En typisk dag med meg! (Jannicke Elnæs)
Forside Add meg Instagram Facebook

En typisk dag med meg!Hei hei!

For at dere som ikke kjenner meg, kan få muligheten til å kjenne meg bittelitt bedre vil jeg ta for meg en "typisk" dag i hverdagen min. Den starter som regel tidlig, uansett om det er fridag eller ikke. Hvis jeg har tidligvakt starter alarmen min å ringe mellom 05:30 og 06:00. Kommer helt an på om jeg tar buss, blir kjørt eller skal sykle til jobb. Men dette er ikke så ofte. Så sånn her er en dag med meg, hvis jeg jobber kveldsvakt (noe som hender litt oftere enn tidlig vakt):

Alltid starter dagen med en tur ut i pysj, eller ekstremt enkle klær. Da må Toffie ut å få en liten morgentur, før han får komme inn å spise maten sin. Da kan jeg begynne å ordne meg frokost og stelle meg på badet. Noe som går veldig fort. Min hverdagssminke og morgenrutine tar maks 10 minutter. Ofte ender jeg opp uten sminke frem til jeg faktisk skal ut å handle eller ut for å farte rundt.

Den siste tiden har jeg fått utrolige mange fine muligheter til å holde på med masse hest. Så da går turen videre til stallen sånn mellom 9 og 12 en gang. Kommer helt an på hvor mange hester jeg skal passe/ri den dagen og om jeg skal på jobb eller ikke. Om jeg kan slappe av litt hjemme eller generelt bare være treg på morningen så er jeg det. Det skjer en sjelden gang, og faktisk er det veldig deilig å starte dagen i stallen også. Her er Toffie som regel med, så morgenturen før jeg drar i stallen tar ikke så lang tid. Det er egentlig bare så han får gjort fra seg ute, og ikke inne.

Stallen tar fort alt fra 2 - 7 timer. Det kommer helt an på hvor mye det er som skal gjøres. Men jeg vil tippe det tar sånn 3-4 timer de fleste av gangene. Da er det møkking, børsting, kosing, ridning og alt annet som følger med ansvaret for hesten(e). Veldig gøy er det, og man får så mye fint igjen for det! Virkelig verdens beste hobby ♥Så går turen hjem, for å spise litt mat, hoppe i dusjen, skifte klær og pakke sakene til jobb. Jeg har også en av verdens fineste jobber som vikar i hjemmesykepleien. Så å komme hjem for å dra videre på jobb pleier aldri å være noe problem, for jeg møter så utrolig mange fantastisk flotte mennesker resten av kvelden som gjør meg så glad!
Ofte når jeg har kveldsvakt er jeg så heldig at kjæresten min passer litt på Toffie så han får mat og tur til riktig tid.

Så går arbeidsdagen frem til 22:30, da kan jeg starte på reisen hjem. Som oftest har jeg en snill gutt som kommer å henter meg, da er vi hjemme til 23 tiden. Da er det å fylle magen med litt mer mat, roe ned kroppen for kvelden og prøve å legge seg. Det er faktisk ikke så lett å sovne tidlig på kvelden når man kommer så sent hjem. Kroppen er så oppspilt og våken. Så etterhvert er det da endelig natta, før det er så og si nesten samme rutine igjen neste dag. Dette er en veldig typisk dag for meg, men alle dager er absolutt ikke sånn! Jeg har selvfølgelig fri en gang i blant.

Hvordan er en typisk dag i livet ditt?
♥Jannicke

 • 8 kommentarer


  livetmitt9312.07.2017 kl.14:33

  flott rutine:)
  Jannicke Elnæs12.07.2017 kl.15:23

  livetmitt93: takk! :))
  Torunn12.07.2017 kl.20:33

  Herlig innlegg! Det er bestandig trivelig i stallen og med dyra.

  Ha en fin kveld videre :)
  Jannicke Elnæs12.07.2017 kl.23:05

  Torunn: tusen takk! :D ja dyr gir oss såå mye! Takk, det samme til deg :)
  Misha12.07.2017 kl.21:38

  Ble veldig glad av å lese på dette innlegget, siden du er så positiv til alt her. Selvom du har noe å gjøre hele tiden fra morgen til kveld, så høres det ut som en fin rutine :)
  Jannicke Elnæs12.07.2017 kl.23:04

  Misha: tuusen takk! Å nå ble jeg veldig glad :D
  ♥ Ingrid Elise13.07.2017 kl.00:27

  Min rutine er:

  - stå opp og lufte valpen min

  - spise frokost mens jeg mater valpen

  - slappe av dersom jeg ikke skal på jobb

  - jobbe med bloggen

  - trene om dagsformen godtar det

  Jeg håper å få litt fastere rutiner når sommerferien er over :-)
  Jannicke Elnæs13.07.2017 kl.00:28

  Ingrid Elise: så fint og ryddig du har det:) Er ofte lettere med faste rutiner når ferien er over!

  Skriv en ny kommentar

  Jannicke Elnæs

  Jente på 20 (snart 21 år), bosatt i Drammen sammen med min nydelige chihuahua på 2,5 år! Skriving er en slags terapi for meg. Her slipper jeg pumpene adrenalin og et hjerte som slår hardere enn deg for å kunne si min mening, høyt! Jeg lever nemlig med skrekken for å prate i folkemengder, og med så mye på hjertet er det greit å få ut litt. Så hvorfor ikke bare dele med hele verden? Kontakt: elnes.jannicke@gmail.com

  Kategorier


  Blogg hår&sminke Toffie

  Arkiv


  Juli 2017 Juni 2017 Mars 2017

  Siste innlegg


  En typisk dag med meg! En real og flau throwback! Leve godt for lite penger! I 2017 skal jeg glede andre! Sære tvangstanker Fittetryne og Morrapuler! Picture perfect - en virkelighet som ikke eksisterer! Smile på utsiden - når magen hyler av redsel Helt meningsløst, rett og slett Han kaster seg på ryggen hvis jeg ikke koser nok!

  Lenker


  blogg.no Få din egen blogg!

  Design


  bilde Ina Anjuta bilde

  Annonse  hits