I 2017 skal jeg glede andre! (Jannicke Elnæs)
Forside Add meg Instagram Facebook

I 2017 skal jeg glede andre!Jeg har lyst til å publisere en liste med min ønskeliste for 2017, publisere det offentlig for å få et lite spark i rumpa på å realisere drømmene. Ikke bare ha lyst til å gjøre det, uten å gjennomføre det. ♦ Fjelltur - å gå i fjellet i flere dager med telt, godt selskap og hunden min. Det er noe som ofte streifer tankene mine, så det skal absolutt snart skje. Bare gå med fin natur uten bekymringer om hva enn som måtte holde alle opptatte her hjemme. Gud så deilig det må være. 

♦ Zip-line ned Holmenkollen - dette vet jeg ikke helt hvor lenge det er mulig å gjøre, før det kanskje blir for kaldt ute og skisesongen plutselig setter igang igjen. Uansett en ting som står høyt opp på listen. Fly ut av Holmenkollen, bare med litt mer sikkerhet. Også zip-line som er så gøy da!

♦ Roadtrip uten mål og mening - noe som høres så sinnssykt kult ut. Bare kjøre en retning, se hva Norges veier har å by på underveis også bare finne et sted å sove over natten. Så fortsette videre uten mål og mening igjen neste dag. Også bare fortsette sånn til man ikke gidder mer, eller til jobb og skole tar over hverdagen. 

♦ Gallopere på en strandlinje - hvis muligheten noen gang melder seg. Jeg skal smile fra øre til øre og bare kose meg på hesteryggen, akkurat som på film. Akkurat som at det bare er hesten og jeg som eksisterer. 

♦ Gjøre en fin ting for noen andre - men dette kan ikke spesifiseres. For det kan være så mye og så lite som skal til, det kommer helt an på situasjonen. Men en gang i måneden vil jeg skrive om en fin opplevelse/en god gjerning jeg har bidratt med, til fordel for et medmenneske. I håp om å inspirere andre til å gjøre lignende ting. Hvis jeg noen gang får muligheten til å bli en trendsetter er dette førsteprioritet. Da blir det ikke noe nytt klesdesign eller nytt sminkemerke nei.. 

Nå må jeg passe på så lista ikke blir for lang, det er tross alt høsten snart og hverdagen setter sine krav den og. Så tiden må strekke til for at alt dette skal kunne finne sted, i år. Det er masse mer jeg ønsker å gjøre, kanskje det kommer en ny liste når denne er fullført. 

Hva står øverst på din bucket list?
♥ Jannicke 

 • 7 kommentarer


  Hege Kristin10.07.2017 kl.20:33

  fine mål!

  har forresten ukens blogg konkurranse på min blogg, gjerne bli med 😃
  Jannicke Elnæs10.07.2017 kl.20:36

  Hege Kristin: takk!
  Så gøy, det skal jeg :D
  livetmitt9310.07.2017 kl.20:37

  flotte mål :)
  Jannicke Elnæs10.07.2017 kl.20:41

  Livetmitt93: tusen takk <3
  Vilde10.07.2017 kl.21:19

  Har vel egentlig ingen spesiell liste over ting jeg skal gjøre i 2017, men jeg ønsker jo selvfølgelig helt klart å glede andre :D
  Jannicke Elnæs10.07.2017 kl.21:57

  Vilde: Å så bra! :D
  Linn12.07.2017 kl.21:47

  Jeg er med på første målet! Må bare sette en dato :)
  Jannicke Elnæs12.07.2017 kl.23:09

  Linn: Jaa! Må finne frem kalenderen bare :D

  Skriv en ny kommentar

  Jannicke Elnæs

  Jente på 20 (snart 21 år), bosatt i Drammen sammen med min nydelige chihuahua på 2,5 år! Skriving er en slags terapi for meg. Her slipper jeg pumpene adrenalin og et hjerte som slår hardere enn deg for å kunne si min mening, høyt! Jeg lever nemlig med skrekken for å prate i folkemengder, og med så mye på hjertet er det greit å få ut litt. Så hvorfor ikke bare dele med hele verden? Kontakt: elnes.jannicke@gmail.com

  Kategorier


  Blogg hår&sminke Toffie

  Arkiv


  Juli 2017 Juni 2017 Mars 2017

  Siste innlegg


  En typisk dag med meg! En real og flau throwback! Leve godt for lite penger! I 2017 skal jeg glede andre! Sære tvangstanker Fittetryne og Morrapuler! Picture perfect - en virkelighet som ikke eksisterer! Smile på utsiden - når magen hyler av redsel Helt meningsløst, rett og slett Han kaster seg på ryggen hvis jeg ikke koser nok!

  Lenker


  blogg.no Få din egen blogg!

  Design


  bilde Ina Anjuta bilde

  Annonse  hits