel følelse, for hvis det er noe jeg så inderlig ønsker å si så må jeg faktisk gire meg opp til å tørre å åpne munnen. Og selvfølgelig ender det som oftest i at jeg heller holder munnen min lukket. Fordi den klumpen i magen, og hjertet som nesten hopper ut av brystet er så innmari ekkelt. Noen ganger kan jeg til og med kaldsvette å bli skikkelig svimmel - men de rundt meg kan ikke se det. For man blir veldig god på å skjule sånne frykter. I verste fall vil jeg kanskje bare se litt lost ut, og hva passer vel ikke bedre enn å da si "jeg er bare litt sliten". Og dette er i vennegjengen, med mennesker jeg føler meg trygg på. Og det er garantert mange andre som også har det sånn, så jeg vil så veldig gjerne at dere skal vite - det er helt normalt å være redd. Vi alle er redd for noe, men ikke alle er redd for det samme. Kanskje du er som meg, og er redd for å dele meningene dine med andre? Bare vit at du er ikke alene om det, uansett hva du er redd for. I mitt tilfelle er det bare så utrolig frustrerende og irriterende, for jeg har så mye jeg vil bidra med. Det er definitivt noe jeg jobber med, hver eneste dag. Og det å ha et sted som denne bloggen, er helt fantastisk. For her kan jeg rope ut - uten å måtte smile på utsiden og hylskrike på innsiden. 

Helt meningsløst, rett og slett

 • 05.07.2017, 22:47


Just nu sitter jeg egentlig midt i et langt og personlig prega innlegg. Men kjenner at jeg faktisk må ta en pause fra det, fordi det er tungt å skrive om. Tungt samtidig som det letter på så mye, så mye jeg går å holder igjen daglig, i alle mulige situasjoner. Å skrive slike innlegg kan jeg gjøre i en evighet, for det er så deilig samtidig som det er skummelt å publisere. Men å bare skrive inn i evigheten er en så deilig følelse. Spesielt på kvelden, etter en lang dag med mange inntrykk og mye aktivitet. 

Sånn mellom disse seriøse, personlige og klage innleggene er det litt deilig å bare ta seg tid til å skrive om noe helt meningsløst også. Spesielt nå som jeg har hatt et barn i leiligheten her i snart en uke. All respekt til foreldre - dere har en sinnssykt krevende jobb, på fritiden deres. Det å skulle være like aktiv som en 11 åring er ikke bare bare, det kan jeg skrive under på. Det er mye morsomt i hverdagen, det er det. Men det betyr ikke at det ikke er slitsomt. Så nå skal resten av denne kvelden bare nytes, nå som det er stille og rolig. Det eneste ørene mine kan høre er en tungpustet sovende jente, og tastaturet ettersom jeg sitter her å trykker. Kanskje jeg skal legge meg ned med en god film, eller så ender jeg opp med å fortsette å trykke her resten av kvelden. Som vanlig. Deilig er det at det er rolig før jeg selv skal sove, og få hvilt litt før en ny dag som 11 åring. 

