Så vanlig for meg = en opplevelse for andre! (Jannicke Elnæs)
Forside Add meg Instagram Facebook

Så vanlig for meg = en opplevelse for andre!Nå var det veldig deilig og helt innafor med en liten pause fra sola. I dag har vi vært i stallen og ridd på favoritthesten til Marie. Hun lyser opp som verdens blideste sol når vi skal i stallen for å ri, og i dag har vi til og med ridd uten sal. Det er andre gangen hun sitter på hesteryggen uten noe å balansere seg på, og det er så gøy! Det blir nesten mer moro for meg som får ta henne med i stallen enn det blir for henne å få være med i stallen, haha. Også oppi det hele så er jo hest nesten den største delen av hverdagen min. Så det er så rart hvordan en så hverdagslig ting kan være så satt pris på av andre. 

For det jeg setter så enorm pris på er jo hvor glad hun blir, hvor mye hun sitter igjen med. For henne er jo dette en opplevelse - men for meg er dette helt normalt. Veldig rart å tenke på, det er mange sånne settinger man kan sette i et litt annet perspektiv hvis man tenker sånn. Alle burde egentlig bli flinkere til å sette pris på alt man har! Selv tar jeg meg i å ikke glede meg nok over hvor heldig jeg er i hverdagen min. For egentlig så har jeg det virkelig bra - og jeg har mer enn noen andre kanskje ikke tør å drømme om en gang.. 

Nå skal vi snart pakke om sekken og reise til et badevann for å grille litt middag. Kanskje vi til og med kaster oss ut i vannet i dag også. Vi får se, det blåser jo litt mer i dag enn det gjorde i går. Vi skal ihvertfall kose oss masse oppi skogen med grill og godt selskap. Må nyte sommerdagene når de er her - plutselig er det bare regn og dårlig igjen.. Norge er finest på sine varmeste dager, synes jeg! 

Q; Er du flink til å sette ting i perspektiv for å sette mer pris på enkelte ting? 
♥ Jannicke 

 • 4 kommentarer


  Victoria03.07.2017 kl.17:20

  Flott innlegg!
  Jannicke Elnæs03.07.2017 kl.18:03

  Victoria: Tusen takk! :)
  Thea Mariel03.07.2017 kl.18:59

  jeg pleier ofte å bare "forsvinne" fra en happening og blir sittende å kun nyte omgivelsene. Jeg er mye mer bevisst på å nyte ting!
  Jannicke Elnæs03.07.2017 kl.19:22

  Thea Mariel: så bra! <3 det er så viktig og jeg må selv bli mye flinkere på det!

  Skriv en ny kommentar

  Jannicke Elnæs

  Jente på 20 (snart 21 år), bosatt i Drammen sammen med min nydelige chihuahua på 2,5 år! Skriving er en slags terapi for meg. Her slipper jeg pumpene adrenalin og et hjerte som slår hardere enn deg for å kunne si min mening, høyt! Jeg lever nemlig med skrekken for å prate i folkemengder, og med så mye på hjertet er det greit å få ut litt. Så hvorfor ikke bare dele med hele verden? Kontakt: elnes.jannicke@gmail.com

  Kategorier


  Blogg hår&sminke Toffie

  Arkiv


  Juli 2017 Juni 2017 Mars 2017

  Siste innlegg


  I 2017 skal jeg glede andre! Sære tvangstanker Fittetryne og Morrapuler! Picture perfect - en virkelighet som ikke eksisterer! Smile på utsiden - når magen hyler av redsel Helt meningsløst, rett og slett Han kaster seg på ryggen hvis jeg ikke koser nok! Paradise hotel på topplisten Kjære syklist - bli så sint på meg du bare vil! Så vanlig for meg = en opplevelse for andre!

  Lenker


  blogg.no Få din egen blogg!

  Design


  bilde Ina Anjuta bilde

  Annonse  hits