Min verste uvane

Da er det challenge tid, og første punkt på lista er "din verste uvane". Jeg synes det blir så vanskelig å plukke ut bare én uvane, for her er det fler å ta av. Men min aller verste er at hvis noen spør meg om noe jeg har lyst til, så sier jeg alltid ja før jeg tenker. Og ofte ender jeg opp med å ha sagt ja til å dra opptil 3-4 forskjellige steder på samme tid. Det er fryktelig frustrerende til tider. Jeg er veldig dårlig på å sette alarmer på det jeg skal, så jeg har investert i en stor ukesplanlegger som står veldig synlig mellom gangen og stua. Den er også investert i for at jeg skal huske hvilken hest jeg skal ri når, haha. Så surrete kan det bli noen ganger! Den er virkelig genial og ha, og kan anbefales til dere med en hektisk hverdag. Jeg har kjøpt min på Clas Ohlson.


Tror faktisk jeg må være et av verdens største surrehuer! Men denne tavla hjelper meg å holde litt oversikt, som gjør at jeg stresser mindre.

Hva er din verste uvane?
♥ Jannicke


Ikke glem å bli med på challenge HER!

4

kjedelig og ha det sånn og hehe :) ikke noe som jeg kommer på

livetmitt93: da er du heldig, hehe :)

hehhe kjenner meg absolutt igjen!

Så flott at du fant deg en challenge forresten, glemte desverre at jeg skulle sende min til deg! Men det ser ut som det ordnet seg?

- Jeg har forresten ukens blogg løpende på bloggen nå. Bli gjerne med!

Jessica Kristiansen: ja det ordnet seg, hehe!:)

Skriv en ny kommentar