Håper alle har hatt en fin onsdag! 
♥ Jannicke 

Paradise hotel på topplisten

 • 04.07.2017, 19:03


De er ikke i overtall, men det er mange paradise deltagere, nye og gamle hvert eneste år oppi bloggtoppen. Og alltid etter endt sesong så er de overalt. På blogg.no, på facebook, på alle nettaviser og alle andre steder man kan være offentlig. Noen ganger tenker jeg - herregud så urettferdig at de bare viser seg på tv, gjør noen dumme og noen smarte ting. Sier mye ut av sammenheng som får hele Norge til å kaste seg etter på tastaturet. Men det er faktisk ikke så veldig urettferdig. Jeg kunne ikke vært med på paradise hotel, fordi jeg hadde ikke turt. Jeg hadde aldri kunne vist meg på den måten på tv, med masse fest og moro, bading og soling, dansing og et drama som bare er til å le av. Disse menneskene synes jeg er utrolig tøffe, faktisk. Kanskje det er en litt, kall det enkel da, måte å få følgere på. Men det er alle vi som klikker som gjør at en offentlig person kan leve av å være offentlig. Er det ikke? 
Jeg fikk bare lyst til å skrive ned svart på hvitt hva jeg egentlig mener om det - siden mange av disse såkalte paradise folka har skrevet noen innlegg om kommentarer de får på hvor enkel jobb de har. Det kan ikke være en enkel jobb. Men husk at det er forskjell på enkel - og en opplevelsesrik jobb. Å være med på opplevelser kan være utrolig krevende det altså. De siste dagene har jeg prøvd å begynne å bygge opp en blogg selv, fordi jeg har mye på hjertet. Jeg vil dele å nå ut til flere for å skape debatter og diskusjoner. Og det krever tid, så ekstremt mye tid og planlegging. En ting jeg helt ærlig kan si, er at de slipper kanskje litt billig unna den biten med å bygge seg opp fra bunn av, fordi de blir vist på tv og internett i flere måneder, så alle vet hvem de er. Men det er også der jeg mener at det er så tøft gjort. Det kan ikke være enkelt å vite at alt du sier å gjør i 24 timer av døgnet over flere måneder - er det noen andre som har makt over. Det er det jeg ikke hadde turt, for en av mine største utfordringer i hverdagen er at jeg er livredd for å drite meg ut. Så da skjønner dere kanskje hvorfor det ikke hadde vært noe for meg? Uansett skulle jeg virkelig ønske jeg kunne levd av noe jeg elsker. Å dele, å skrive og nå ut til andre. Og ikke minst alle disse flotte minnene som lagres på et sted jeg bare kan klikke tilbake å se på. For jeg innbiller meg at en toppblogger har en unik mulighet til å oppleve så ufattelig mye gøy - og ikke minst lære så mye om verden og andre mennesker! 

Og noe av dette gjelder såklart alle med mange følgere daglig. Dere gjør en bra jobb, for blogg på fulltid er virkelig å være online hele tiden. Det kan ikke være mye tid til offline tid da.. 

Dette ble et innlegg litt uten mål og mening, haha. Håper ikke det ble helt ut av sammenheng.. Isåfall står innlegget i stil med bildet hvertfall - for det er helt random! 
Q; Hva synes dere om at bloggere har en såkalt "enkel" jobb? Og synes dere egentlig det er rettferdig å kalle det en enkel jobb?
♥ Jannicke 

Kjære syklist - bli så sint på meg du bare vil!

 • 03.07.2017, 20:40


Kjære syklister - som overhode ikke kan regler! Hvis dere i tillegg til å sykle, også kjører bil så er jeg flau på deres vegne. 

Dette gjelder selvfølgelig ikke alle syklister, men det gjelder for mange av dem. Når man sykler i veien skal det følges de samme reglene som bilister skal følge. Kommer du til et rødt lys, så skal du stoppe - ikke kaste deg over på fortauet for å slippe unna det røde lyset. Du har selv valgt å sykle i veien, da får du godta at det finnes regler også. Og når vi først er litt inne på dette med fortau for fotgjengere, så kan jeg like gjerne også fortelle hvordan man skal bruke en fotgjenger overgang eller et fotgjenger felt. Der skal man gå på bena nemlig. Ikke trille på hjul. Hadde du kjørt bil så hadde du ikke kjørt over på fortauet i all hast for å komme fortere frem, og du hadde heller ikke fulgt med på rød/grønn mann lyset. Du følger vel da rød, gul og grønn lyset - de runde ringene vet du? Det er det du skal følge når du velger å sykle som et kjøretøy. Og ja, sykkelen din blir faktisk et kjøretøy på veien. 
Men du da, som sykler i veien og følger en del av reglene. Kanskje er du en av dem som glemmer å vise hvilken vei du skal? For en sykkel har ikke blinklys, og det er ikke normalt å kunne lese hverandres tanker! Skal du plutselig svinge inn på en annen vei så skal du fysisk vise det til meg som bilist med hele armen din. Jeg skal tydelig kunne se at nå skal du svinge, så du ikke kan forårsake en livsfarlig situasjon. For du vet vel hvor sårbar du blir på to hjul? Da spiller det ingen rolle om du sykler eller kjører scooter/moped/motorsykkel. 2 hjul gjør deg ekstra sårbar! 

