5 ting jeg ikke kan leve uten

Tredje dagen av challengen allerede, hvor blir tiden av? Dagene går så utrolig fort. Og da spesielt på fine sommerdager med knall sol og helt blå himmel. Her kommer 5 ting jeg ikke kan leve uten;

♦ Familie og venner - tar det sammen som et punkt fordi de er alle like viktige for meg og spiller en stor del av hverdagen min.

♦ Toffie - kan jeg selvfølgelig ikke leve uten etter at jeg kjøpte han. Han har blitt babyen min, og kommer alltid til å være det.

♦ Mobilen min - egentlig kun fordi det er den jeg bruker til å holde kontakten med folk. Her om dagen skrudde jeg faktisk mobilen min i flymodus kun for å få en pause fra alle varsel og ting som dukker opp. Det var utrolig deilig, men jeg må ha mobilen min får å holde kontakten med alle sammen. Og den er veldig kjekk å ha hvis det plutselig skulle være et uhell ute. Også ganske enkel å ta bilder med på null komme niks, for å catche et perfekt moment.

♦ Jobb - jeg er faktisk så glad i å jobbe. Hadde jeg ikke hatt jobb hadde jeg kjedet livet av meg og gått tom for kreativitet tror jeg. Altså den følelsen av å kunne glede seg til man kommer hjem igjen, den er deilig den. Og den kommer ikke hvis man ikke har et fast sted å dra til, som jobb. Jeg hadde ikke klart meg uten jobb!

♦ HEST SÅ KLART - hest er halve livet mitt føler jeg. Det er en så stor del av meg, som jeg aldri kommer til å gi slipp på. Et så fantastisk dyr som gir så mye av seg selv, det er bare synd at hest skal koste så mye..Har du noe du ikke kan leve uten?
♥ Jannicke


Ikke glem å bli med på challenge HER!

10

fine ting :)

livetmitt93: takk:)

Så søt hunden din!

https://www.risilvjaplace.com

Silvija: tusen takk!:)

Mange av samme punktene som deg! Og så søt hund du har :D

Malin H: tusen takk! :D

Veldig fine ting! Koselig innlegg :-)

Victoria Larsen: Takk :)

Kjempefine ting

Laptoplifestylemamma: takk :)

Skriv en ny kommentar