hits

Jannicke Elnæs

I 2017 skal jeg glede andre!

  • 10.07.2017, 20:29


Jeg har lyst til å publisere en liste med min ønskeliste for 2017, publisere det offentlig for å få et lite spark i rumpa på å realisere drømmene. Ikke bare ha lyst til å gjøre det, uten å gjennomføre det. ♦ Fjelltur - å gå i fjellet i flere dager med telt, godt selskap og hunden min. Det er noe som ofte streifer tankene mine, så det skal absolutt snart skje. Bare gå med fin natur uten bekymringer om hva enn som måtte holde alle opptatte her hjemme. Gud så deilig det må være. 

♦ Zip-line ned Holmenkollen - dette vet jeg ikke helt hvor lenge det er mulig å gjøre, før det kanskje blir for kaldt ute og skisesongen plutselig setter igang igjen. Uansett en ting som står høyt opp på listen. Fly ut av Holmenkollen, bare med litt mer sikkerhet. Også zip-line som er så gøy da!

♦ Roadtrip uten mål og mening - noe som høres så sinnssykt kult ut. Bare kjøre en retning, se hva Norges veier har å by på underveis også bare finne et sted å sove over natten. Så fortsette videre uten mål og mening igjen neste dag. Også bare fortsette sånn til man ikke gidder mer, eller til jobb og skole tar over hverdagen. 

♦ Gallopere på en strandlinje - hvis muligheten noen gang melder seg. Jeg skal smile fra øre til øre og bare kose meg på hesteryggen, akkurat som på film. Akkurat som at det bare er hesten og jeg som eksisterer. 

♦ Gjøre en fin ting for noen andre - men dette kan ikke spesifiseres. For det kan være så mye og så lite som skal til, det kommer helt an på situasjonen. Men en gang i måneden vil jeg skrive om en fin opplevelse/en god gjerning jeg har bidratt med, til fordel for et medmenneske. I håp om å inspirere andre til å gjøre lignende ting. Hvis jeg noen gang får muligheten til å bli en trendsetter er dette førsteprioritet. Da blir det ikke noe nytt klesdesign eller nytt sminkemerke nei.. 

Nå må jeg passe på så lista ikke blir for lang, det er tross alt høsten snart og hverdagen setter sine krav den og. Så tiden må strekke til for at alt dette skal kunne finne sted, i år. Det er masse mer jeg ønsker å gjøre, kanskje det kommer en ny liste når denne er fullført. 

Hva står øverst på din bucket list?
♥ Jannicke 

Hege Kristin

10.07.2017 kl. 20:33
fine mål!

har forresten ukens blogg konkurranse på min blogg, gjerne bli med 😃

Jannicke Elnæs

10.07.2017 kl. 20:36
Hege Kristin: takk!
Så gøy, det skal jeg :D

livetmitt93

10.07.2017 kl. 20:37
flotte mål :)

Jannicke Elnæs

10.07.2017 kl. 20:41
Livetmitt93: tusen takk <3

Vilde

10.07.2017 kl. 21:19
Har vel egentlig ingen spesiell liste over ting jeg skal gjøre i 2017, men jeg ønsker jo selvfølgelig helt klart å glede andre :D

Jannicke Elnæs

10.07.2017 kl. 21:57
Vilde: Å så bra! :D

Linn

12.07.2017 kl. 21:47
Jeg er med på første målet! Må bare sette en dato :)

Jannicke Elnæs

12.07.2017 kl. 23:09
Linn: Jaa! Må finne frem kalenderen bare :D
Jannicke Elnæs

Jente på 20 som bor i Drammen sammen med min lille chihuahua og kjæresten min. Mitt største ønske her i verden er å kunne være med å utgjøre en forskjell. Jeg er utrolig glad i å skrive å dele alt som skjer i min hverdag, vi blogges! Kontakt: elnes.jannicke@gmail.com

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no