En typisk dag med meg!

Hei hei!

For at dere som ikke kjenner meg, kan få muligheten til å kjenne meg bittelitt bedre vil jeg ta for meg en "typisk" dag i hverdagen min. Den starter som regel tidlig, uansett om det er fridag eller ikke. Hvis jeg har tidligvakt starter alarmen min å ringe mellom 05:30 og 06:00. Kommer helt an på om jeg tar buss, blir kjørt eller skal sykle til jobb. Men dette er ikke så ofte. Så sånn her er en dag med meg, hvis jeg jobber kveldsvakt (noe som hender litt oftere enn tidlig vakt):

Alltid starter dagen med en tur ut i pysj, eller ekstremt enkle klær. Da må Toffie ut å få en liten morgentur, før han får komme inn å spise maten sin. Da kan jeg begynne å ordne meg frokost og stelle meg på badet. Noe som går veldig fort. Min hverdagssminke og morgenrutine tar maks 10 minutter. Ofte ender jeg opp uten sminke frem til jeg faktisk skal ut å handle eller ut for å farte rundt.

Den siste tiden har jeg fått utrolige mange fine muligheter til å holde på med masse hest. Så da går turen videre til stallen sånn mellom 9 og 12 en gang. Kommer helt an på hvor mange hester jeg skal passe/ri den dagen og om jeg skal på jobb eller ikke. Om jeg kan slappe av litt hjemme eller generelt bare være treg på morningen så er jeg det. Det skjer en sjelden gang, og faktisk er det veldig deilig å starte dagen i stallen også. Her er Toffie som regel med, så morgenturen før jeg drar i stallen tar ikke så lang tid. Det er egentlig bare så han får gjort fra seg ute, og ikke inne.

Stallen tar fort alt fra 2 - 7 timer. Det kommer helt an på hvor mye det er som skal gjøres. Men jeg vil tippe det tar sånn 3-4 timer de fleste av gangene. Da er det møkking, børsting, kosing, ridning og alt annet som følger med ansvaret for hesten(e). Veldig gøy er det, og man får så mye fint igjen for det! Virkelig verdens beste hobby ♥Så går turen hjem, for å spise litt mat, hoppe i dusjen, skifte klær og pakke sakene til jobb. Jeg har også en av verdens fineste jobber som vikar i hjemmesykepleien. Så å komme hjem for å dra videre på jobb pleier aldri å være noe problem, for jeg møter så utrolig mange fantastisk flotte mennesker resten av kvelden som gjør meg så glad!
Ofte når jeg har kveldsvakt er jeg så heldig at kjæresten min passer litt på Toffie så han får mat og tur til riktig tid.

Så går arbeidsdagen frem til 22:30, da kan jeg starte på reisen hjem. Som oftest har jeg en snill gutt som kommer å henter meg, da er vi hjemme til 23 tiden. Da er det å fylle magen med litt mer mat, roe ned kroppen for kvelden og prøve å legge seg. Det er faktisk ikke så lett å sovne tidlig på kvelden når man kommer så sent hjem. Kroppen er så oppspilt og våken. Så etterhvert er det da endelig natta, før det er så og si nesten samme rutine igjen neste dag. Dette er en veldig typisk dag for meg, men alle dager er absolutt ikke sånn! Jeg har selvfølgelig fri en gang i blant.

Hvordan er en typisk dag i livet ditt?
♥Jannicke

8

flott rutine:)

livetmitt93: takk! :))

Herlig innlegg! Det er bestandig trivelig i stallen og med dyra.

Ha en fin kveld videre :)

Torunn: tusen takk! :D ja dyr gir oss såå mye! Takk, det samme til deg :)

Ble veldig glad av å lese på dette innlegget, siden du er så positiv til alt her. Selvom du har noe å gjøre hele tiden fra morgen til kveld, så høres det ut som en fin rutine :)

Misha: tuusen takk! Å nå ble jeg veldig glad :D

Min rutine er:

- stå opp og lufte valpen min

- spise frokost mens jeg mater valpen

- slappe av dersom jeg ikke skal på jobb

- jobbe med bloggen

- trene om dagsformen godtar det

Jeg håper å få litt fastere rutiner når sommerferien er over :-)

Ingrid Elise: så fint og ryddig du har det:) Er ofte lettere med faste rutiner når ferien er over!

Skriv en ny kommentar