Jeg prøvde meg som syklist til jobb forrige uke, og jeg sitter igjen med så utrolig mye provoserende inntrykk. Uerfaren syklist som jeg er, velger jeg å holde meg til et rolig/normalt tempo på fortauet eller der det er merket av felt for syklister. Der føler jeg ikke at jeg er i veien for noen, og hvis det skulle være noe - som for eksempel at mennesker tar mye plass og går ved siden av hverandre, jo da plinger jeg da. Men en sånn en ringeklokke, for å varsle at jeg kommer så ingen skvetter når jeg suser forbi. Det finnes nemlig dere å, som tror at alle kan høre syklene deres. Alle kan ikke det! Og ikke alle sykler gir fra seg så veldig mye lyd heller. Husk på det før du skremmer livet av en fotgjenger. Hadde det vært et lite barn hadde du helt naturlig sakket ned og vist enormt mye mer respekt enn om du skulle passert et voksent menneske. Tygg litt på det neste gang - før du tar avgjørelsen om du vil skremme noen eller ikke. 

Jeg så alt for mange som syklet UTEN HJELM! Altså hva tenker dere med? Ikke hodet hvertfall. Og ikke er dere vel veldig interessert i å ta vare på det hodet dere har heller? Jeg ser folk i alle aldre uten hjelm. Til og med små barn som har lært av mamma og pappa. Men faktisk det aller verste jeg kan se er - barn som sykler med hjelm, ved siden av mamma, pappa, onkel eller tante UTEN HJELM! Hvorfor liksom? Hvorfor skal du be barnet ta på seg noe du selv ikke vil ha på engang?? I mine ører og for mine øyne er det helt på trynet rett og slett. Jeg så til og med en eldre dame som syklet i sine fine sommerklær med slippers og selvfølgelig uten denne hjelmen da. Det er faktisk veldig ukult å ikke tenke sikkerhet. Alle vi "voksne" vil vel være forbilder for de yngre? Jeg synes ikke du kan kalle deg voksen i det hele tatt om du ikke vil vise andre hva som er rett og hva som er galt - sikkerhetsmessig. 

Jeg kan virkelig ikke forstå meg på enkelte mennesker! Jeg håper virkelig at du som føler deg truffet av noen av disse påstandene tar deg til vett før du forteller meg rett og galt. 
Og vær så snill å les - dette gjelder absolutt ikke alle syklister. Men føler du deg truffet så vil jeg påstå at det gjelder DEG! 

♥ Jannicke - med dagens utblås! 

Så vanlig for meg = en opplevelse for andre!

 • 03.07.2017, 15:55


Nå var det veldig deilig og helt innafor med en liten pause fra sola. I dag har vi vært i stallen og ridd på favoritthesten til Marie. Hun lyser opp som verdens blideste sol når vi skal i stallen for å ri, og i dag har vi til og med ridd uten sal. Det er andre gangen hun sitter på hesteryggen uten noe å balansere seg på, og det er så gøy! Det blir nesten mer moro for meg som får ta henne med i stallen enn det blir for henne å få være med i stallen, haha. Også oppi det hele så er jo hest nesten den største delen av hverdagen min. Så det er så rart hvordan en så hverdagslig ting kan være så satt pris på av andre. 

For det jeg setter så enorm pris på er jo hvor glad hun blir, hvor mye hun sitter igjen med. For henne er jo dette en opplevelse - men for meg er dette helt normalt. Veldig rart å tenke på, det er mange sånne settinger man kan sette i et litt annet perspektiv hvis man tenker sånn. Alle burde egentlig bli flinkere til å sette pris på alt man har! Selv tar jeg meg i å ikke glede meg nok over hvor heldig jeg er i hverdagen min. For egentlig så har jeg det virkelig bra - og jeg har mer enn noen andre kanskje ikke tør å drømme om en gang.. 

Nå skal vi snart pakke om sekken og reise til et badevann for å grille litt middag. Kanskje vi til og med kaster oss ut i vannet i dag også. Vi får se, det blåser jo litt mer i dag enn det gjorde i går. Vi skal ihvertfall kose oss masse oppi skogen med grill og godt selskap. Må nyte sommerdagene når de er her - plutselig er det bare regn og dårlig igjen.. Norge er finest på sine varmeste dager, synes jeg! 

Q; Er du flink til å sette ting i perspektiv for å sette mer pris på enkelte ting? 
♥ Jannicke 

Verdens beste jobb

 • 02.07.2017, 20:29


Jeg må bare si - jeg har verdens beste sommerjobb! Denne sommeren har jeg en "ekstra jobb" som ferieavlaster for min egen lillesøster. Det vil si at jobben er at hun er på sommerferie hos meg, å jeg må passe henne. Nevnte det så vidt i går, men jeg er så glad for det at det blir et eget innlegg. Vi har det så fint sammen! Hun er morsom og kreativ - og aktiv som andre barn. Det er klart jeg får testet tålmodigheten min også da, hun er tross alt et barn med sine behov. Derfor har hun jo en såkalt "avlaster", noe som vanligvis ikke er meg. Men i år var vi så heldig at det ble meg!

