Min verste uvane (Jannicke Elnæs)
Forside Add meg Instagram Facebook

Min verste uvaneDa er det challenge tid, og første punkt på lista er "din verste uvane". Jeg synes det blir så vanskelig å plukke ut bare én uvane, for her er det fler å ta av. Men min aller verste er at hvis noen spør meg om noe jeg har lyst til, så sier jeg alltid ja før jeg tenker. Og ofte ender jeg opp med å ha sagt ja til å dra opptil 3-4 forskjellige steder på samme tid. Det er fryktelig frustrerende til tider. Jeg er veldig dårlig på å sette alarmer på det jeg skal, så jeg har investert i en stor ukesplanlegger som står veldig synlig mellom gangen og stua. Den er også investert i for at jeg skal huske hvilken hest jeg skal ri når, haha. Så surrete kan det bli noen ganger! Den er virkelig genial og ha, og kan anbefales til dere med en hektisk hverdag. Jeg har kjøpt min på Clas Ohlson.


Tror faktisk jeg må være et av verdens største surrehuer! Men denne tavla hjelper meg å holde litt oversikt, som gjør at jeg stresser mindre.

Hva er din verste uvane?
♥ Jannicke


Ikke glem å bli med på challenge HER!

 • 3 kommentarer


  livetmitt9314.07.2017 kl.21:26

  kjedelig og ha det sånn og hehe :) ikke noe som jeg kommer på
  Jannicke Elnæs14.07.2017 kl.21:56

  livetmitt93: da er du heldig, hehe :)
  Jessica Kristiansen15.07.2017 kl.00:39

  hehhe kjenner meg absolutt igjen!

  Så flott at du fant deg en challenge forresten, glemte desverre at jeg skulle sende min til deg! Men det ser ut som det ordnet seg?

  - Jeg har forresten ukens blogg løpende på bloggen nå. Bli gjerne med!
  Jannicke Elnæs15.07.2017 kl.08:51

  Jessica Kristiansen: ja det ordnet seg, hehe!:)

  Skriv en ny kommentar

  Jannicke Elnæs

  Jente på 20 (snart 21 år), bosatt i Drammen sammen med min nydelige chihuahua på 2,5 år! Skriving er en slags terapi for meg. Her slipper jeg pumpene adrenalin og et hjerte som slår hardere enn deg for å kunne si min mening, høyt! Jeg lever nemlig med skrekken for å prate i folkemengder, og med så mye på hjertet er det greit å få ut litt. Så hvorfor ikke bare dele med hele verden? Kontakt: elnes.jannicke@gmail.com

  Kategorier


  Blogg challenge hår&sminke Toffie

  Arkiv


  Juli 2017 Juni 2017 Mars 2017

  Siste innlegg


  Min verste uvane Vær en bikini babe! Challenge - bli med du og! Når panikken kicker til En typisk dag med meg! En real og flau throwback! Leve godt for lite penger! I 2017 skal jeg glede andre! Sære tvangstanker Fittetryne og Morrapuler!

  Lenker


  blogg.no Få din egen blogg!

  Design


  bilde Ina Anjuta bilde

  Annonse  hits