hits

Jannicke Elnæs

Han kaster seg på ryggen hvis jeg ikke koser nok!

  • 05.07.2017, 10:24


God morgen, fra en veldig kosete gjeng! Overskriften er selvfølgelig dedikert til verdens skjønneste hund! Jeg kan med hånden på hjerte si at Toffie er den mest kosete jeg vet om, og han gir meg sååå mye glede ♥ Han skal helst ligge nesten oppi ansiktet mitt som på bildene, og så fort jeg setter meg ned så spretter han opp på fanget mitt for å få kos. Hvis jeg ikke koser kaster han seg rundt på ryggen og gjør seg utrolig søt! Han har virkelig blitt min aller beste venn. 

Nå som jeg har besøk av lille Marie også, så får disse to blitt ordentlig godt kjent med hverandre. Hun synes jo det er så stas med Toffie - og hun har fått ansvaret for fóringen morgen og kveld, samt en liten morgentur mens frokosten er underveis. Samtidig får Toffie virkelig kjørt seg denne uka med ekstremt mye oppmerksomhet, veldig mye lek og en del av disse småturene ut og litt ned i gata og opp igjen. Haha, det er gøy å se på de to gjennom dagen. De finner på mye rart. Også er jeg så glad jeg har en hund som kan være med barn uten å forandre holdningen sin.

Q; Har du et kosete kjæledyr? 
♥ Jannicke 

Victoria Larsen

05.07.2017 kl. 14:05
Så utrolig herlig!! Ja, jeg har 3 katter hos mamma <3

Jannicke Elnæs

05.07.2017 kl. 16:17
Victoria Larsen: Å så koselig! <3

Anette

05.07.2017 kl. 16:05
Utrolig skjønn hund!

Jannicke Elnæs

05.07.2017 kl. 16:17
Anette: Tusen takk!
Jannicke Elnæs

Jente på 20 som bor i Drammen sammen med min lille chihuahua og kjæresten min. Mitt største ønske her i verden er å kunne være med å utgjøre en forskjell. Jeg er utrolig glad i å skrive å dele alt som skjer i min hverdag, vi blogges! Kontakt: elnes.jannicke@gmail.com

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no