Så vanlig for meg = en opplevelse for andre!

Nå var det veldig deilig og helt innafor med en liten pause fra sola. I dag har vi vært i stallen og ridd på favoritthesten til Marie. Hun lyser opp som verdens blideste sol når vi skal i stallen for å ri, og i dag har vi til og med ridd uten sal. Det er andre gangen hun sitter på hesteryggen uten noe å balansere seg på, og det er så gøy! Det blir nesten mer moro for meg som får ta henne med i stallen enn det blir for henne å få være med i stallen, haha. Også oppi det hele så er jo hest nesten den største delen av hverdagen min. Så det er så rart hvordan en så hverdagslig ting kan være så satt pris på av andre. 

For det jeg setter så enorm pris på er jo hvor glad hun blir, hvor mye hun sitter igjen med. For henne er jo dette en opplevelse - men for meg er dette helt normalt. Veldig rart å tenke på, det er mange sånne settinger man kan sette i et litt annet perspektiv hvis man tenker sånn. Alle burde egentlig bli flinkere til å sette pris på alt man har! Selv tar jeg meg i å ikke glede meg nok over hvor heldig jeg er i hverdagen min. For egentlig så har jeg det virkelig bra - og jeg har mer enn noen andre kanskje ikke tør å drømme om en gang.. 

Nå skal vi snart pakke om sekken og reise til et badevann for å grille litt middag. Kanskje vi til og med kaster oss ut i vannet i dag også. Vi får se, det blåser jo litt mer i dag enn det gjorde i går. Vi skal ihvertfall kose oss masse oppi skogen med grill og godt selskap. Må nyte sommerdagene når de er her - plutselig er det bare regn og dårlig igjen.. Norge er finest på sine varmeste dager, synes jeg! 

Q; Er du flink til å sette ting i perspektiv for å sette mer pris på enkelte ting? 
♥ Jannicke 

4

Flott innlegg!

Victoria: Tusen takk! :)

jeg pleier ofte å bare "forsvinne" fra en happening og blir sittende å kun nyte omgivelsene. Jeg er mye mer bevisst på å nyte ting!

Thea Mariel: så bra! <3 det er så viktig og jeg må selv bli mye flinkere på det!

Skriv en ny kommentar