Som jeg har skrevet tidligere så er jo dette den eneste uka i sommer som jeg også har helt ferie. Samtidig som jeg egentlig er på jobb 24 timer i døgnet i en hel uke. Men siden hun er lillesøsteren min blir det så naturlig.

Denne jobben elsker jeg virkelig, og en ekstra bonus når det er henne. Men generelt er dette en type "ekstra jobb" jeg kunne hatt ellers også, å vært støttekontakt for noen. Det hadde passet meg så utrolig bra, så glad som jeg er i å føle at jeg hjelper noen eller gjør noe for en god sak. Den følelsen kan jeg virkelig leve på!

Q; kjenner dere noen som er eller som har støttekontakt? Det er en fin ting, sant? :)

Ha en fin kveld!

Sommer paradis

 • 01.07.2017, 13:16


Nå er det endelig én uke ferie før neste jobbdag, og når ferien starter med 25 grader og helt blå himmel - da klager iallfall ikke jeg!

Også er jeg så heldig som har besøk av lillesøsteren min denne uka, hun er på sommerferie hos meg. Noe jeg tror hun stortrives med. Det er ofte hun forteller at hun gjerne vil jeg skal flytte hjem igjen, og da blir det ekstra kos og stas når vi får mye tid sammen. Vi har også et veldig fint forhold til hverandre, noe vi begge setter veldig pris på!
I dag startet vi med deilig frokost før turen gikk opp i skogen til et kjempe fint vann. Her kan vi kose oss og bade masse. Vi får litt sol på kroppen og kan bare nyte sommeren sammen ♥

Q; Har dere startet ferien?

Ulemper med å bo for seg selv

 • 27.06.2017, 12:00


Hei hei! Nå er det jo en god stund siden jeg skrev innlegget med positive sider ved å bo for seg selv, som du finner HER. Så nå er det vel på tide med oppfølgeren som tar for seg de ikke så pene sidene ved det å flytte fra barndomshjemmet sitt. 

 Klesvask, haha ingen tvil om at dette er kjedelig i lengden. Venter på en maskin i skrivende stund. Syntes dette var litt gøy de første ukene, men så ble det kjedelig og ork etterhvert. 

 Et hav av utgifter, som ingen har forberedt deg på. Ihvertfall i mitt tilfelle kom det regning på regning som et lite sjokk. Og da spesielt hvor dyrt strøm kan være, ble jeg litt satt ut av! Forbered deg godt på absolutt alle faste utgifter som kommer. En utgift som er utrolig vanskelig å holde kontrollen på er maten du skal spise. Fysøren så dyrt det er å skulle spise bra, i alle fall om man er litt bortkjemt hjemmefra hos mamma og pappa. 


Siden jeg har vært så sinnsykt smart å kvittet meg med kameraet mitt til fordel for Toffie så blir det mobilbilder en god stund.. 

 Husarbeid, kan være både på den positive og den negative delen egentlig. Det kan være veldig koselig å vaske sin egen leilighet, men til tider kan det også være et slit og masse kaos. Jeg har enda ikke kommet helt 100% inn i min hybel, så her er tilfellet fortsatt litt ork og pes. Derfor kommer det på den negative delen i dag. 

 Ansvar over seg selv, man skulle tro dette var det diggeste med å flytte for seg selv. Men sannheten er at det kan være beintøft til tider. Det kan være så sykt vanskelig å finne motivasjon til å gå ut av sengen om morran når ingen står å banker konstant på døra eller står på kjøkkenet å skriker navnet ditt. Det kan være vanskelig å bestemme seg for å gå å legge seg til riktig tid. Man bestemmer jo selv, tross alt. Og ofte frister det mye mer med bare en episode til av en serie eller andre ting man heller vil gjøre enn å sove. 

Q; Noe du vil legge på lista? 
♥ Jannicke 

Fordeler med å bo for seg selv

 • 30.03.2017, 16:16


Hei! Tenkte jeg kunne komme med litt fordeler og ulemper av og til om det å bo for seg selv. Det er mye ansvar som følger med, som man kanskje ikke tenker over før man står i det og bare må akseptere det. Og da kan det fort bli mye nytt på en gang. Kan starte med det positive med å flytte hjemmefra, så her kommer 3 fordeler med å bo for seg selv. 

