Verdens beste jobb

Jeg må bare si - jeg har verdens beste sommerjobb! Denne sommeren har jeg en "ekstra jobb" som ferieavlaster for min egen lillesøster. Det vil si at jobben er at hun er på sommerferie hos meg, å jeg må passe henne. Nevnte det så vidt i går, men jeg er så glad for det at det blir et eget innlegg. Vi har det så fint sammen! Hun er morsom og kreativ - og aktiv som andre barn. Det er klart jeg får testet tålmodigheten min også da, hun er tross alt et barn med sine behov. Derfor har hun jo en såkalt "avlaster", noe som vanligvis ikke er meg. Men i år var vi så heldig at det ble meg!

Som jeg har skrevet tidligere så er jo dette den eneste uka i sommer som jeg også har helt ferie. Samtidig som jeg egentlig er på jobb 24 timer i døgnet i en hel uke. Men siden hun er lillesøsteren min blir det så naturlig.

Denne jobben elsker jeg virkelig, og en ekstra bonus når det er henne. Men generelt er dette en type "ekstra jobb" jeg kunne hatt ellers også, å vært støttekontakt for noen. Det hadde passet meg så utrolig bra, så glad som jeg er i å føle at jeg hjelper noen eller gjør noe for en god sak. Den følelsen kan jeg virkelig leve på!

Q; kjenner dere noen som er eller som har støttekontakt? Det er en fin ting, sant? :)

Ha en fin kveld!

1

Så utrolig herlig!! :)

Skriv en ny kommentar