Deilig å være bortskjemt

Ååh, dere er så herlige! Jeg blir helt satt ut av hvor snille dere er mot meg ♥ Føler selv at det dabber litt av, og at jeg går litt tom for ord å skrive. Men jeg har faktisk begynt å ha med meg en liten bok som jeg skriver opp alle ideer jeg kommer på, sånn at jeg ikke skal glemme det bort også ikke ha noe å komme med i det hele tatt. For det er vel sånn at når det passer dårligst, har du mest lyst til å sette deg ned å skrive litt?..

Denne dagen har vært helt amazing. Den startet utrolig tregt når klokka ringte halv 7, hjernen hadde kanskje hvilt seg fire timer totalt siden forrige kvelden. Det er tungt å komme hjem fra kveldsvakt, for så å gå på tidligvakt dagen etter. Uansett, det var deilig å få i gang kroppen sånn etterhvert - litt utover dagen.
Også endte den brått med at tante ble med i stallen og gikk seg en tur med hesten og meg! Spontane som vi er, satt vi plutselig rundt samme middagsbord også (på tantes regning, haha!). Deilig å bli litt bortskjemt altså, og oppå det hele med to av mine favoritt mennesker her i verden. Nei gud, blir nesten litt rørt når jeg tenker på hvor fine folk jeg har rundt meg.

Også er huseierene så snille å låner ut hele uteplassen sin når dem er på ferie. Så her er det skikkelig luksus om dagen, med grill, terrasse, egen blåbærlyng og full pakke! Utrolig deilig å kunne slippe Toffie litt fri og. Null stress og ikke ha ferie, når dagene er sånn her.


♥♥♥

Har dere hatt en fin dag?
♥ Jannicke

14

Ååååå så herlig <3

Fredrikke Gustavsen: ja, helt fantastisk<3

høres fantastisk ut :D

Janne: Det var det også! :D

Jannicke !

Så fint at du er blitt blogger. Du er rå til å skrive og sette ord på ting. Dette er noe du må fortsette med.

Gleder oss til å følge med.

Toril og Bjarne

Bjarne: å, tusen tusen takk! Nå ble jeg veldig glad!

koselig da:)

livetmitt93: :)) ja veldig!

Så koselig!! <3

Martha Melkild: ja <3

Så utrolig koselig!! :)

Victoria Larsen: <3

Det hørtes ut som en veldig fin dag! Og så snilt av huseierene da :)

Silje: Absolutt <3

Skriv en ny kommentar