6 grunner for at du bør blogge!

Hei hei fine folk ♥ Jeg er ikke vant med å ha så god tid mellom stallen og jobben, så nå sitter jeg på terrassen og nærmest tripper med beina fordi jeg synes det er så kjedelig å bare vente. Men det er også deilig å kunne sette seg ned litt før rumpa skal stresse videre, det bare er så veldig annerledes - på en fin måte! Trenger flere sånne dager så jeg kan lære meg å være litt tålmodig..

I dag har jeg veldig lyst til å liste ned noen ekstremt gode grunner til å blogge, nettopp fordi jeg føler det virker som mange synes det er kleint. Hvertfall etter hva jeg har hørt av andre så er det litt "sett ned på" om folk vet at du har en blogg, men ikke ligger i toppen. Litt sånn "ah, hvorfor gidder du" dømming fra utsiden. Og faktisk er det veldig synd, fordi jeg merker veldig godt selv nå som jeg går litt inn for å skrive om temaer som angår meg så får jeg veldig mye igjen for det ved å ha en blogg. Det kommer mye godt ut av å dele med andre.

♦ Hvis du har noe du vil si, men ikke vet hvordan, hvem eller hva du skal si så er det veldig fritt frem å kunne skrive. Uten at noen vet det kan du viske ut hvis du ikke er fornøyd med måten det er skrevet på. Du kan velge om du vil være åpen og usensurert eller anonym. Og du står fritt til å skrive ned akkurat hva du vil, men selvfølgelig gjelder nettvett. Å bare skrive fritt er en terapi for hjernen, og en veldig deilig avkobling.

♦ Nye bekjentskap. Med en blogg som får lesere vil det også komme kommentarer. På en merkelig måte føler man at disse blir personer man kan forholde seg til, litt det samme som bekjentskap i virkeligheten. Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal forklare dette punktet, men hvertfall føler jeg at bloggsamfunnet er en egen liten greie. En liten bloggboble. Og det er ikke utvilsomt at man møter en leser en dag. Eller kanskje møter du personen bak bloggen du selv leser. Kanskje det blir en ny venn.

♦ Du blir mer sikker i dine egne verdier og hva du selv står for. Dette gjelder meg, men jeg vil tro at det også angår veldig mange andre som velger å åpne seg eller ta for seg ting de brenner for. For det er mye lettere å se ting fra forskjellige synspunkter når man samtidig skal prøve å engasjere andre i det du skriver. Du blir mer reflektert og lærer masse av det.

♦ Samarbeidspartnere og opplevelser - kanskje er du så heldig at bloggen gir deg jobbmuligheter, sponsor eller andre former for samarbeidspartnere? Ikke vet jeg. Men det er store muligheter i denne bransjen hvertfall. Kanskje  til og med reisemulighetene kommer etterhvert, takket være bloggen du valgte å starte opp. Om ikke så kan du dra på en utflukt på eget initiativ å lagre alt om turen på bloggen. Dele det med leserne dine og motta fine tilbakemeldinger. Hvis den muligheten kommer til meg skal jeg virkelig gripe den!

♦ Frihet er det beste. Ingen kan bestemme hva du skal skrive om. Har du lyst til å vise hva du har på deg eller hva du spiser så gjør det. Vil du snakke om kropp eller politikk så gjør det, ingen bestemmer over deg og din blogg. Fine ting du opplever og skriver om er veldig enkelt å klikke seg tilbake på om noen år. Alt er lagret på samme sted. Og du har en veldig fin unnskyldning til å ta litt ekstra bilder av hva du holder på med.

♦ Kommentarer og tilbakemeldinger på jobben du gjør, det betyr så utrolig mye. Det tror jeg gjelder alle som blogger. At noen tar seg tid til å lese eller se på bildene dine og gi en bekreftelse på at du har gjort noe bra, det elsker vi! Hvem vil vel ikke ha litt ekstra oppmerksomhet? Det trenger vi alle. Og ja, folk kan også kommentere stygt. Men det er dessverre noe som følger med å være en "offentlig" person. Som er noe du velger helt frivillig da du starter opp bloggen. Og her på blogg.no kan man stenge kommentarfeltet og man kan velge godkjenne alle kommentarer før de kommer ut.

Selvfølgelig finnes det mange fler gode grunner til å blogge, men jeg ville ha med de viktigste for meg. Og jeg er veldig glad jeg startet å blogge igjen. Det er kjempe gøy!!

Har du noe å legge til på lista?
♥ Jannicke

16

Hvorfor er det så viktig at mitt liv ødelegges og at ingen får vite om det?

Laila Monica Nikolaisen Ribssk:

Kjempe flotte punkter!! Veldig enig :-)

Victoria Larsen: takk!:)

Fint innlegg:) ha en fin vakt på jobb i kveld:)

Mona Iren: tusen takk!:)

enig:)

livetmitt93: :))

Enig. :D

Blogging er også veldig gøyt og en fin måte å nå ut til flere hvis det er noe man ønsker. :)

Cassandra Lysgård: ja det er helt sant! :)

fine grunner <3

Hege Kristin: <3

bra skrevet! Takk for inspirasjon

https://www.risilvjaplace.com

Silvija: takk, og bare hyggelig :)

Fine punkter du har med!!! :) Ønsker deg en fantastisk sommer. Kjempe fin blogg!<3

minkampmotmobbing98: tusen takk!<3

Skriv en ny kommentar