Vær en bikini babe!

Det er utrolig deilig vær i dag, og jeg har skikkelig lyst på en tur til stranda. Stranda betyr bikini, og bikini betyr at alle som er der får se kroppen min - nesten naken. Krise.

Nei, det er ikke krise. Kropp er kropp, og vi er heldigvis alle forksjellig. Tenk så kjedelig om alle skulle vært like! Denne sk trenden er bare noe tull, mener jeg. Hvorfor skal vi ikke være fornøyde med oss selv hele året? Hvorfor er det bare sommeren som skal sette kropp i fokus. Og jeg mener ikke at alle skal trene seg superslanke og bli fit, hele året. Men hvorfor skal man liksom jobbe noe mer med kroppen sin mot sommeren, når vi er som vi er. Uansett om du er stor, liten, bred over hoftene, små pupper, store pupper - samma det. Det er bare en kropp, og den kroppen er du nødt til å gå med enten du vil eller ikke. Altså ja, jeg forstår at om du er så ekstremt misfornøyd så vil du sikkert gjøre noe med det, og da er du sikkert godt i gang allerede. Hvis du på død og liv bare skal klage, uten å ta initiativ til å gjøre noe med det eller uten å snakke åpent om hva du vil endre på, sånn som operasjon som du sikkert må spare masse penger til. Da er det ikke synd på deg. Da vil jeg tro du er ute etter oppmerksomhet. Og å spille på kropp for oppmerksomhet er veldig dårlig gjort. Det er dårlig gjort fordi hvis du syter over at du er det ene eller det andre, så lager du et negativt bilde i hodet på de som har samme komplekser som deg. Kroppen min har faktisk ikke endret seg siden jeg var 15-16 år, nå er jeg snart 21. Jeg har alltid hatt de samme kompleksene, men har godtatt dem og lar ikke det ødelegge sommerferien min hvertfall!


Jeg har valgt å bruke bilder som er noen år gamle rett og slett fordi jeg ikke har endra meg en damn shit siden den tiden. Og det finnes ingen nye bilder. Og jeg går ikke ut i gata å poserer, haha! Da hadde nabo'n blitt glad tenker jeg.

Det er du selv som bestemmer hvor ille det skal tenkes om kroppen din. Et smil og en sprudlende sjel overdøver en hver kropp - samme hvordan det ser ut. Kropp er kropp, uansett. Vi er faktisk bygd sånn for å fungere som vi gjør. Før du misforstår hele innlegget så svar meg på dette: Hvem er det som bestemmer hva som er en perfekt kropp for akkurat deg? Det er ingen andre enn deg selv. Og jeg kan lett forstå at man vil gjøre endringer, det er tross alt veldig lett tilgjengelig mye av det vi kan fikse på. Og det streifer da tankene mine i blant også, men ikke gå å klag og prat negativt om den kroppen du har i dag, selv om du vil gjøre endringer! Det er det som skaper dårlig kroppsbilde.
Vær heller superstolt og vis hvem du er, lys opp som en sol å la alle få se hvordan du ser ut når du stråler fra innsiden og ut!

En dag er vi oppblåst og ser ut som magen er 3 mnd på vei, og neste dag kanskje ikke. Hva så, så lenge du lever å kan ha det gøy?

♥ Jannicke


Ikke glem å bli med på challenge HER!

4

søta:)

livetmitt93: takk! :)

Herlige bilder og kjempebra skrevet!:-)

Ingrid Kaggerud: tusen takk!:)

Skriv en ny kommentar