Sommer paradis (Jannicke Elnæs)
Forside Add meg Instagram Facebook

Sommer paradisNå er det endelig én uke ferie før neste jobbdag, og når ferien starter med 25 grader og helt blå himmel - da klager iallfall ikke jeg!

Også er jeg så heldig som har besøk av lillesøsteren min denne uka, hun er på sommerferie hos meg. Noe jeg tror hun stortrives med. Det er ofte hun forteller at hun gjerne vil jeg skal flytte hjem igjen, og da blir det ekstra kos og stas når vi får mye tid sammen. Vi har også et veldig fint forhold til hverandre, noe vi begge setter veldig pris på!
I dag startet vi med deilig frokost før turen gikk opp i skogen til et kjempe fint vann. Her kan vi kose oss og bade masse. Vi får litt sol på kroppen og kan bare nyte sommeren sammen ♥

Q; Har dere startet ferien?

 • 5 kommentarer


  Victoria01.07.2017 kl.13:24

  Så herlig!! Ja og det er nydelig med ferie :-)
  Jannicke Elnæs01.07.2017 kl.17:34

  Victoria: Absolutt! :)
  due01.07.2017 kl.19:53

  Nydelige bilder og fin blogg :) Jeg følger deg gjerne :) <3
  Jannicke Elnæs01.07.2017 kl.21:49

  due: Tusen takk, veldig hyggelig! <3
  Victoria Grøtting01.07.2017 kl.21:21

  Så fine bilder!

  Skriv en ny kommentar

  Jannicke Elnæs

  Jente på 20 (snart 21 år), bosatt i Drammen sammen med min nydelige chihuahua på 2,5 år! Skriving er en slags terapi for meg. Her slipper jeg pumpene adrenalin og et hjerte som slår hardere enn deg for å kunne si min mening, høyt! Jeg lever nemlig med skrekken for å prate i folkemengder, og med så mye på hjertet er det greit å få ut litt. Så hvorfor ikke bare dele med hele verden? Kontakt: elnes.jannicke@gmail.com

  Kategorier


  Blogg hår&sminke Toffie

  Arkiv


  Juli 2017 Juni 2017 Mars 2017

  Siste innlegg


  I 2017 skal jeg glede andre! Sære tvangstanker Fittetryne og Morrapuler! Picture perfect - en virkelighet som ikke eksisterer! Smile på utsiden - når magen hyler av redsel Helt meningsløst, rett og slett Han kaster seg på ryggen hvis jeg ikke koser nok! Paradise hotel på topplisten Kjære syklist - bli så sint på meg du bare vil! Så vanlig for meg = en opplevelse for andre!

  Lenker


  blogg.no Få din egen blogg!

  Design


  bilde Ina Anjuta bilde

  Annonse  hits