hits

Jannicke Elnæs

Helt meningsløst, rett og slett

  • 05.07.2017, 22:47


Just nu sitter jeg egentlig midt i et langt og personlig prega innlegg. Men kjenner at jeg faktisk må ta en pause fra det, fordi det er tungt å skrive om. Tungt samtidig som det letter på så mye, så mye jeg går å holder igjen daglig, i alle mulige situasjoner. Å skrive slike innlegg kan jeg gjøre i en evighet, for det er så deilig samtidig som det er skummelt å publisere. Men å bare skrive inn i evigheten er en så deilig følelse. Spesielt på kvelden, etter en lang dag med mange inntrykk og mye aktivitet. 

Sånn mellom disse seriøse, personlige og klage innleggene er det litt deilig å bare ta seg tid til å skrive om noe helt meningsløst også. Spesielt nå som jeg har hatt et barn i leiligheten her i snart en uke. All respekt til foreldre - dere har en sinnssykt krevende jobb, på fritiden deres. Det å skulle være like aktiv som en 11 åring er ikke bare bare, det kan jeg skrive under på. Det er mye morsomt i hverdagen, det er det. Men det betyr ikke at det ikke er slitsomt. Så nå skal resten av denne kvelden bare nytes, nå som det er stille og rolig. Det eneste ørene mine kan høre er en tungpustet sovende jente, og tastaturet ettersom jeg sitter her å trykker. Kanskje jeg skal legge meg ned med en god film, eller så ender jeg opp med å fortsette å trykke her resten av kvelden. Som vanlig. Deilig er det at det er rolig før jeg selv skal sove, og få hvilt litt før en ny dag som 11 åring. 

Håper alle har hatt en fin onsdag! 
♥ Jannicke 

Miss Graciani

05.07.2017 kl. 22:59
Ha en finn kveld:) trenger litt ro når man er med småbarn hele dagen :)

Jannicke Elnæs

05.07.2017 kl. 23:06
Miss Graciani: Takk! Ja, så absolutt :)

Lizbeth Osnes

06.07.2017 kl. 01:02
Åh, nå fristet det brått å legge seg. Jeg hermer etter deg, jeg :-)

Jannicke Elnæs

06.07.2017 kl. 09:10
Lizbeth Osnes: hehe, håper du sov godt :)
Jannicke Elnæs

Jente på 20 som bor i Drammen sammen med min lille chihuahua og kjæresten min. Mitt største ønske her i verden er å kunne være med å utgjøre en forskjell. Jeg er utrolig glad i å skrive å dele alt som skjer i min hverdag, vi blogges! Kontakt: elnes.jannicke@gmail.com

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no