hits

Jannicke Elnæs

Fordeler med å bo for seg selv

  • 30.03.2017, 16:16


Hei! Tenkte jeg kunne komme med litt fordeler og ulemper av og til om det å bo for seg selv. Det er mye ansvar som følger med, som man kanskje ikke tenker over før man står i det og bare må akseptere det. Og da kan det fort bli mye nytt på en gang. Kan starte med det positive med å flytte hjemmefra, så her kommer 3 fordeler med å bo for seg selv. 

 Friheten, det er ikke noe tvil om at det er deilig å bestemme selv. Bestemme middag, komme å gå som man selv vil og legge seg når man vil er vel kanskje noe det mange gleder seg mest til når man er litt yngre. Og det er veldig deilig å være sin egen sjef! 

 Innredning, er ihvertfall noe jeg synes er kjempe gøy. Handle/ se på inspirasjon til egen leilighet. Dra på ikea og bare se for seg hvordan det skal se ut i akkurat ditt hjem. Jeg elsker å plukke ut ting etter min smak. 

 Følelsen av å være voksen, noe er gledet meg til i mange år. Å bli voksen på ordentlig, men alt ansvaret som følger med. Og mestre det å være selvstendig og bevise at det går fint. Q; Har du noe å legge til på lista? 


Hva tenker dere om slike innlegg? Tenker å komme med det en gang i blant for å dele mine erfaringer. Jeg elsker ihvertfall å lese slike innlegg hos andre og får masse ut av det så lenge det er noe aktuelt som blir skrevet om 

nr73

30.03.2017 kl. 16:20
Mestringsfølelsen ved å klare seg økonomisk :)

Jannicke Elnæs

30.03.2017 kl. 16:29
nr73: Ja, det er så sant! :)

Susanne Moen Øy

30.03.2017 kl. 18:25
Så enig med deg! :-)

Silje Morønning

30.03.2017 kl. 23:27
Helt enig i punktene dine! :) Er så godt å bo for seg selv(eller med samboer da i mitt tilfelle). Et ektra punkt må nok være det å kunne invitere inn på besøk og middagsselskaper, det er stas! :)

Jannicke Elnæs

31.03.2017 kl. 08:38
Silje Morønning: Ja, det er helt sant! Det er super stas og være vert :)
Jannicke Elnæs

Jente på 20 som bor i Drammen sammen med min lille chihuahua og kjæresten min. Mitt største ønske her i verden er å kunne være med å utgjøre en forskjell. Jeg er utrolig glad i å skrive å dele alt som skjer i min hverdag, vi blogges! Kontakt: elnes.jannicke@gmail.com

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no