 Friheten, det er ikke noe tvil om at det er deilig å bestemme selv. Bestemme middag, komme å gå som man selv vil og legge seg når man vil er vel kanskje noe det mange gleder seg mest til når man er litt yngre. Og det er veldig deilig å være sin egen sjef! 

 Innredning, er ihvertfall noe jeg synes er kjempe gøy. Handle/ se på inspirasjon til egen leilighet. Dra på ikea og bare se for seg hvordan det skal se ut i akkurat ditt hjem. Jeg elsker å plukke ut ting etter min smak. 

 Følelsen av å være voksen, noe er gledet meg til i mange år. Å bli voksen på ordentlig, men alt ansvaret som følger med. Og mestre det å være selvstendig og bevise at det går fint. Q; Har du noe å legge til på lista? 


Hva tenker dere om slike innlegg? Tenker å komme med det en gang i blant for å dele mine erfaringer. Jeg elsker ihvertfall å lese slike innlegg hos andre og får masse ut av det så lenge det er noe aktuelt som blir skrevet om 

Spring is up!

 • 22.03.2017, 21:03
Åå det er så utrolig deilig ute om dagen, de dagene sola virkelig stråler! Som i dag, nesten ikke en eneste sky å se i løpet av hele arbeidsdagen. Noe jeg setter utrolig stor pris på, siden jeg jobber ute mye av tiden. Ser ut og virker som Toffie også synes det er utrolig kjekt med sol om dagen, det gjør det litt enklere å ta han med til stallen også. Små hunder, spesielt han her fryser jo så lett. Han har vært pakket inn i ull og flis og bobleklær siden november så jeg tror han føler friheten som er på vei med varmere tider. Akkurat nå ligger han å tørker seg i varmevifta i stua - han fikk en dusj istad siden det er så mye støv og gjørme i stallen. OG, jeg har faktisk en hund som liker å dusje. Utrolig deilig   

Toffie har faktisk instagram hvis noen vil følge han - @toffiedogg

I morgen venter en veldig lang arbeidsdag, så god natt!

Et innlegg om min erfaring med omplasseringshund er også på vei, for dere som måtte syntes at det er interessant. 

Ny blogg!

 • 20.03.2017, 11:23


Velkommen til blogg.no! :)

Dette er det aller første innlegget i din nye blogg. Her vil du finne nyttig informasjon, enten du er ny som blogger eller har blogget før.

Trenger du litt starthjelp finner du våre hjelpesider her: http://faq.blogg.no/, og vår engasjerte supportavdeling er tilgjengelig (nesten) 24/7.

Bloggen
Ønsker du å gjøre den nye bloggen din litt mer personlig anbefaler vi at du fyller ut profilinfo, og velger et design som passer til deg. Vil du bare komme i gang med bloggingen kan du starte et nytt innlegg.

Hashtags
Blogg.no bruker hashtags for å samle innlegg som handler om samme tema. Hashtags gjør det lettere å finne innlegg om akkurat det temaet du søker. Du kan lese mer om hashtags her: http://hashtags.blogg.no/

Andre nyttige sider
Infobloggen: http://info.blogg.no/
Vårt regelverk: http://faq.blogg.no/infosider/retningslinjer.html
Vilkår for bruk (ToS) og integritetspolicy: http://faq.blogg.no/?side=omoss

Nå som du har lest dette innlegget kan du redigere det eller slette det. Vær dog oppmerksom på at det alltid må være minst ett innlegg i bloggen for at den skal fungere - det er for eksempel ikke mulig å redigere designet uten at det finnes innlegg i bloggen.

Når du skal logge inn neste gang kan du gjøre det fra vår forside på http://blogg.no/.

 

Vi håper du vil trives hos oss!

hilsen teamet bak
blogg.no

 

blogg.no | logg inn | hjelp | regelverk | vilkår | om oss | kontakt oss | infobloggen

 

Jannicke Elnæs

Jente på 20 som bor i Drammen sammen med min lille chihuahua og kjæresten min. Mitt største ønske her i verden er å kunne være med å utgjøre en forskjell. Jeg er utrolig glad i å skrive å dele alt som skjer i min hverdag, vi blogges! Kontakt: elnes.jannicke@gmail.com

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no