hits

Jannicke Elnæs

Verdens beste jobb

  • 02.07.2017, 20:29


Jeg må bare si - jeg har verdens beste sommerjobb! Denne sommeren har jeg en "ekstra jobb" som ferieavlaster for min egen lillesøster. Det vil si at jobben er at hun er på sommerferie hos meg, å jeg må passe henne. Nevnte det så vidt i går, men jeg er så glad for det at det blir et eget innlegg. Vi har det så fint sammen! Hun er morsom og kreativ - og aktiv som andre barn. Det er klart jeg får testet tålmodigheten min også da, hun er tross alt et barn med sine behov. Derfor har hun jo en såkalt "avlaster", noe som vanligvis ikke er meg. Men i år var vi så heldig at det ble meg!

Som jeg har skrevet tidligere så er jo dette den eneste uka i sommer som jeg også har helt ferie. Samtidig som jeg egentlig er på jobb 24 timer i døgnet i en hel uke. Men siden hun er lillesøsteren min blir det så naturlig.

Denne jobben elsker jeg virkelig, og en ekstra bonus når det er henne. Men generelt er dette en type "ekstra jobb" jeg kunne hatt ellers også, å vært støttekontakt for noen. Det hadde passet meg så utrolig bra, så glad som jeg er i å føle at jeg hjelper noen eller gjør noe for en god sak. Den følelsen kan jeg virkelig leve på!

Q; kjenner dere noen som er eller som har støttekontakt? Det er en fin ting, sant? :)

Ha en fin kveld!

Victoria

03.07.2017 kl. 01:36
Så utrolig herlig!! :)
Jannicke Elnæs

Jente på 20 som bor i Drammen sammen med min lille chihuahua og kjæresten min. Mitt største ønske her i verden er å kunne være med å utgjøre en forskjell. Jeg er utrolig glad i å skrive å dele alt som skjer i min hverdag, vi blogges! Kontakt: elnes.jannicke@gmail.com

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no