Sære tvangstanker (Jannicke Elnæs)
Forside Add meg Instagram Facebook

Sære tvangstankerGod morgen ♥ utrolig deilig å sove lenge!

Jeg kommer over et innlegg på en annen blogg tidligere denne uken, med sånne morsomme fakta og rare fobier. Og mens jeg leste igjennom hennes innlegg, kom jeg på mine sære tvangstanker. Det er ikke noe alvorlig, det er rett og slett bare morsomt. Og det ene punktet henger  igjen fra jeg var liten, og gikk rundt ute i Oslo med pappa.  

Når jeg dusjer - da må forhenge være klistret fast i veggen på begge sider. Altså jeg spyler det fast med vann så det sitter fast inntil veggen. Hvis ikke det er dusjkabinett da, da går det fint så lenge det er tett og lukket igjen. Sånn har jeg vært så lenge jeg kan huske. Jeg klarer ikke dusje med dusjforheng hvis ikke det sitter helt tett på begge sider. Men dette har jeg faktisk hørt at flere av vennene mine gjør også, så kanskje det ikke er så uvanlig? 

Streker og sprekker i bakken - kan jeg ikke tråkke på. Hvis jeg husker riktig tror jeg det er fordi når jeg var liten lekte jeg ofte en lek med pappa når vi var ute å gikk i byen eller til lekeparken. Det var om å gjøre å ikke tråkke på strekene der det var sprekk i asfalten på fortauet og på fortauskanten. Jeg balanserte alltid på den kanten og skulle da ikke tråkke på streken, da var jeg "ute" av leken. Ingenting skjedde, leken startet vel bare på nytt. Dette henger litt igjen, og av og til får jeg for meg at akkurat DEN streken der den kan jeg ikke tråkke på, da får jeg verdens største uflaks resten av livet. 

Rydde rush - noen ganger snapper det helt oppi hodet mitt når det kommer til rot. Men det gjelder kun hjemme hos meg, der jeg bor. Og da skal jeg love deg at det er strøkent fortere en du rekker å blunke. Neida. Men når jeg får panikk over litt rot, så slår en veldig effektiv side av meg inn, en side jeg ikke finner ellers. Den eksisterer bare når jeg får sånne rush, og det er ikke så veldig ofte.. dessverre. Men da blir jeg helt ukonsentrert på andre ting, og fokuserer så og si bare på at det er rotete og at det  bli ryddig. Jeg stopper heller ikke før jeg er helt finito. Dette er vel egentlig bare positivt for det rotehuet mitt.

Håper alle får en fin start på ny uke, de fleste har vel alt gått ut i ferie. 

Noen andre som har sånne dumme, morsomme tvangstanker?
♥ Jannicke 

 • 4 kommentarer


  Hege Kristin10.07.2017 kl.11:53

  får ofte tvangstanker om at jeg må vaske hendene eller plutselig så begynner jeg å vaske hele huset... haha xD
  Jannicke Elnæs10.07.2017 kl.12:02

  Hege Kristin: Haha, jeg føler med deg på den med hele huset! Uff, håper ikke du ender med å vaske hendene 100 ganger daglig da..
  livetmitt9310.07.2017 kl.14:53

  haha:)
  Jannicke Elnæs10.07.2017 kl.20:36

  livetmitt93: :)

  Skriv en ny kommentar

  Jannicke Elnæs

  Jente på 20 (snart 21 år), bosatt i Drammen sammen med min nydelige chihuahua på 2,5 år! Skriving er en slags terapi for meg. Her slipper jeg pumpene adrenalin og et hjerte som slår hardere enn deg for å kunne si min mening, høyt! Jeg lever nemlig med skrekken for å prate i folkemengder, og med så mye på hjertet er det greit å få ut litt. Så hvorfor ikke bare dele med hele verden? Kontakt: elnes.jannicke@gmail.com

  Kategorier


  Blogg hår&sminke Toffie

  Arkiv


  Juli 2017 Juni 2017 Mars 2017

  Siste innlegg


  I 2017 skal jeg glede andre! Sære tvangstanker Fittetryne og Morrapuler! Picture perfect - en virkelighet som ikke eksisterer! Smile på utsiden - når magen hyler av redsel Helt meningsløst, rett og slett Han kaster seg på ryggen hvis jeg ikke koser nok! Paradise hotel på topplisten Kjære syklist - bli så sint på meg du bare vil! Så vanlig for meg = en opplevelse for andre!

  Lenker


  blogg.no Få din egen blogg!

  Design


  bilde Ina Anjuta bilde

  Annonse  hits