hits

Jannicke Elnæs

Picture perfect - en virkelighet som ikke eksisterer!

  • 08.07.2017, 13:04


Hei hei supre mennesker! TUsen millioner takk for responsen på forrige innlegg♥

Det er en ting jeg aldri kommer til å skjønne meg på, og det er dette picture perfect livet som mange lever. For noen kvelder siden satt jeg og snakket om dette her med kjærsten min, og jeg må si meg evig glad for at vi deler så mange like tankeganger. Det å leve et perfekt liv, er det faktisk ingen som gjør. Verdens rikeste er ikke nødvendigvis også verdens lykkeligste. Faktisk tror jeg at noen av de lykkeligste her i verden, er noen av de som har minst duppedingser ogsånt. De lykkeligste må være så sinnsykt rike på opplevelser, verdier og respekt - for rikdom kommer ikke bare i penger. Og personlig ønsker jeg bøtter og spann med denne type rikdom. Men det var litt bort fra det jeg egentlig ville skrive om. Er du på sosiale medier, tror jeg du vil forstå meg når jeg sier at det er så mange som legger ut bilder av hvor fint og flott de har det - livet smiler - har alt på stell - flotte venner - sene sommerkvelder - alt er ganske så perfekt. Det er bilder. Dere som legger ut bilde på bilde over hvor perfekt liv dere har det, hvorfor smiler dere ikke like bredt og like ofte i virkeligheten? Med alle redigeringsmuligheten som finnes i dag, kan hvem som helst stråle mer enn noen sinne på et bilde. Hvis jeg først skal legge ut en selfie over hvor fint jeg har det, så er det først og fremst fordi jeg føler meg ekstremt bra akkurat da, og jeg later ikke som. Eller skal jeg poste et bilde av et fantastisk fint sted, så ikke rediger det til langtvekkistan og tilbake da. La det være som det er, så ingen blir lurt. 

Mange ser faktisk opp til dere som lever picture perfect. Det er synd, spør du meg. De får en falsk illusjon om hvordan de kommer til å få det når de kommer til den alderen selv. For det er faktisk ikke sånn at vi fyller 16, 17 eller 18 år - og livet blir perfekt. Det er her det skal starte å bli vanskelig. Det er her du skal gjennom et forferdelig kjærlighetsdrama, det er her du skal begynne å styre din egen økonomi, det er her du skal velge fremtiden din. Du skal ta så ufattelig mange valg i denne tiden - som vil bestemme hvordan du kommer til ha det senere i livet. Og unge mennesker, vær så snill å husk at - enten så er ingen perfekte, eller så er alle perfekte på hver sin måte. Ingen er like, uansett. Og bak alle disse perfekte instakontoene så finnes så mye mer enn bare latter og moro. I promise you, virkeligheten kan være jævelig. Og alle skal gjennom det, før eller siden. 

"Prøv å hold orden og profilen ryddig" var det en som sa til meg en gang. Jeg kunne ikke skjønne hvorfor? Jeg deler bilder fra hvordan livet mitt er, og det er da ikke alltid like ryddig det. 

Post heller bilder av uredigerte opplevelser - ikke hvor bredt du kan late som at du smiler, med vinglass i hånda og den perfekte solnedgangen i bakgrunnen. Vil du bli likt på ordentlig, i det virkelige liv, så vis deg fra den siden du er til vanlig. Sånn som du er på ekte. For jeg tror at alle dere som lever dette livet, samme om det er Facebook, Snapchat eller blogg til og med, har drøssevis med folk rundt seg til alle tider. Men det et kanskje bare 1 eller 2 som har sett alle siden ved denne personen.

suttung

08.07.2017 kl. 13:24
Veldig bra innlegg. He en fin helg <3

Jannicke Elnæs

08.07.2017 kl. 13:43
suttung: tusen takk, og det samme til deg <3

Nina

08.07.2017 kl. 14:12
Ha en fin lørdag :)

Jannicke Elnæs

08.07.2017 kl. 14:21
Nina: takk, du også! :)

08.07.2017 kl. 22:31
Enig

emmadrevvatne

09.07.2017 kl. 01:37
Helt enig med deg! <3
Jannicke Elnæs

Jente på 20 som bor i Drammen sammen med min lille chihuahua og kjæresten min. Mitt største ønske her i verden er å kunne være med å utgjøre en forskjell. Jeg er utrolig glad i å skrive å dele alt som skjer i min hverdag, vi blogges! Kontakt: elnes.jannicke@gmail.com

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no