Sære tvangstanker

God morgen ♥ utrolig deilig å sove lenge!

Jeg kommer over et innlegg på en annen blogg tidligere denne uken, med sånne morsomme fakta og rare fobier. Og mens jeg leste igjennom hennes innlegg, kom jeg på mine sære tvangstanker. Det er ikke noe alvorlig, det er rett og slett bare morsomt. Og det ene punktet henger  igjen fra jeg var liten, og gikk rundt ute i Oslo med pappa.  

Når jeg dusjer - da må forhenge være klistret fast i veggen på begge sider. Altså jeg spyler det fast med vann så det sitter fast inntil veggen. Hvis ikke det er dusjkabinett da, da går det fint så lenge det er tett og lukket igjen. Sånn har jeg vært så lenge jeg kan huske. Jeg klarer ikke dusje med dusjforheng hvis ikke det sitter helt tett på begge sider. Men dette har jeg faktisk hørt at flere av vennene mine gjør også, så kanskje det ikke er så uvanlig? 

Streker og sprekker i bakken - kan jeg ikke tråkke på. Hvis jeg husker riktig tror jeg det er fordi når jeg var liten lekte jeg ofte en lek med pappa når vi var ute å gikk i byen eller til lekeparken. Det var om å gjøre å ikke tråkke på strekene der det var sprekk i asfalten på fortauet og på fortauskanten. Jeg balanserte alltid på den kanten og skulle da ikke tråkke på streken, da var jeg "ute" av leken. Ingenting skjedde, leken startet vel bare på nytt. Dette henger litt igjen, og av og til får jeg for meg at akkurat DEN streken der den kan jeg ikke tråkke på, da får jeg verdens største uflaks resten av livet. 

Rydde rush - noen ganger snapper det helt oppi hodet mitt når det kommer til rot. Men det gjelder kun hjemme hos meg, der jeg bor. Og da skal jeg love deg at det er strøkent fortere en du rekker å blunke. Neida. Men når jeg får panikk over litt rot, så slår en veldig effektiv side av meg inn, en side jeg ikke finner ellers. Den eksisterer bare når jeg får sånne rush, og det er ikke så veldig ofte.. dessverre. Men da blir jeg helt ukonsentrert på andre ting, og fokuserer så og si bare på at det er rotete og at det  bli ryddig. Jeg stopper heller ikke før jeg er helt finito. Dette er vel egentlig bare positivt for det rotehuet mitt.

Håper alle får en fin start på ny uke, de fleste har vel alt gått ut i ferie. 

Noen andre som har sånne dumme, morsomme tvangstanker?
♥ Jannicke 

4

får ofte tvangstanker om at jeg må vaske hendene eller plutselig så begynner jeg å vaske hele huset... haha xD

Hege Kristin: Haha, jeg føler med deg på den med hele huset! Uff, håper ikke du ender med å vaske hendene 100 ganger daglig da..

haha:)

livetmitt93: :)

Skriv en ny kommentar