Fittetryne og Morrapuler! (Jannicke Elnæs)
Forside Add meg Instagram Facebook

Fittetryne og Morrapuler! 

En ting jeg håper snart er ute av verden, som blir skikkelig ukult og bare sett ned på - så er det disse skjellsordene, som bare er ment på tull. For hvor langt kan man egentlig ta det før det er nok? To ting jeg for alt i hele verden håper har gått ut på dato er jævla homo og hore. Jeg husker hvor mye vi brukte disse ordene selv, for sånn 4 - 5 år siden. En venninne kunne kalle meg hore, på tull selvfølgelig. Og det var greit. Men det er faktisk ikke greit. Det bare ble akseptert fordi alle andre også holdt på sånn. Noen ord skal ikke tulles med, samme hvor godt man kjenner den man tuller med. 
Og jævla homo, generelt bare det å bruke homo som et skjellsord er vel ganske uakseptabelt. Men det føler jeg at fler og fler forstår, etter at det har vært så mye fokus rundt det den siste tiden. Det finnes mange flere skjellsord som skulle vært forbudt, og bare for å nevne noe - tøs - sklie - jøde - skløtte - fittetryne - morrapuler. Denne lista tror jeg kan bli evig lang med dette er bare de ordene jeg husker vi brukte mye på ungdomsskolen og det første året på vgs. Hvor mye stygt kan man egentlig kalle vennen sin for? Det er jo ikke hyggelig, uansett hvor mye man "ikke mener det". Det er med å bryte en person ned, hvis det skjer ofte nok. Det må da helt ærlig være så mye bedre å skryte hverandre opp i skyene, istedenfor å dytte hverandre ubevisst ned i grusen. Jeg blir ikke særlig glad og overlykkelig hvis en venninne av meg kaller med hore, selv om jeg vet hun ikke mener det. Ordet er jo så negativt ladet som det går an, samme hvem som sier det. La oss heller skryte av hverandre, finne gode ord som erstatter de vonde. Hvis det ikke finnes et godt ord for å erstatte det stygge, da lurer jeg på hva slags vennskap dere har? Hvis man ikke klarer å si fine ting til hverandre. Verden trenger mer av kjærlighet og mindre hat - og all denne småertingen er noe jeg hører daglig. 

♥ Jannicke

 • 2 kommentarer


  dandeliongina09.07.2017 kl.20:42

  Sant <3
  11.07.2017 kl.13:11

  Kloke ord Jannicke 🙂
  Jannicke Elnæs11.07.2017 kl.13:51

  Anonym: tusen takk! :))

  Skriv en ny kommentar

  Jannicke Elnæs

  Jente på 20 (snart 21 år), bosatt i Drammen sammen med min nydelige chihuahua på 2,5 år! Skriving er en slags terapi for meg. Her slipper jeg pumpene adrenalin og et hjerte som slår hardere enn deg for å kunne si min mening, høyt! Jeg lever nemlig med skrekken for å prate i folkemengder, og med så mye på hjertet er det greit å få ut litt. Så hvorfor ikke bare dele med hele verden? Kontakt: elnes.jannicke@gmail.com

  Kategorier


  Blogg hår&sminke Toffie

  Arkiv


  Juli 2017 Juni 2017 Mars 2017

  Siste innlegg


  Leve godt for lite penger! I 2017 skal jeg glede andre! Sære tvangstanker Fittetryne og Morrapuler! Picture perfect - en virkelighet som ikke eksisterer! Smile på utsiden - når magen hyler av redsel Helt meningsløst, rett og slett Han kaster seg på ryggen hvis jeg ikke koser nok! Paradise hotel på topplisten Kjære syklist - bli så sint på meg du bare vil!

  Lenker


  blogg.no Få din egen blogg!

  Design


  bilde Ina Anjuta bilde

  Annonse  hits