Paradise hotel på topplisten

De er ikke i overtall, men det er mange paradise deltagere, nye og gamle hvert eneste år oppi bloggtoppen. Og alltid etter endt sesong så er de overalt. På blogg.no, på facebook, på alle nettaviser og alle andre steder man kan være offentlig. Noen ganger tenker jeg - herregud så urettferdig at de bare viser seg på tv, gjør noen dumme og noen smarte ting. Sier mye ut av sammenheng som får hele Norge til å kaste seg etter på tastaturet. Men det er faktisk ikke så veldig urettferdig. Jeg kunne ikke vært med på paradise hotel, fordi jeg hadde ikke turt. Jeg hadde aldri kunne vist meg på den måten på tv, med masse fest og moro, bading og soling, dansing og et drama som bare er til å le av. Disse menneskene synes jeg er utrolig tøffe, faktisk. Kanskje det er en litt, kall det enkel da, måte å få følgere på. Men det er alle vi som klikker som gjør at en offentlig person kan leve av å være offentlig. Er det ikke? 
Jeg fikk bare lyst til å skrive ned svart på hvitt hva jeg egentlig mener om det - siden mange av disse såkalte paradise folka har skrevet noen innlegg om kommentarer de får på hvor enkel jobb de har. 



Det kan ikke være en enkel jobb. Men husk at det er forskjell på enkel - og en opplevelsesrik jobb. Å være med på opplevelser kan være utrolig krevende det altså. De siste dagene har jeg prøvd å begynne å bygge opp en blogg selv, fordi jeg har mye på hjertet. Jeg vil dele å nå ut til flere for å skape debatter og diskusjoner. Og det krever tid, så ekstremt mye tid og planlegging. En ting jeg helt ærlig kan si, er at de slipper kanskje litt billig unna den biten med å bygge seg opp fra bunn av, fordi de blir vist på tv og internett i flere måneder, så alle vet hvem de er. Men det er også der jeg mener at det er så tøft gjort. Det kan ikke være enkelt å vite at alt du sier å gjør i 24 timer av døgnet over flere måneder - er det noen andre som har makt over. Det er det jeg ikke hadde turt, for en av mine største utfordringer i hverdagen er at jeg er livredd for å drite meg ut. Så da skjønner dere kanskje hvorfor det ikke hadde vært noe for meg? Uansett skulle jeg virkelig ønske jeg kunne levd av noe jeg elsker. Å dele, å skrive og nå ut til andre. Og ikke minst alle disse flotte minnene som lagres på et sted jeg bare kan klikke tilbake å se på. For jeg innbiller meg at en toppblogger har en unik mulighet til å oppleve så ufattelig mye gøy - og ikke minst lære så mye om verden og andre mennesker! 

Og noe av dette gjelder såklart alle med mange følgere daglig. Dere gjør en bra jobb, for blogg på fulltid er virkelig å være online hele tiden. Det kan ikke være mye tid til offline tid da.. 

Dette ble et innlegg litt uten mål og mening, haha. Håper ikke det ble helt ut av sammenheng.. Isåfall står innlegget i stil med bildet hvertfall - for det er helt random! 
Q; Hva synes dere om at bloggere har en såkalt "enkel" jobb? Og synes dere egentlig det er rettferdig å kalle det en enkel jobb?
♥ Jannicke 

8

Er så enig. Får noen år tilbake hadde jeg løpet av en dag 700 lesere ble ganske så populær som la med seg mange haters. Største haters var fra her jeg bor. Hun meldte meg til barnevernet og på grunn av komentarene jeg fikk fra ett innlegg der hun hadde kommentert de styggeste som hun meldte. Jeg var nødt til legge ned hele bloggen får å få fred fra barnevernet. Det bringer med seg mye ulemper å være stor kjent blogger å jeg var ikke sånn kjent en gang. Jeg er nok mer bevist nå hva jeg legger ut. Samtidig skulle jeg ønsket jeg kunne blogget ut om mange ting får få fram min side i saken men går ut mer enn bare meg selv. Men det være stille å la karma ordne resten . Hver eneste gang har karma levert får meg hihi;)

May Halvorsen: Å så utrolig leit å høre, og så dårlig gjort av denne personen. Det er så ufattelig teit hvor mye hate en person kan gi over en skjerm - for jeg er sikker på denne personen oppførte seg annerledes i virkeligheten. Med en blogg velger man å være offentlig, men man velger ikke å godta stygge kommentarer selvom. Det er ingen selvfølge at dette skal henge sammen med hverandre. Ikke vær redd for å si det du mener, mange andre vil nok dra nytte av det :) Selv om samfunnet dessverre er sånn at på veien så møter du uakseptable kommentarer..
Jeg tror på karma selv - og får ofte bekreftet at det er noe jeg alltid skal gjøre!

Er ganske så enig! Eneste kjipe er vel at de får markedsføringen veldig enkelt, men det er de jo bare heldige med og verden er ikke rettferdig :) alltid småkjipt og se super flinke bloggere som er bedre enn ph-deltakere men som ikke når helt igjennom fordi de ikke er vært på tv!

Fredrikke Gustavsen: Ja det er veldig sant! Men igjen så er det som du sier, verden er ikke rettferdig og de får det jo faktisk kastet etter seg. Noe de heller ikke velger selv :)

Liker bloggen din fordi du skriver det du tenker. Synd at disse toppene bruker den populariteten sin kun til å markedsføre seg sjøl og da få enda mer penger. Ser liksom ikke helt for meg at mamman skulle fronte denens saken, men tenker at den ville fått et veldig fokus. Haha jeg ønsker meg 50k lesere så jeg kan gjøre noe for yngre demente som gullhjertet mitt. Fin blogg har du.

suttung: Tusen takk for det!<3 For meg er det meningen med å blogge, et fristed for meg og mitt hodet. Samtidig som jeg gjerne skulle hatt dette som jobben min, men da som du sier - ikke kun til egen fordel. Tror heller ikke de fleste i toppen har alle fordelene bare for seg selv :) Jeg håper du når målet ditt, det er en fin ting du ønsker å gjøre!

Så utrolig bra innlegg! Er veldig enig i det du skriver!

Seline Ekelund: tusen takk! :))

Skriv en ny kommentar